• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Ralfiņš

Lietotājs+
  • Posts

    117
  • Joined

  • Last visited

About Ralfiņš

Contact Methods

  • Discord
    smety.latviaa

Profile Information

  • InGame
    Ralfs_Eslentic

Ralfiņš's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-3

Reputation

  1. 1. Tavs niks iekš serverī?: Ralfs_Eslentic 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Antonio_Caparelii 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: 'Calis nonrp dm, cardm, cs, qs 4. Kā vainas dēļ tas notika? - VI'na 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): http://www.bildites.lv/images/m6e7lythxfcszpkcf6u4.png http://www.bildites.lv/images/7cq97rrym24rais93oi.png IZMETAT TADU LOXU NO Z51
  2. VINS IZOG NARKAS NO AZTECMA UN VED UZ RIFAM!
  3. Nobanojat to krāpnieku, un LM līderim, līderis off par to ka pieņem tādus tirliņus!
  4. CS , QS , DM http://prntscr.com/3vodcj http://prntscr.com/3vod54
  5. Pārdodu Elegy par 1.1m un pērku bullet!

  6. 1. Tavs niks iekš serverī?: Ralfs_Eslentic 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Helvijs_Vicivskis 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Viņš non rp DM no slimnīcas Jumta, pēctma nošauj mani un nozog motoroleri, visi tur gadīja pēc motorolera, tad viņš tik ierubija komandas! 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa! 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): http://failiem.lv/g/ibpdffp#aa/helvijs.avi http://prntscr.com/3t6id8 - atzīmēju kur viņš ir! TĀTAD viņš izdarīja: *Chatflood *DM nonrp LIDERS OFF!!
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?: Ralfs_Eslentic 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Aleksandro_Weeb 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Čalis uztaisīja CARDM atņemot man kravu un to noslīcinot ūdenī, zaudēju 80,000 tūkstošus, un es to naudu vēlos atpakaļ, pēctam vēl uztaisīja DM! 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa! 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): http://failiem.lv/g/ofylvvy#aa/sampgta.avi http://www.bildites.lv/images/hkvdm94fla68c62asvv3.png http://www.bildites.lv/images/yxcd6t43yokmmyr8sij6.png
  8. Uztaisīja servera restartu šodien ap 23:20 kad paņēmu rūdas kravu ar 20k rūdu, kas maksā 140k naudas, vēlos naudu atpakaļ, kravu zaudēju!
  9. Braukājām ar viņu un runājām pa skype, kad viņš nopirka māju, vienu dienu čalis saka teikt, ka māja pārcēlās uz otru pusi un ķipa nodoklis lielāks. Tiesām kāds dīvains bugs, citiem arī mājas pazudušas.
×
×
  • Create New...