• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

QuietMan

Lietotājs
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About QuietMan

Contact Methods

  • Discord
    edisdun

Profile Information

  • InGame
    Edward_Karleone

QuietMan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Man arī dažreiz tā gadās! Nezināmu iemeslu dēļ. Paspēlēju serverī, next day eju on un parādās, ka es banned hax, vai kkas tāds.
  2. Tātad, šovakar nokļuvu Z51 cietumā. Vis bija normāli, parunāju ar armijnieku izgāju visas pārbaudes. Kad pienāca laiks iet ārā no jail to nevarēja izdarīt, jo nedarbojas /exit komanda. Būtu labi salabot šo bugu. Kā lai es tagad tieku arā? Varbūt kāds admins var mani izlaist? Te būs arī screens- http://www.failiem.lv/g/vnxhhdk# Tas arī viss ceru, ka man kāds izpalīdzēs šajā nelaimē.
  3. Tavs segvārds serverī: Edward_Karleone. Pārkāpēja segvārds serverī: Eduards_Zibrokins. Detalizēts apraksts: Es vadīju konkursu tiešajā ēterā, kad piebrauca Eduards. Viņš taisīja nopietnu MIX, prasot man maksāt sodu caur OOC čatu par atrašanos mirušo zonā?! Es atrados netālu no "Ghost Town". Precīzāk viss redzams screen. Kā vainas dēļ, tas notika?: Manuprāt te vainīgais ir tikai viņš. Pierādījumi: screen http://failiem.lv/u/catccen# (linku iekopējat.) Vēl piebildīšu, ka tas jau notiek atkārtoti un mani nedaudz kaitina. Paldies, ceru uz atsaucību!
  4. Kā tu vari būt admins, ka tu pat neatšķir datumus? Nav ko teikt Mudaks.
  5. Tavs segvārds serverī: Edward_Karleone. Pārkāpēja segvārds serverī: Valdis_Latins Detalizēts apraksts: Bez RP iemesla atnem visas licenzes. Pēc tam tazzed mani un aizbrauc! Pierādijumi: screens- http://failiem.lv/g/eennmtj#aa/sa-mp-009.png
  6. Lūdzu unbanojiet. Man sitas serveris patīk. Gribas vel turpināt šeit spēlet.
  7. Nav nekāds joke! Vienkārši es banu saņemu jau pasen. Un nopirku unban. Šovakar ejot serverī man atkal parādījās ka esmu baned! Esmu vīlies jo jūtos piekāsts. Un vel piebildisu ka bans pat nav paties jo es kad vinu sanēmu veinkārši braucu ar masiinu savu, paradijas kicked un pargaju serveri bans.
  8. .....................

  9. To es ari pamaniju bet tā man rāda ko es varu darīt. Screenu es uzņemu šodien.
  10. 1. Tavs niks spēlē : Edward_Karleone 2. Administrātora niks spēle : Tito_Zombrotta 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Screen- http://failiem.lv/g/stepodd#aa/sa-mp-002.png 4. Apraksts par situāciju : Izgāju no spēles vakar. Vis bija labi. Šovakar domāju paspēlēt un parādās BAN. To var apskatīt screen linkā. Ceru uz atsaucību! ;) Paldies.
×
×
  • Create New...