• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

MixedTaste

Lietotājs+
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

MixedTaste last won the day on June 12 2014

MixedTaste had the most liked content!

About MixedTaste

  • Birthday 05/17/2000

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    None

Recent Profile Visitors

2,355 profile views

MixedTaste's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Reputation

  1. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Gatis Miller 2. Administrātora niks spēlē : Hardwell_Castellani 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Parādu kad es aizsūtu viņam naudu par smago mašīnu licenzi http://prntscr.com/9hqdq6 pēc tam viņš saka ka atdeva 20k, bet iedeva 2k http://prntscr.com/9hqdq6 4. Apraksts par situāciju : Gribēju pirkt smago licenžu licenzi teica ka nevar, iedeva 2k, pēc tam aizbrauca rakstīju report ka apkāsa un izkikoja.
  2. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī:Gatis_Markus Pārkāpēja segvārds serverī: Max_Lee Detalizēts apraksts - Noņēma visas licenses un mani iesēdinaja mašina ar nonrp Kā vainas dēļ, tas notika? Tā petuha. Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  3. Nedirs te man tu uzpiedi h jaa un savi lodes man spawna kapec tad es pazudis no moca esu jo esmu nomiris!
  4. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī:Gatis_Markus Pārkāpēja segvārds serverī: Dion_Broker Detalizēts apraksts - SS Redzams ka Deathmatch Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa jo kad iebraucu spawna viņš mani uzreizi kill no limuzina Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  5. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī:Gatis_Markus Pārkāpēja segvārds serverī: Zac_Don_Quixote Detalizēts apraksts - SS redzams. Kā vainas dēļ, tas notika? Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
×
×
  • Create New...