• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

OfficialBeeZee

Lietotājs
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About OfficialBeeZee

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Marius_Krueger

Contact Methods

  • Discord
    officialbeezee

OfficialBeeZee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Neatvainošos ka te postoju tā kā mana sūdzība tika slēgta ciet. Teikšu godīgi un pavisam vienkārši - Tas nav nekāds administrators bet gan sīks perdelis . Nekādas cieņas pret tieši šo administrātoru, kuram smadzeņu vietā ir salāti! Esmu parliecināts uz 100% dzīve tu sēdi mājas un dročī Es saprotu ka ta nav citu vaina, bet gan neaudzinātu Administratoru vaina (Tava = Edijs_Tremeks) , kuriem nevaidzētu atrasties šāda serveri un vispar nerunāsim par statusu! Ar cienu BeeZee!
  2. Kas tas par pimpausi ar administratora tiesibām? Par ''suku'' sauksi savu māti sikais perdeli! Tagad vari aizpist savu sīko muti un uzlikt mierigi ip ban (Apsveicu tu esi siks perdelis, neko vairak no čaļa bez pautiem nesagaidīt!) Nekādas cieņas pret pašreizējo administrāciju kura sastāv no sikiem dalbajobiem (Lielākā daļa) , kuriem smadzeņu vietā ir salāti! Esmu parliecināts uz 100% dzīve tu sēdi mājas un dročī Es saprotu ka ta nav jūsu, bet gan neaudzinātu Administratoru vaina (kuriem nevaidzētu atrasties šāda serveri un vispar nerunāsim par statusu!) http://imgur.com/D7MWdUZ Atceries tu esi vienkārsi nekas! Ar cieņu , BeeZee !
  3. Sveiki , Jaa man ari tā ir noticis , tas ir tadēļ ka kāds izbīda mašīnu no tās vietas kur viņu esi nolicis , un izskatās ka viņa ir tur kur tu viņu redzi - bet nē viņa ir tur kur tu viņu noliki pirmstam. Bet tas vel nav viss , man brīžiem notiek tā ka mašīna atrodas pa vidu kautkadā laukā pamesta vai ari pie kazino vai vel pie kautkādas nozaudētas ceļu malas..Kaut ari es vienmēr slēdzu ciet mašīnu un uz tādam vietām nekad neesmu braucis .. Vardsakot ļoti dīvains pasākums..! Ar cieņu , BeeZee!
  4. Sveiki , Man ari māja pazuda vakar ... Vai ir iespeja atgriest vai māju vai to naudu kas bija mājas kontā ? (Tomēr nav maza summa..) Ar cieņu BeeZee!
  5. Kāda sakara tu to vispār te uzrakstiji ? Kas ar sarkaniem burtiem ne izlasīji kas rakstīts vai Tu esi viens no tiem visiem kurš neko neredz bet tikai dara . P.S ja Tu screenos neko nesaskatiji tad tas nekas par tevi jau pastāv tāds fakts ka neko neredzi bet tikai dari (gudro puiku ej pamēta kautkur citur) Ar cieņu BeeZee!
  6. Es jūsu talantu pat caur mikroskopu nesaskatīšu!!!

  7. 1. Tavs niks iekš serverī?: Marius_Kamarik 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Lova_Sova ; Jim_Soul ; Femlijs_Gards ; Lova_Taylor 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Čito visu ko var (lidinās apkārt , visus šauj nost) 4. Kā vainas dēļ tas notika? : Nav ne jausmas 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Diemžel bildes būs bez time un timestamp tā kā neko par to neesmu dzirdējis. Lova_Sova : http://imgur.com/MeI84oo ; http://imgur.com/u2zkL5W ; http://imgur.com/XV6Juv6 Jim_Soul : http://imgur.com/YBlzrMJ ; http://imgur.com/FKUX6BS ; http://imgur.com/fyG8k6M Femilijs_Gards : http://imgur.com/7nz5fFX ; http://imgur.com/9pUe9PX ; http://imgur.com/eJceLOE ; http://imgur.com/zfqlxct ; http://imgur.com/F8pa1UK ; http://imgur.com/9lHNDMo ; http://imgur.com/eNlZVpS Lava_Taylor : http://imgur.com/SF1cWJG ; http://imgur.com/Adfub7a ; http://imgur.com/3B9JBXz ; http://imgur.com/mcyC0ar ; http://imgur.com/WOQGClO ; Un plusā velviena intresanta parādība : http://imgur.com/ZIupTUT Pieminēšu ja kādam ir problēmas ar redzi , tad lūdzu skataties pie čata. Fakts jau ir pierādīts! Ar cieņu BeeZee!
×
×
  • Create New...