• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Pelmenis1337

Lietotājs
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About Pelmenis1337

Contact Methods

  • Discord
    raivoraivo43

Profile Information

  • InGame
    Jon_Carter

Pelmenis1337's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jon_Carter 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Benjamin_Taylor 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: NonRP /live 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  2. Tev WP vajag un iemācies RP, filmēt tu nevari IC.. Saki ko gribi, jo iekš San Andreas nav kameras, kura var filmēt..
  3. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jon_Carter 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jon_World un Andrejs_Svetkovs 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Abi mixoja 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņu abu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  4. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jon_Carter 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jim_Tylor 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Dirš par AM līderi pa VZ 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jon_Carter 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Andris Kokgrauzis 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Izzog WH atkārtoti, iepriekš bija tikai ar citu niku, vakar zaga narkas... 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa... 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  6. Tas ir /f čats un tur var rakstīt ko grib, ja vien nav org noteikumos ierakstits, ka nevar.. ;)
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jon_Carter 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Raitis_Lukstins 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Izzog WH 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa lol 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  8. Tā nav no pagājušā gada, jo viņam datums iet laikam no otras puses
  9. 1. Tavs niks iekš serverī?:Jon_Carter 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Salvis_Barsetti 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM CS 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): https://www.youtube.com/watch?v=cRqqZI6OF2s&feature=youtu.be
  10. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jon_Carter 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Matiss_Kumars 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM CS 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): https://www.youtube.com/watch?v=5H7NmuMzlRU&feature=youtu.be
×
×
  • Create New...