• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Tom.Torento

Lietotājs+
  • Posts

    245
  • Joined

  • Last visited

About Tom.Torento

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Tom_Torento

Contact Methods

  • Discord
    Ja vaig prasat ig

Recent Profile Visitors

2,079 profile views

Tom.Torento's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-36

Reputation

  1. Tavs segvārds serverī:Tom Torento Pārkāpēja segvārds serverī: Chris Jrffersons Detalizēts apraksts - Es brucu ārstēt un mani nošavj Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).http://failiem.lv/thumb_show.php?i=bmikloe&view
  2. Nuja bet tomer kadel tiesi es visu laiku ciesu tad uliec man banu un tagad kiko ko tu uz manis esi uzedie
  3. 1. Tavs niks spēlē : Tom_Torento 2. Administrātora niks spēlē : Riffa_Mendez 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=vrdaz6l7bunrdvfxuq90.png .... http://www.bildites.lv/viewer.php?file=cqhp5qxhcw7dg6y6psbj.png http://www.bildites.lv/viewer.php?file=tnj4krtp7vks4ol81x.png 4. Apraksts par situāciju : Cieņai pret spēlētājiem ir kaut kādai jābūt .! Un nepatiesi mani Kick par clist . ! Šādas kļūda kā ACC nezinu vai ir pieļaujamas . Un nesāc ar kādiem ID Sajaukšanām U.C nobanoji mani jau itkā par hphax, bija, ne un nevajag saukt speletjus par LOWAKIEM ! Cieņa!
  4. Tavs segvārds serverī: Tom_Kitmen Pārkāpēja segvārds serverī: Linda_Murcue Detalizēts apraksts - Reklāma Kā vainas dēļ, tas notika? Viņas Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). http://prntscr.com/590096
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?:Tom_Kitmen 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Mg zvaigznes 4. Kā vainas dēļ tas notika? - viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  6. 1 Tavs niks iekš serverī?:Jack_Torento lieku car brala formu jo mana neiet 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:John_Stonefilde 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:MG ,MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?:Tom_Kitmen 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Raivis_Ananas 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Mg 4. Kā vainas dēļ tas notika? - viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
×
×
  • Create New...