• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Leonards.

Lietotājs+
  • Posts

    334
  • Joined

  • Last visited

About Leonards.

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Leonard_Miller

Contact Methods

  • Discord
    lukass.007

Recent Profile Visitors

2,040 profile views

Leonards.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

27

Reputation

  1. Es būšu instruktors?

    1. Maikijs.

      Maikijs.

      nē, jo līders jau ir.

    2. Maikijs.

      Maikijs.

      *līders nav, iespējams būsi. :c

       

  2. Tavs segvārds serverī: Leonards Hawkins Pārkāpēja segvārds serverī: Ivars_Vegas , Steave_Craft Detalizēts apraksts - izzog WH un aizet no org Kā vainas dēļ, tas notika? Nu protams kad viņu Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video) Vini nem wepus un pardod sev. un aiziet no org aiziet no org. http://failiem.lv/g/lwxuqua#aa/sa-mp-125.png
  3. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī: Leonard Hawkins Pārkāpēja segvārds serverī: Linda Murcure Detalizēts apraksts - Reklama Kā vainas dēļ, tas notika? Vinas Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  4. En Times ir tada lieta ka ir helikopters bet pie vina nav iespejams tikt. Vajag lai kova uztaisa vietu kur var tikt lidz helim
  5. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī:Leonard Hawkins Pārkāpēja segvārds serverī: Zigis_Mason Detalizēts apraksts - Chalis uzlika zvaigznes. ka vins vareja zinat ka tas esmu es? MG Kā vainas dēļ, tas notika? Vina Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  6. Tu RL ari tada policistu bara prieksa ta daritu?
  7. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī: Leonard_Hawkins Pārkāpēja segvārds serverī: Kola Jeska Detalizēts apraksts - CS neciena Policistus! Kā vainas dēļ, tas notika? Vina Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  8. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī: Leonard_Hawkins Pārkāpēja segvārds serverī: John_Lemaan Detalizēts apraksts - CS Staiga Pa Dz. staciju ar ieroci Kā vainas dēļ, tas notika? Vina Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
×
×
  • Create New...