• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

✪ Johnson ✪

Lietotājs+
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

About ✪ Johnson ✪

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Jon_Yosemita

Contact Methods

  • Discord
    nawa :3

✪ Johnson ✪'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-10

Reputation

  1. Nebrīnamies, jo esi "atsaldets" to visi jau itkā zin, bet videoklips atmiņā iedzels labāk. Tas tur Krekerīts ir tas [Kristaps] .! Rifas protams nehako, bet kāpēc videoklipā ir redzams kas cits? ogo - Vagosi lien zem zemes, tev kaut kāds pierādijums ir? Vai tikai vervelēsi tāpat kā tajā videoklipa skype recordā? Es esmu Curt Collin , to visi zin, bet ja tev ar lēnu pielekšanu un bišķīt mozgu nav , tad nav mana problēma. Es visas teras ar hakiem nomočīju? Smiekli nāk, es hakus neizmantoju, atšķirībā no tevīm. Apskaties videoklipā pats, tu baigi pedantiski šauj, es pat zinu kas tas par aimbotu, no maniem vecajiem hakiem saflētēji. Nja es vainigs tur kad iedevu tev, bet ir jāmainās uz labo pusi, pats hakus neizmantoju vairāk. Tur ten videoklipā var redzēt to kad tu strauji pret manīm sagriezies 180 grādos , nošāvi un atgriezies atpakal 180 grādos, tas vaitad nav aims? Tač nestāsti pasaciņas šeit, administrātors apskatīsies, un redzēs tieši to pašu ko es redzu, ka tev tur ir sūdīgs aimbotiņš, kurš neslēpj pēdas. Kā arī tu baigi precīzi esi sācis šaut, bet kad tera notiek un administrācijas pavadījumā, tad vairs precizitātes nav? Smiekli nāk vienkarši sakot par šo visu Jāmaina līderis, te ir labi saskatāms aimiņš
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Carlos Johnson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ray Redler 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Beidzot, kad tikām iekšā fabrikā izdevās atkal nofilmēt par "Gudrāko" bandas līderi, bet šis cilvēks pat nemāk roleplay izmantot, kur nu vēl vadīt, nesāka šaut, jo bij bail, kad atkal video uzfilmēšu par viņa hakiem. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Šī ten.. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://www.youtube.com/watch?v=H3EtuFWn3SY
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Carlos Johnson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : The Rifas Gang 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Videoklipā visu var ieraudzīt, un šeit jau smird pēc tā , kad Līderis [Ray Radler, atļaujās izmantot Aimiņu priekš apkarošanas] , te arī ir citi kadri kuriem patīk hakot, nevis godīgi spēlēt, jo es būšu tas godīgais, kurš nosūdzēs jūs. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Šo tirliņu 'dēļ. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://www.youtube.com/watch?v=k6kNAcQJKiM P.s. Damger Informer ir atļauts, tas nav nekāds haks kuru var pielietot pret kādu citu pie tam administrācija ir teikusi, ka to var izmantot, lai pierādītu kad tiešām ir šauts, un tas nav nekāds haks, netaisos attaisnoties te par šo damage informētāju.!
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Carlos Johnson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Miks Korps 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DB no motorolera 4. Kā vainas dēļ tas notika : Šīs personas. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://www.youtube.com/watch?v=OSkojsRhXdQ
  5. 1. Tavs Niks Forumā : ✪ Johnson ✪ 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Scofield 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Multi acc? Godīgais veterāns, drīkst izmantot vairāk kā 1 foruma profilu? 4. Pierādījumi : Ops iekriti ko? <-c Godīgais veterāns.. Visiem vienādi noteikumi nē? Šim jau sen vaidzēja ban forumu uztaisīt par multi acc, pierādijumi ir uz katru linku, un visur sakrīt tieši IG niks + tieši tavs skype tas pats, kurš man bloķētajos ir ielikts jau labu laiku ;) http://www.samp.lv/index.php?/user/145262-sko%C4%8Delelele/ http://www.samp.lv/index.php?/user/11203-scofield/ http://www.samp.lv/index.php?/user/73995-scofield/ Pats pirmais links ar 145262 [ pierādijums no viņa profila -> http://prntscr.com/ehgdt0 ] Otrais links kar sākas ar 11203 [ pierādijums no viņa profila -> http://prntscr.com/ehgelx , kā arī lietotāja vārda maiņa sakrīt ar viiņa pirmā linka niku -> http://prntscr.com/ehgfha ] Trešajam linkam kas beidzās ar 73995 [pierādijums no skype -> http://prntscr.com/ehgcjv , kā arī vārda maiņas -> http://prntscr.com/ehgg9u ] , Kas šajos visos pierādijumos ir vienāds? *Lietotāja nikname. *Pierādijumi no tiem laikiem, kad ir vadījis šo serverīti kā administrātors *Skype tieši tas pats. *Visi 3 profili ir vienādi [iG name] *Ā tā bilde kuru slēpi no visiem, tomēr atklāju, kad aiz ekrana esi sīks un bez spēka? [ http://prntscr.com/ehghgj ] *Lietotāja niku maiņas *u.c. - nesvarīgi pierādijumi. Šie visi pierādijumi liecina par vienu tikai -> Multi acc , jeb perm ban , nē? [Ja šo aizslēgs ciet, uztaisīšu vellvienu , tu solijies man, ka es dabūšu banu no foruma, droši, bet skaties, ka par šo tev Veterāna statusu nenoņem, kā arī neizbano no foruma, iespiedīšu tevi stūrīti ar šo visu, visiem taču ir vienādi likumi, nevis kā šim, taisa tik multi acc, un slēpj, sūdi negrimst tie uzpeld atpakaļ un tos var labi ieraudzīt ierakstot foruma meklētājā - Scofield, atradīs visus scofieldus kuri reģistrējušies, un tad atlasīs 3 kandidātus, tos kurus esmu atradis, kā ārī ar šo varu apliecināt to, ka nēēsi cienīgs Veterāna amatam, nu tas nav amats, bet grupa, toties, nēēsi tā cienīgs, zinu ka jūs man piekritīsat, nē?] Scofield, droši nospamo man dislike <#
  6. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jon Josemita 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Cameron WIlliams 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: MG + MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Vinja? 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  7. Carlos Weeb Jack Taylor Kur var but tik gudrs rakstit par VZ ar savu pienemsanu - Albanos? Vinja vaina , ka raksta VZ .. Bildite te apaksa!
  8. Carlos Weeb Jack Taylor Kur var but tik gudrs rakstit par VZ ar savu pienemsanu - Albanos? Vinja vaina , ka raksta VZ .. Bildite te apaksa!
  9. Carlos Weeb Arturs Qui Atdzinas ka ir divi accounti , viens banots + nak caur ip changeri.. + Mixeritis 8) Karoce screans zemak!
  10. Samp.lv Sudziba Carlos Weeb Aivars Bagatais Ko vins darija? Pastastisu .!! Kadas 4 reizes nospamoja - "/fixcar" lai iegutu naudu , kaut neesu prasijis lai salabo un piegada uz majam .. Tirs MG redzams... Kura vaina? - Protams ka vina .. Bildites te zemak. Pirma- te! Otra- te!
×
×
  • Create New...