• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Lauris_White

Lietotājs
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About Lauris_White

Contact Methods

  • Discord
    lauris.lejietis

Profile Information

  • InGame
    Lauris_White

Lauris_White's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputation

  1. Tavs segvārds serverī: Lauris_Bingo. Pārkāpēja segvārds serverī: Artuss_Golden. Detalizēts apraksts - BLJAD AR SOBEIT SPĒLĒ, IP CHNG, NJEM VISIEM NOST LIC, UZLIEK STARS UN BLJAD SHAUJ NOST ,KAD KKADS SRANS ADMINS NEVAR IENAKT! NAXUJ VISUS ADMINUS OFF!!!!!!!!!!!!! Bljad un parējie admini, liek uz citu pieteikumiem anti anti pashus jus HUJ BLJAD! Kā vainas dēļ, tas notika? - DELJ TA KA JOBANS ADMINS ZIGIS NEVAR IZNAKT ARA NO AFK BLJAD AIZGAJIS DRO4iiT UN BLJAD JOBANS TAS LOXS kuram ir 8 SUDZIBAS VIŅAM POXUJ UN ADMINIEM ARI POXUJ! LAI TAK BLJE VINJSH SEEZH SAVAA AAMATTA JOBANĀ! UN PISINA CILVEKIEM PRATU! Pierādījumi:
  2. Tavs segvārds serverī: Lauris_Bingo. Pārkāpēja segvārds serverī: Artuss_Golden. Detalizēts apraksts - BLJAD AR SOBEIT SPĒLĒ, IP CHNG, NJEM VISIEM NOST LIC, UZLIEK STARS UN BLJAD SHAUJ NOST ,KAD KKADS SRANS ADMINS NEVAR IENAKT! NAXUJ VISUS ADMINUS OFF!!!!!!!!!!!!! Bljad un parējie admini, liek uz citu pieteikumiem anti anti pashus jus HUJ BLJAD! Kā vainas dēļ, tas notika? - DELJ TA KA JOBANS ADMINS ZIGIS NEVAR IZNAKT ARA NO AFK BLJAD AIZGAJIS DRO4iiT UN BLJAD JOBANS TAS LOXS kuram ir 8 SUDZIBAS VIŅAM POXUJ UN ADMINIEM ARI POXUJ! LAI TAK BLJE VINJSH SEEZH SAVAA AAMATTA JOBANĀ! UN PISINA CILVEKIEM PRATU! Pierādījumi:
  3. Tavs segvārds serverī: Lauris_Bingo. Pārkāpēja segvārds serverī: Artuss_Golden. Detalizēts apraksts - BLJAD AR SOBEIT SPĒLĒ, IP CHNG, NJEM VISIEM NOST LIC, UZLIEK STARS UN BLJAD SHAUJ NOST ,KAD KKADS SRANS ADMINS NEVAR IENAKT! NAXUJ VISUS ADMINUS OFF!!!!!!!!!!!!! Bljad un parējie admini, liek uz citu pieteikumiem anti anti pashus jus HUJ BLJAD! Kā vainas dēļ, tas notika? - DELJ TA KA JOBANS ADMINS ZIGIS NEVAR IZNAKT ARA NO AFK BLJAD AIZGAJIS DRO4iiT UN BLJAD JOBANS TAS LOXS kuram ir 8 SUDZIBAS VIŅAM POXUJ UN ADMINIEM ARI POXUJ! LAI TAK BLJE VINJSH SEEZH SAVAA AAMATTA JOBANĀ! UN PISINA CILVEKIEM PRATU! Pierādījumi:
  4. Tavs segvārds serverī: Lauris_Bingo Pārkāpēja segvārds serverī: Olly_Jefferson Detalizēts apraksts - Taisija ooc insult, kad pamāciju mazajam, kas ir rp, un kas ir freeroam serveri. Kā vainas dēļ, tas notika? - Taisija ooc insult, kad pamāciju mazajam, kas ir rp, un kas ir freeroam serveri. Pierādījumi:
  5. Tavs segvārds serverī: Lauris_Bingo Pārkāpēja segvārds serverī: Niks_Kopelovs, no LSPD Detalizēts apraksts - paprasu stacijā čalim vai var aizvest uz Sk8parku, šis pusceļā uztaisa nonrp eject. Kā vainas dēļ, tas notika? - Nu da bļa, kā es varu zināt, ko viņš domā ar savām neatīstītajām smadzenēm?!??!?!? Pierādījumi
  6. Tavs segvārds serverī: Lauris_Bingo Pārkāpēja segvārds serverī: Teo_Lego_Vergs Detalizēts apraksts - Atkal vnk ierodas stacijā, kāds srans policists, un ņem nost visiem licenses, uzliek zvaigznes, un šauj nost uz nebēdu. Kā vainas dēļ, tas notika? - Čalis puberitāti nevar novaldīt laikam, šitiem tenorss family same shit as this retard. Pierādījumi:
  7. Tavs segvārds serverī: Lauris_Bingo Pārkāpēja segvārds serverī: Artuss_Golden Detalizēts apraksts - Uzlika mums abiem ar to čali bildē pa labi MG zvaigznes, uztaisija NJ, un noshaava mus abus, un tikām cietumā uz 1800 sek, kā arī noņēma nonrp, CS licenses. Kā vainas dēļ, tas notika? - Puika nolaidās ar parašūtu uz zemes, uzlika MG zvaigznes, NJ uz musu infernus, un cuff, noņēma tiesības, un Nodemoja muus. Pierādījumi:
  8. Tavs segvārds serverī: Lauris_Bingo Pārkāpēja segvārds serverī: Artuss_Golden Detalizēts apraksts - Uzlika mums abiem ar to čali bildē pa labi MG zvaigznes, uztaisija NJ, un noshaava mus abus, un tikām cietumā uz 1800 sek, kā arī noņēma nonrp, CS licenses. Kā vainas dēļ, tas notika? - Puika nolaidās ar parašūtu uz zemes, uzlika MG zvaigznes, NJ uz musu infernus, un cuff, noņēma tiesības, un Nodemoja muus. Pierādījumi:
  9. Tavs segvārds serverī: Lauris_Bingo Pārkāpēja segvārds serverī: Artuss_Golden Detalizēts apraksts - Uzlika mums abiem ar to čali bildē pa labi MG zvaigznes, uztaisija NJ, un noshaava mus abus, un tikām cietumā uz 1800 sek, kā arī noņēma nonrp, CS licenses. Kā vainas dēļ, tas notika? - Puika nolaidās ar parašūtu uz zemes, uzlika MG zvaigznes, NJ uz musu infernus, un cuff, noņēma tiesības, un Nodemoja muus. Pierādījumi:
  10. karoč šodien ieejot serverī dabūju jail uz 2h, tagad palikušas 2min pēkšņi iemet Z51 jailā, jautāju adminiem lai unjailo tiem bljad pilnīgi poxuj ir ! Dzēšat tak to cietumu ārā, jēga, vienīgā jēga ka daudz nonrperu pazūd no servera.
  11. Tak spēlētaji pazūd no šitās huijņas, ko dara Tito...
  12. Tavs segvārds serverī: Lauris_Bingo Pārkāpēja segvārds serverī: Matiss_Owen [ krutākais erperis pasaulē, noerpos tā lai var šaudīties stacijā]. Edgars_Owen [ DM, CS, QS līdzdalībnieks ]. Detalizēts apraksts - karoč šodien vienkārši ar meha vāģi čilloju stacijā, piebrauc divi krutākie RP lamzaki, un šauj. Kā vainas dēļ, tas notika? - laikam papisa visu naudu loterejā, tas notika . Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video) http://www.bildites.lv/images/07oalx9tq00zwdcwidb.png http://www.bildites.lv/images/dg7qha6641g2xti3l417.png Serveris ātri nokritīsies, dēļ šitiem nonerperiem, dabūjat jaunus, aktīvus adminus.
×
×
  • Create New...