• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Bryans

Lietotājs+
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About Bryans

  • Birthday 02/24/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Bryan_Smith

Contact Methods

  • Discord
    pm

Bryans's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. 1. Tavs niks iekš serverī?: Bryan_Smith 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jons_Brake, jau sestā sūdzība. 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Atņem narkas, wtf bez rp, kādā sakarā man jailā narkas. ;DDD 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  2. 1. Tavs niks iekš serverī?: Bryan_Smith 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jons_Brake, jau piektā sūdzība par viņu. 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Mixojam, mixojam, mixojam, jo mixot taču ir jautri ? 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  3. 1. Tavs niks iekš serverī?: Bryan_Smith 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jons_Brake, jau ceturtā sūdzība par viņu. 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: /tazer komandas izmantošana, bez rp pielietojuma. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  4. 1. Tavs niks iekš serverī?: Bryan_Smith 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jons_Brake, jau trešā sūdzība par viņu. 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM, pūš falkonu sejā, bez jebkādu /me un /do komandu pielietojuma. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa? 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?: Bryan_Smith 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Rey_Convers 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: MG Zvaigznes, '' [PASE]'' kas tu caur aizslēgt mašīnu, ar tonētiem logiem pēkšņi apazini mani pēc pases, ja astē sēdēji? OHUEL ? 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa redzes, vaig acu ārstu izrakstīt, eu. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): MENTI, JA ŠITO LASAT, KAS JŪS STULBI ESAT VAI IZLIEKATIES PAR TĀDIEM ?
  6. Gedwil, sad stori, nepaņēma, pirktie acēcē jau aizņēma vietu. :(

    1. Bryans

      Bryans

      tapat

      sad

      sad stori

  7. 1. Tavs niks iekš serverī?: Bryan_Smith 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jons_Brake, otrā sūdzība no manis divu dienu laikā. 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Sēžot jailā, vnk cuffo visus kas pagadās + Bez RP. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  8. Svinam, vārdadiena. ;D Paliek sešpadsmit ar "pusi"

    1. eNzeeKaa

      eNzeeKaa

      svinam prātīgi, apsveicu. :)

  9. 1. Tavs niks iekš serverī?: Bryan_Smith 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Ray_Emery 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Čalis piebrauc klāt, es ar vienu citu bazarejām par auto, tas Ray, prasa pa ooc čatu, ķip kas te notiek, es tā mīļi pasaku pa ooc čatu lai '' pis*s prom '', beiguši runāt es jau braucu prom un šis man vēl uzmet soda kvīti par lamāšanos, kas kautgan nenotika IC čatā. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  10. Rīt nopirkšu mic, tad jau sākšu pa TS3 čillot.

  11. 1. Tavs niks iekš serverī?: Bryan_Smith 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jons_Brake 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: MG Zvaigznes 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Harija Pottera, kurš bija ietinies burvju apmetnī. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  12. 1. Tavs niks iekš serverī?: Bryan_Smith 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Valters_Freimanis 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Mixoja 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
×
×
  • Create New...