• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Emikss

Lietotājs
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

About Emikss

  • Birthday 01/10/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Johnny_Redwood

Contact Methods

  • Discord
    izmantoju skaipu

Recent Profile Visitors

1,999 profile views

Emikss's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

22

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Johnny_Redwood 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Arnold_Hernandez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : bomzis ar emku mani šauj 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://streamable.com/80a6qz
  2. Nē vecīt, visi admini tagad redzēs, kā tu nemāki uzvesties.
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Johnny_Redwood 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andris Ponal 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mani zaļais resnis šauj nost 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://streamable.com/1fw4iq
  4. rakstu Cody_Wyman vietā. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jus esat tik low ka pat taisni līnijā vardu nevarat nolikt fotoshop skils pietrukst?? Vismaz varējāt pacensties fotoshopa lowaki https://prnt.sc/s42fjn un rekur ss ja nu jus izdomajat izlabot savu amatieru kļūdu XD https://prnt.sc/s41d23
  5. PEPE HANDS XP

  6. 1. Tavs niks spēlē :Johnny_Redwood 2. Administrātora niks spēlē :Owen_Vendetta 3. Pierādījumi par pārkāpumu :screen pieliku 4. Apraksts par situāciju :Ielika jail par uzvārdu, kas cipa pieder kaut kādai ģimenei kaut es pirmais ar šo uzvārdu piereģistrējos, var paskatīties vecās sūdzības kur redzams, ka man šāds uzvārds jau ir sen. http://www.samp.lv/index.php?/topic/85629-s%C5%ABdz%C4%ABba-par-uvis-pukis-hakeris/&do=findComment&comment=706313 http://www.samp.lv/index.php?/topic/85314-s%C5%ABdz%C4%ABba-par-nikija-atwood/?hl=johnny_redwood http://www.samp.lv/index.php?/topic/85192-s%C5%ABdz%C4%ABba-par-davis-rektins/?hl=johnny_redwood
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Johnny_Redwood 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Rick_Sharp 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :terra hakoja 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Johnny_Redwood 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Christoper_Davis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :HPH 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Johnny_Redwood 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Uvis_Pukis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Nevarējām uz terru tikt jo hakeris traucēja. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (video beigās redzams vārds) (Screenshots vai Video)
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Johnny_Redwood 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Video visi redzami. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Slimnīcā sākas kautiņš. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Johnny_Redwood 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nikija_Atwood 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Video redzams viss, kas notika. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Johnny_Redwood 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nick_Richmond un Tonys_Bricks 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Vedu kravu savā nodabā un viņi piebrauca un sāka šaut, viss video redzams. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://gyazo.com/700f76c489c9e3c26955b6e6c1a19772 (SS ar vārdiem) (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...