• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Blaine

Lietotājs+
  • Posts

    388
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Blaine

  1. Zinu kad tagad dabusu WP ,bet varu piekrist Johny pec manam domam Rickie vispar vajadzetu ACC off just sayin' , ludzu nedodiet man WP es tikai izsaku savas domas ,jo pedeja laika Rickie ir loti daudz patiesu Sūdzibu....

     

     

     

     

     

    <3 SAMP.LV

    Jebaķ *** :D

    Šis man patīk - <3 SAMP.LV

    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    Kur vēl dziļāk dirsā līst? Jebaķ kapaķ. 

     

    Šī sūdzība ir tik debīla, kā tās autors, loģiskā domāšana - nepastāv. 

    Pff, čistākais pg dorni. 

  2. Vēlviena tāpati sūdzība? http://www.samp.lv/index.php?/topic/54188-sūdzība-blane-steinhauer-hack/ . 

    Domāju te var tc, lēmums šai sūdzībai jau ir izteikts. 

    Tev iespējams nelagoja, bet dēļ pluga kas bija ieslēgts un interneta citām vietnēm man gan rādījās šie smilšu pulksteņi jo tas nav iespējams nepaceļot ieroci nošaut tevi . Šāvu jums kamēr rādījās smilšu pulkstenis. Nepostojam te vairāk, tu esi izteicis sūdzību, es esmu atbildējis, gaidam administrātora lēmumu .

    • Upvote 4
    • Downvote 1
  3. 1. Tavs niks spēlē : Blaine_Steinhauer

    2. Administrātora niks spēlē : John_Gold
    3. Pierādījumi par pārkāpumu : ztaen89wl494p14niy7i.jpg

    4. Apraksts par situāciju : Iemet cietumā tikai tādēļ ka neatnācu uz cf pie viņa. Tas jau skaitās kā acc savā labā. Nezinu. Es domāju ka man bija tikai kļūda, itāļu mafijā skins meitenēm ir pirmais, lai nav lieki jāčakarējas es uzreiz paņēmu pirmo, sapratu ka nokļūdījos, jau gatavojos braukt mainīt ,šis uz 10 štukām iemet. Tikai tādēļ ka neatnācu uz cf. No sākuma būtu jāpabrīdina jeb jāizkiko, un ja jailo tad ne uz 10 štukām, tikai tādēļ lai netiktu uz karu .

    Biju labākās domās. 

    • Upvote 2
    • Downvote 2
  4. Tev neliekas, ka Tev vienmēr ir lagi? Tu nekad hakus neatzīsti pat tad, kad Tev tādi ir acīm redzami, par hp haku es arī nezinu, bet 0:07 bija reāli haku paraugdemonstrējumi. ;)

    Par šo es pats brīnos ;d. Es pat ieroci tavā video pacēlis nebiju . Kautvai kad spēlēju šāvu pat vairākas reizes par jums, bet ok. Domāju davaj nepostojam? Vienkārši gaidam lēmumu? Nu tas būtu saprātīgākais .

    • Upvote 2
    • Downvote 1
  5. Paga nē nū, es domāju te ir totālākie lagi :D . Ja būtu hakši toč atzītu, jo nu te nav nekas no tā nemaz redzams. Manu vārdu lūdzu pareizi iemācies pirms ko šādu raksti. 

    Es nesapratu to kā es uz moča nonākt varēju?  Ja man baig ielagoja tur aiz sienas, mēģināju jūs šaut a jums tā hujņa, ķip smilšu pulkstenis uz galvas . Pingu pats savu neapskatījos. 

    • Upvote 2
    • Downvote 5
  6.  

    Atgriežoties pie pašas sūdzības pamata, tu saproti ka video kuru iedevi cilvēks ir dzēris, neadekvāts. Es domāju ka sampa nav tādu cilvēku, ja pat ir tu varēji noRPot ka jūc prātā. Reali ja iedziļinās tavā situācijā tur nevis PG,CS, bet gan pats nonRP nāk klāt. Tev bij 0 RP komandu, pats teici vakar RPojam.

    Tas patiešām ir skumīgi, jo vakar mēs netik daudz RPojām, bij viena RP avarija tas arī viss. Ikdienā iesācējs kas trenē un attīsta savu roleplay noRPo 20-60x vairāk nekā Tu vakar vakarā.
    Saldi iesaku atkartot RP pielietojumu, darbības.

     

    Atbildot: Tu zini ka nebija RP komandas? Visu erpoju kā izbēgu no psihenes, cilvēks video dzēris nebija, tev bija jāstrādā kā policistam nevis mani jāiemet jailā ar kādu slepenu maģiju....... Viss ir skaidri redzams, tu netaisies un negribi atzīties savā pieļautajā kļūdā. Saprotu . Būtu labākais gaidīt kad Kova šo palasīs, jo kā teicu ja neatzīsies tiks iedoti pierādījumi .

  7. Tevi ielika jaila 2x. + no z51 ir iespējams izbugoties es pat zinu kā. Tik nedrīkst teikt.

    Itkā vidējā bija tas tests, ķip neskaitās . Ok, pēdējais jails? Iemesls? Bet kā patika mans video? Speciāli priekš tevis meklēju :$:)

     

    E: ā un atgriežoties pie paša pamata sūdzībai, pirmais jails? Paskaidrosi? Kapēc? Ja tas nav ne CS ne PG . Tu varēji kā policijas departamenta pārstāvis iegriezties par mani un aizturēt. Jo itkā jau to darīju ic. Ceru uz paskaidrojumu . 

  8. Tagad te lai nāk skaidrot Raphael ar savu ideju. 

    Mums atnāca 2 report par tavu jailu ka tu ķip "JailBug" mēs testējām. 1x es tevi izkikoju, bet nepamanīju kā tu ienāc on. 

    Otrajā reizē tevi ielika cieutmā ar iemeslu TEST, bet mums sajuka ka tevi izkikoja ar iemeslu TEST.

    Tad kad tevi izlaida RAPHAEL, mēs ar bobu bijām nesaprašanā un tā arī viņš mums neatbildēja. 

    Es iemetu atpakaļ tevi, beigās atnāca rapa un sāka skaidrot to ka mēs jau kļūdījāmies iepriekš. Tāpēc arī pēc 3 minūtēm tu tiki unjailots.

    Bobs izlaida jo mēs lūdzām, mums 1 lvl un /unjail nevar.

    ss6wje2omsldpnwlr.png

    Itkā centos saprast, kautko sapratu, bet tomēr trešais jails? Kāds iemesls? Un kāds pamatojums aizdomām par jailbug? Vai tad var vispār no z51 ir iespējams izbugoties ?

  9. Tātad sekojošā darbība pēc tā ka es izsēdēju šo jailu, atkārtošu , nepamatoto jailu . 

    uidbbaez5cosx8b1ya.jpg

    Kautvai man bija sākusies terra, šis izkiko, okey, bik sadusmojos, tagad ieeju atpakaļ, uzspawnojos mājā, skrienu uz hūdu jo jau 120 sekundes. un tad notiek šis .

    Iejailo par test, kāda jēga? Ja mani izkikoja? Kāds jail bug? Izkikoja un es mājā uzspawnojos.... Okey Bobiks ar savu labo sirsniņu apdomājās un izlaida .

    dlolr3a90hiko5bydn.jpg

    Un tad notiek pats labākais, šis . 

    sh1yjdzdd1r1zpzawrw.jpg

    Es nevaru, kas jums galviņās? Un tas ir iemesls jailam jau trešo reizi? un uz pietam pirmo laiku kad mani iemeta. 

     

    Man lūdzu pamatojumus šīm visām izdarībām, beigās jau atkal Bobix izlaida, viņš sexīgs. Bet šeit nav runa par tiem jailiem , jeb par to ka nevaru izsēdēt, tā nav nekāda problēma izsēdēt, bet par to pašu kas šim Krūgeram galvā notiek? Domāju te turpināsim kamēr Koviks pateiks gala lēmumu, domāju tc nevajadzētu kādu laiku .

     

    E: Lai pievēršas visi admini, šo es tā negribētu atstāt, te jau galīgi grīstē aizgājis ... 

  10. 1. Tavs niks spēlē : Blaine_Steinhauer

    2. Administrātora niks spēlē : Denny_Krueger
    3. Pierādījumi par pārkāpumu : uqex4ifbzgrzinr1vfs.jpg

    4. Apraksts par situāciju : Iebāž ķurķī galīgi nepamatoti, ceru tu esi īsts vīrs un nemīz , kā tev pateicu paņem pierādījumus, varēsim pastrīdēties, ceru neesi nomīzis. 

     

    Tātad itkā mani iemet par to ka lēkāju pa mašīnu jumtiem ķip PG. Kapēc gan nevarētu lēkāt īstajā dzīvē? :D Cs? Nav nekāds cs ka stacijā skraidu pa jumtiem mašīnu. Esmu dīvains, nesen izlaida mani no psihenes, nedaudz smadzenes bojātas . tākā tā . 

     

    UN TU GRIBI TEIKT KA DZĪVĒ NEVAR LĒKĀT PA MAŠĪNU JUMTIEM? 

     

    https://www.youtube.com/watch?v=pOMV-CKKprM

     

    Viss skaidri redzams, šis būtu mentiem jāaptur, vai pašiem auto īpašniekiem .

     

    E: Ja nemēģināsi atzīt savu vainu kura tomēr ir, kovam pm'ā tiks iesviests skrīns kuru redzot tu varētu atvadīties no sava statusa .

    Šobrīd konkrēti neatklāšu visiem šo .

    • Upvote 10
    • Downvote 1
  11. Kas tu smīdini ? Ten par melošanu var warnu iedot, tak video skaidri redzams, ka izšauj, bet, lai visi labāk redzētu, ielikšu bildes.

     

    k3z4mspqxvoia5besh.png

     

     

    3b82i5wq47gdshi8y4nb.png

     

    Tag biju domājis par visiem hakeriem, bet nu ok, ja Blaine uzskata, ka adresēts viņam, tad nav nekādu problēmu.

    Es nevaru šito... Kāds DB? Mēs piestājām tieši jo redzējām ka tu izbrauci, viņs izkāpj no busa, nepaspēju vēl izkāpt, stāvošais tur toč nav. Par db te nemaz strīdēties nav ko. Bet aizvainot tu mai aizvainoji gan . 

    Kur Krūgers redz aimu toč ņepoņel. 13 sekundē var redzēt kā bik serveris iefrīzoja, nedaudz, video garumā ir redzams kā Lee White slidinās dēļ servera lagiem. Par aimu, būtu aims, būtu ievilcis no sākuma jau divas reizes. Par hph var strīdēties, bet to ka man vispār haxi bija neatzīstu, agrāk jā, nedaudz bija, bet nesmu haxoriņš .

    Ieliktu animācijas kur normāli asinis šķīst tad varētu pateikt uzreiz, ir hph vai nē, tu tur labi ja divas reizes man iešķēli . 

     

    Iesaku labāk netrupinam postus krāt, okey? Gaidam adminus normālus kas izlems beigas šim strīdam .

     

    E: Kā tu mani aizvainoji pamatīgi :S .

     

    http://prntscr.com/6nqblc

    http://prntscr.com/6nqbrf

    jJlhb7m.png

     

    Sad lajf :S

    • Upvote 2
    • Downvote 2
  12. Kāds serveris lago, serveris, kamēr es biju on, nevienu reizi neielagoja. Un bļa āpsis esi tikai tu, neviens cits.

    Kāds te Gvido, man tak galīgi *** par viņu.

    Tev tur maģija bija, DB stabili, DM arī, jo bezpriģelā sāki šaut.

    Man NonRP - par to, ka stabu nonesu, OK, nenorpoju.CS driving ķipa gribi piešūt man CSN ? Par QS jau rakstiju, tikai gribēju pārliecināties par tavu melno maģiju, lai soda mani par maniem pārkāpumiem, netaisos neko attaisnoties.

    Tu mani aizvainoji lietojot palīgprogrammas serverī, esmu dziļi šokēts un domāju, ka tev pienākas bans.

    Forumā nevienu sliktu vārdu neuzrakstīju, foruma noteikumu pārkāpuma nav.

    Lai izskata kāds administrātors.

    Atkal aizvainoji mani, pirms manis sodīšanas jāsoda arī šis. Par qs, un arī par šiem necenzētajiem vārdiem . Db nebija, neizšāvu neko, vienkārši pa logu izliecies bija, nav zinām vai ar RP vai bez, jo tu atbrauci kad biju izliecies , un tu vēl gribi teikt ka neaizskāri? Totāli aizskāri, tev warningam obligāti. 

     

    Redzu silent aim, iespējams HP hax, mby servers nolagojis un redzu neželīgu massnonRP ja pat nenobanos par hakiem dabūs banu par massnonRP

    Nu nopietni?:D kāds vēl silent aim? Nav tur aims, būtu ievilcis pirmās divas, varu parādīt visu datoru izrakņāt ka nekas pēc cleo nesmird. 

    • Upvote 2
    • Downvote 1
  13. Db, nekādā gadījumā, kāds hph? Toč āpsis? Neko nejēdz no hax? :D

     

    Serveris tajā brīdī nereāli lagoja, redzēji kā paslīdēju uz vienu pusi kādu pusmetru? Man nekad mūžā hph nebūtu , nemaz neliktu, nerunāsim par tavu Gvido vienu, bet mēs sarunājām ka labs puika būs viņš .

     

    E: Sāksim no sākuma tavus pārkāpumus - NonRP, cs driving. QS , pamatīgs . 

     

    Pārkāpums forumā - tu mani pamatīgi aizvainoji ar šo topiku jo lietoji tādus vārdus kas mani aizskāra, tapēc domāju te tikt cauri tikai ar warnu :S . 

    • Upvote 1
    • Downvote 3
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Blaine_Steinhauer


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Allew_Howard


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Hph visas terras laikā, dēļ kā arī padirsām 4 purni pret vienu . 


    4. Kā vainas dēļ tas notika : Šeit attaisnoties Valt nevajadzēs noveļot vainu uz servera vai taviem lagiem, viss skaidri redzams, kustējies, pings arī itkā bija tāds ka tas lags nebija un jā . Negribēji vienkārši terru padirst, tā ir .


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu :


     


    https://www.youtube.com/watch?v=KpcfPs-dkV8&feature=youtu.be


    • Upvote 3
    • Downvote 5
  15. http://prntscr.com/6kbgkv

    http://www.bildites.lv/images/6a94arymwpk2uuj6hbp0.jpg

    http://www.bildites.lv/images/faa3ehgdcwhw0qlz496m.jpg

     

     

    Es domāju šis visu izsaka, pats Allews iespamoja hūdu, pasauca vienu sīko no mūsējiem kas neapzinās ko dara, ķip miļaku viņam dos, šis atbrauc, allews no zonas iziet un viss mēs ķip paņēmuši hūd, sīkais ir jau izmests stulbuma dēļ i vsjo . 

    Domāju te WP būtu stulbi dot, saprotat jau banda bandai jebko var izdarīt lai tikai viņa paputētu un tie būtu vislabākie tā nebūs, ;) jo mūsu administrācija ir saprotoša un sakarīga, varat nemaz nemēģināt. 

     

    Un Artūr, ziņa tev, saki bušmenam lai nemaz nemēģina izzagt wh trešo reizi, mēs esam ziņoti. Paldies par uzmanību .

  16. Es tur DM neredzu, skatījos čatā tu viņu nosauci sliktos vārdos, šis tevi atrada vietā kur maz cilvēku, un nošāva, tādiem cilvēkiem tas paliek uz sirds . Tākā tas nav DM, DM - Nogalināt, ievainot bez stingra IC iemesla. Es domāju ka bija IC iemesls lai tevi atvāktu tumšā stūrī . 

     

    Lūdzu nevarnojat, tikai palīdzu izprast termina būtību un pamācu iesācējiem . 

×
×
  • Create New...