• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Blaine

Lietotājs+
  • Posts

    388
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Blaine

  1. Jebaķ *** Šis man patīk - SAMP.LV :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Kur vēl dziļāk dirsā līst? Jebaķ kapaķ. Šī sūdzība ir tik debīla, kā tās autors, loģiskā domāšana - nepastāv. Pff, čistākais pg dorni.
  2. Es laikam atpakaļ..

    1. bang

      bang

      no one cares

    2. Blaine

      Blaine

      gan jau kādam ir.. owen , es no tevis to negaidīju ...

  3. Ienācu paskatīties kas te notiek. Skatos pacani banoti, kas notiek?

    1. Wildcat's

      Wildcat's

      @Malbaro Tev jau dzīve, ja? :D

  4. Šodien nebūšu aktīvs, dodos uz Rīgu pa darīšanām, būšu tik ap kādiem pieciem - sešiem .

    1. Blaine

      Blaine

      :D Es jau esmu vecenēs, nav jābrauc. Da nē prosta darīšanas, jāsatiekas .

  5. Esmu šokā par administrāciju ..

    1. Show previous comments  5 more
    2. E. Krasa

      E. Krasa

      Mani heieteri ;**

    3. R.C.

      R.C.

      No shit sherlock..

    4. Blaine

      Blaine

      Pavļik, es jau ig netieku, nezinu kas notiek, es tik tā šokā, par tiem pieņemtajiem, dažiem .

  6. Maini attieksmi bedboy, tu drīz sāksi nevienam nepatikt.

    1. Andrew_Klepto

      Andrew_Klepto

      Tak atkarīgs no PC! Ko izdarīsi ja jau dirsā prāts aizgājis :D

  7. bedboy, sāc mainīt attieksmi, un ieskaties savā acc pieteikumā .

  8. Vārda diena :$

    1. Show previous comments  2 more
    2. La!kam

      La!kam

      A man rit dzimsanas diena, tava varda diena nenozime ne sudu, lielakai daļai pasaules pat nav kkadas stulbas varda dienas

    3. E. Krasa

      E. Krasa

      Un? tagad gribi ,lai visi tevi apsveic? :D

    4. ☯ imstonedashell

      ☯ imstonedashell

      butu labaak apsveikushi , nevis nogruzijushi pacanu . ; D

       

      sveiciens ! ; ]

  9. Oho , nu redz kā, mani vismaz kāds ievēro un redz, prieks īstenībā lasīt šito bija . Jā, hujzin kas notiek ar sampelvē, ieiet dažreiz var nomainot IP iekšā ktvai bans .
  10. Vēlviena tāpati sūdzība? http://www.samp.lv/index.php?/topic/54188-sūdzība-blane-steinhauer-hack/ . Domāju te var tc, lēmums šai sūdzībai jau ir izteikts. Tev iespējams nelagoja, bet dēļ pluga kas bija ieslēgts un interneta citām vietnēm man gan rādījās šie smilšu pulksteņi jo tas nav iespējams nepaceļot ieroci nošaut tevi . Šāvu jums kamēr rādījās smilšu pulkstenis. Nepostojam te vairāk, tu esi izteicis sūdzību, es esmu atbildējis, gaidam administrātora lēmumu .
  11. Ev, cikos dzēri? Bans? Toč kautkas ne tā . Nav patiess toč ktvai tas ir ķurķis . Es skraidīju apkārt jo gaidīju kad atbrauks Martins, viņš ar skinu mainīt gribēja. Šis galīgi nepatiess, no sākuma obligāti jāpabrīdina ar kicku . Nav kauna vispār kautko vēl dirst?
  12. 1. Tavs niks spēlē : Blaine_Steinhauer 2. Administrātora niks spēlē : John_Gold 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Iemet cietumā tikai tādēļ ka neatnācu uz cf pie viņa. Tas jau skaitās kā acc savā labā. Nezinu. Es domāju ka man bija tikai kļūda, itāļu mafijā skins meitenēm ir pirmais, lai nav lieki jāčakarējas es uzreiz paņēmu pirmo, sapratu ka nokļūdījos, jau gatavojos braukt mainīt ,šis uz 10 štukām iemet. Tikai tādēļ ka neatnācu uz cf. No sākuma būtu jāpabrīdina jeb jāizkiko, un ja jailo tad ne uz 10 štukām, tikai tādēļ lai netiktu uz karu . Biju labākās domās.
  13. Par šo es pats brīnos ;d. Es pat ieroci tavā video pacēlis nebiju . Kautvai kad spēlēju šāvu pat vairākas reizes par jums, bet ok. Domāju davaj nepostojam? Vienkārši gaidam lēmumu? Nu tas būtu saprātīgākais .
  14. Paga nē nū, es domāju te ir totālākie lagi . Ja būtu hakši toč atzītu, jo nu te nav nekas no tā nemaz redzams. Manu vārdu lūdzu pareizi iemācies pirms ko šādu raksti. Es nesapratu to kā es uz moča nonākt varēju? Ja man baig ielagoja tur aiz sienas, mēģināju jūs šaut a jums tā hujņa, ķip smilšu pulkstenis uz galvas . Pingu pats savu neapskatījos.
  15. Atbildot: Tu zini ka nebija RP komandas? Visu erpoju kā izbēgu no psihenes, cilvēks video dzēris nebija, tev bija jāstrādā kā policistam nevis mani jāiemet jailā ar kādu slepenu maģiju....... Viss ir skaidri redzams, tu netaisies un negribi atzīties savā pieļautajā kļūdā. Saprotu . Būtu labākais gaidīt kad Kova šo palasīs, jo kā teicu ja neatzīsies tiks iedoti pierādījumi .
  16. Itkā vidējā bija tas tests, ķip neskaitās . Ok, pēdējais jails? Iemesls? Bet kā patika mans video? Speciāli priekš tevis meklēju E: ā un atgriežoties pie paša pamata sūdzībai, pirmais jails? Paskaidrosi? Kapēc? Ja tas nav ne CS ne PG . Tu varēji kā policijas departamenta pārstāvis iegriezties par mani un aizturēt. Jo itkā jau to darīju ic. Ceru uz paskaidrojumu .
  17. Itkā centos saprast, kautko sapratu, bet tomēr trešais jails? Kāds iemesls? Un kāds pamatojums aizdomām par jailbug? Vai tad var vispār no z51 ir iespējams izbugoties ?
  18. Tātad sekojošā darbība pēc tā ka es izsēdēju šo jailu, atkārtošu , nepamatoto jailu . Kautvai man bija sākusies terra, šis izkiko, okey, bik sadusmojos, tagad ieeju atpakaļ, uzspawnojos mājā, skrienu uz hūdu jo jau 120 sekundes. un tad notiek šis . Iejailo par test, kāda jēga? Ja mani izkikoja? Kāds jail bug? Izkikoja un es mājā uzspawnojos.... Okey Bobiks ar savu labo sirsniņu apdomājās un izlaida . Un tad notiek pats labākais, šis . Es nevaru, kas jums galviņās? Un tas ir iemesls jailam jau trešo reizi? un uz pietam pirmo laiku kad mani iemeta. Man lūdzu pamatojumus šīm visām izdarībām, beigās jau atkal Bobix izlaida, viņš sexīgs. Bet šeit nav runa par tiem jailiem , jeb par to ka nevaru izsēdēt, tā nav nekāda problēma izsēdēt, bet par to pašu kas šim Krūgeram galvā notiek? Domāju te turpināsim kamēr Koviks pateiks gala lēmumu, domāju tc nevajadzētu kādu laiku . E: Lai pievēršas visi admini, šo es tā negribētu atstāt, te jau galīgi grīstē aizgājis ...
  19. 1. Tavs niks spēlē : Blaine_Steinhauer 2. Administrātora niks spēlē : Denny_Krueger 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Iebāž ķurķī galīgi nepamatoti, ceru tu esi īsts vīrs un nemīz , kā tev pateicu paņem pierādījumus, varēsim pastrīdēties, ceru neesi nomīzis. Tātad itkā mani iemet par to ka lēkāju pa mašīnu jumtiem ķip PG. Kapēc gan nevarētu lēkāt īstajā dzīvē? Cs? Nav nekāds cs ka stacijā skraidu pa jumtiem mašīnu. Esmu dīvains, nesen izlaida mani no psihenes, nedaudz smadzenes bojātas . tākā tā . UN TU GRIBI TEIKT KA DZĪVĒ NEVAR LĒKĀT PA MAŠĪNU JUMTIEM? https://www.youtube.com/watch?v=pOMV-CKKprM Viss skaidri redzams, šis būtu mentiem jāaptur, vai pašiem auto īpašniekiem . E: Ja nemēģināsi atzīt savu vainu kura tomēr ir, kovam pm'ā tiks iesviests skrīns kuru redzot tu varētu atvadīties no sava statusa . Šobrīd konkrēti neatklāšu visiem šo .
  20. Es nevaru šito... Kāds DB? Mēs piestājām tieši jo redzējām ka tu izbrauci, viņs izkāpj no busa, nepaspēju vēl izkāpt, stāvošais tur toč nav. Par db te nemaz strīdēties nav ko. Bet aizvainot tu mai aizvainoji gan . Kur Krūgers redz aimu toč ņepoņel. 13 sekundē var redzēt kā bik serveris iefrīzoja, nedaudz, video garumā ir redzams kā Lee White slidinās dēļ servera lagiem. Par aimu, būtu aims, būtu ievilcis no sākuma jau divas reizes. Par hph var strīdēties, bet to ka man vispār haxi bija neatzīstu, agrāk jā, nedaudz bija, bet nesmu haxoriņš . Ieliktu animācijas kur normāli asinis šķīst tad varētu pateikt uzreiz, ir hph vai nē, tu tur labi ja divas reizes man iešķēli . Iesaku labāk netrupinam postus krāt, okey? Gaidam adminus normālus kas izlems beigas šim strīdam . E: Kā tu mani aizvainoji pamatīgi :S . http://prntscr.com/6nqblc http://prntscr.com/6nqbrf Sad lajf :S
  21. Atkal aizvainoji mani, pirms manis sodīšanas jāsoda arī šis. Par qs, un arī par šiem necenzētajiem vārdiem . Db nebija, neizšāvu neko, vienkārši pa logu izliecies bija, nav zinām vai ar RP vai bez, jo tu atbrauci kad biju izliecies , un tu vēl gribi teikt ka neaizskāri? Totāli aizskāri, tev warningam obligāti. Nu nopietni? kāds vēl silent aim? Nav tur aims, būtu ievilcis pirmās divas, varu parādīt visu datoru izrakņāt ka nekas pēc cleo nesmird.
×
×
  • Create New...