• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Roberts_Moreti

Lietotājs
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

About Roberts_Moreti

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Roberts_Moreti

Contact Methods

  • Discord
    roberts.vorobjovs

Roberts_Moreti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. 1. Tavs niks iekš serverī?:Roberts_Moreti 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Vincent_Blurr 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Es braucu pēc fūres, un te vini cela vidu satv, es domaju apbraukt, tad viņi pabrauca uz to pusi un es iemaucos vinos, tad braucu talak a viņi DB pa mani, ss var redzēt vina cepuri, un tad NonRP cuff. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - To idiotu! 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  2. 1. Tavs niks iekš serverī?:Roberts_Moreti 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Vincent_Blurr 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Es vnk braucu pēc kravas, un mani neparko notur, es apstājos, izkāpju.Viņi saka:Licenses un pasi, es paradu, viens saka:tāā, un otrs novāc! 4. Kā vainas dēļ tas notika? - To stulbeņu! 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  3. 1. Tavs niks iekš serverī?:Roberts_Moreti 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Maris_James 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:aizmirsu ka man weps roka, un tas aiziet aiz sienas un NonRP man caur sienu cuffo un atņem wepus 4. Kā vainas dēļ tas notika? -Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  4. 1. Tavs niks iekš serverī?:Roberts_Moreti 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Jony_Carter 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:prost piebraucu lai pateiktu salabo un vins sak spamot fixcar 4. Kā vainas dēļ tas notika? - vinja 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?:Roberts_Moreti 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Tom_Zambrotta 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:es braucu, vins mani iemaucas, izkapj, un sak saut, stulbenis skillu nojauca. un tad vel pec tam manu mahu sita. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - vinja logiski 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  6. 1. Tavs niks iekš serverī?:Roberts_Moreti 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Toms_Owens 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:es staigaju vinam apkart mahai, vins tads izlien, un sak dmot 4. Kā vainas dēļ tas notika? - vinja 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?:Roberts_Moreti 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Alpine_Stars 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:es stavu, vins izlien no savas mahas un sak mani DMot 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Vinja 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  8. 1. Tavs niks iekš serverī?:Roberts_Moreti 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Ronijs_Karters 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:DM visus pie slimnīcas 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  9. 1. Tavs niks iekš serverī?:Roberts_Moreti 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Didzis_Zars 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Pie slimnīcas mani sit 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): http://failiem.lv/u/elnhkkt
  10. 1. Tavs niks iekš serverī?:Roberts_Moreti 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Rowen_Lee and Linda_Eitunost 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:gribēju pardot māju un te vini ar grib un nosita gan manu klientu, gan mani.Un Lindai uzvārds Ei tu nost 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņu abu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): http://failiem.lv/u/ckeqqdu
×
×
  • Create New...