• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Dwayne*

Lietotājs+
  • Posts

    204
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Dwayne* last won the day on August 4 2014

Dwayne* had the most liked content!

About Dwayne*

  • Birthday 10/03/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Dwayne_Williams

Recent Profile Visitors

1,644 profile views

Dwayne*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-33

Reputation

  1. Nu ja passaprotami , sataisis bugu un visiem uztaisis RR , protams atkal bus jacakarejas.. A kas ta man , es samp.lv vairs nespeleju ... Tas ka citi atkal sabeigs sev nervus ;)
  2. Kova labo bugus // P.s. Draugs met sudzibu , es caur team wiever rakstu visu ! Kaut kads chalis man pa draugiem.lv , jeb Mike World saka ka ir jauns bugs tur kur Prizma - Talbrauceju darbs.. Iemetisu draugiem.lv saraksti un jakas atkal drosi vien visam bus RR , cerams ka pazudis nauda nobugota un darbu nonems nost Jo tas trauce talbraucejiem veikt parastos darbus , Ka arii nav jegas veidot otru talbrauceja darbu ja viens scripits tikai ir izveidots. Te bus dr.lv sarakste:
  3. Sūdzibu ievietoju drauga vieta , jo vinjam vell joprojam ir bans ieks foruma ! Santino Casanova Rinalds Crosby Taisa OOC Insultu: Screan:
  4. Sudziba tiek ievietota atpakal , jo kads gudrinieks centas unbanot so speletaju , un pat zinu kas to vareja izarit , bet netieksu .!! Ka neka nav jauki pirktajiem administratoriem dot iepseju ka vinji var "/unban" - tagad tie pirktie atlaujas daudz ko no savam pusem !! Ka neka ir tas noriebies visiem , ka hakerus naktis atbano , visi jau zin kam patik tadas lietas darit .. Ka arii (( Zigis Asmens - nav jau tas tirakais cilveks )) Noperkot administraciju , sak banot citus adminus par nepatiesam lietam !! Ka neka Tito tika nobanots no vinja , sakot ka cipa vinjam ir "lidosanas chiti" , kaut arii Zigitim ne vidara neka nebija... Ka arii #Pret pirktajiem Acc ! Tač pietiek , šie pirktie administratori jutas kā baigie šefi iekš samp.lv servera ( IG ) Ja netaisītu šādus mēslus tad jau būtu baigi labi !! Ka arii iejot Foruma => Bans => Rakstot ieksa Dwayne_Williams & Amaru_Makaveli , var redzet ka ir unbanoti .. Ka neka kadam iepaticies so cilveku atbanot , ka neka multiks tika unbanots ;) .. Veksmi jums talak ;) Draugs paludza lai iemetu sudzibu par so cilveku , kas izmanto divus profilus jeb Rifas Lidera Amatu & Grove Street Gang parasto biedra profilu , tatad ja nebutu vinam ta profila , tad ik pa naktim nepazustu zonas ;) .. Tavs segvārds serverī: Ricky Stooned (( nepareiz niku uzrakstiju sev video filmejot )) Pārkāpēja segvārds serverī: Dwayne Williams Detalizēts apraksts - Pamaniju ka Dwayne Williams iziet ara no servera un saku filmet tani bridi ka Erick vinja biedrs saka skriet uz Grove Street Gang Zonu tuvako , peksni iesledzu "tab" un ieraugu Amaru Makaveli ieksa un zinaju ka tas ir Dwayne Williams .. Skatoties talak video var redzet to ka vins sevi nodod ienakot ieksa ar savu isto profilu - Rifas Lideri .. Ludzams sodit visados veidos , jo ieprieks arii tika banots par sadam lietam , bet atrada draugus no administracijas un vinjus unbanoja ieprieks .. Nekas ar so personu nemainisies , agrak ar savu draugu Denny Williams valdija par Vagosiem un saka ar fake profiliem zagt zonas .. Tas jau nekas wne? Jadod pa taisno 365 bans uz abiem profiliem , ka neka fake profils ;) ... Kā vainas dēļ, tas notika? - Ta lowika kas bez fake acc nevar iegut zonas ;) Pierādījumi: Te Screans no youtube ka vins nak ieksa:
  5. Draugs paludza lai iemetu sudzibu par so cilveku , kas izmanto divus profilus jeb Rifas Lidera Amatu & Grove Street Gang parasto biedra profilu , tatad ja nebutu vinam ta profila , tad ik pa naktim nepazustu zonas ;) .. Tavs segvārds serverī: Ricky Stooned (( nepareiz niku uzrakstiju sev video filmejot )) Pārkāpēja segvārds serverī: Dwayne Williams Detalizēts apraksts - Pamaniju ka Dwayne Williams iziet ara no servera un saku filmet tani bridi ka Erick vinja biedrs saka skriet uz Grove Street Gang Zonu tuvako , peksni iesledzu "tab" un ieraugu Amaru Makaveli ieksa un zinaju ka tas ir Dwayne Williams .. Skatoties talak video var redzet to ka vins sevi nodod ienakot ieksa ar savu isto profilu - Rifas Lideri .. Ludzams sodit visados veidos , jo ieprieks arii tika banots par sadam lietam , bet atrada draugus no administracijas un vinjus unbanoja ieprieks .. Nekas ar so personu nemainisies , agrak ar savu draugu Denny Williams valdija par Vagosiem un saka ar fake profiliem zagt zonas .. Tas jau nekas wne? Jadod pa taisno 365 bans uz abiem profiliem , ka neka fake profils ;) ... Kā vainas dēļ, tas notika? - Ta lowika kas bez fake acc nevar iegut zonas ;) Pierādījumi: https://www.youtube.com/watch?v=43rkDYHeSbE Te Screans no youtube ka vins nak ieksa:
  6. ?!?!?Serveris Beigts un Datubaze?!?!? Draugs atsutija vestuli - Ricky Stooned , kad profili ir izdzesusies ara no datubazes un netiekot ieska.. Tad teica ka pirms servera RR viss gaja un nekas nebija pazudis , tagad ejot vins ieksa skatas ka vissur ir jaregistrejas par jaunu , kas pie velna?? Servera Bugi vai Datubaze visa izdzesta?!? Ka arii samp.lv servera Gamemode sacakarejies !?!? Ka neka tagad vispar serveri neviens netiek ieksa ar saviem profiliem! Pazaudejot savus iegutos limenjus ((pirktos vai pašu krātos)) Profili tika izdzesusies ara un neviens netiek ar saviem profiliem ieksa serveria Ka arii viss serveris ir nocakarejies!! Ricky Stooned sutija man bildi un teica lai ievietoju ka pieradijumu !
  7. Tavs segvārds serverī: Foruma sudziba kas saistita arii par IG Pārkāpēja segvārds serverī: Diego Taylor , jeb Andrew Taylor Detalizēts apraksts - Aprakstit so personu varu vairakos veidos - multi acc un tas ka Tito jau zin un par to negribeja rikoties lidz sanema vinjs uz sava viltus profila banu par wallhack !! Ieprieks tad ka Vitalijs Tenoris vadija Grove Street Gang , tikmer skatijos pa Tab'u kas ka notiek ieraugot to ka neviena nav onlline iznemot tikai Diego Taylor & Gvido Amaro , jau nopratu ka sitajam personam ir kaut kas aiz adas , nevaresu dabut pieradijumus par skype sarunuu , bet viena ir ta ka ja diego taylor izveido jaunu foruma profilu prieks sava viltus profila - Andrew Taylor , tad ludzu ieteiktu jums parbaudit ip adresi no kuras rakstita sudziba & registreta !! Tas ir kovai , jaizdara !! Tas tach nav vairs jau godigi citu laba , vins taisa jeb nozog citiem accountus un pec tam censas zonas pizdzit vai chitot.. Ir jau zinams , tagad kamer ir bans Diego Taylor netiek ieks servera ;) Lidz ko nomainis savu Ip Addresi , Iesaku Kovas kungs tev parbaudit ip kura ir registrets forums & IG .. Paldies par uzmanibu ! Kā vainas dēļ, tas notika? nu , vinja protams - zog accountu no citiem un pec tam spele ar multiku .. Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). Abi screani ( Foruma Accounts & Foruma sudziba ) P.s. Atcerejos vienu faktu.. Kova - izdari to steidzami , jo ko var zinat varbut Tito saniezesies rokas un gribes unbanot savu draugu - Andrew Taylor , jeb Diego Taylor - hakeriti !! Sudziba ir patiesa & vaig ludzu izskatit sudzibu , jo visi zin ka Diego Taylor nav no tiem tirakajiem kadriem & tas ka izmanto profilus vairakus !! Tas ka arii tevi tagad cipa aizstaves lielais Tito , kas drosi vien tevi jau ir unbanojis un nomainijis niku! Ka neka Tito zbal tevi ka unbano visus hakerus un pec tam sudzies ka tev zog mafbizus ;)
  8. #Rey Neal Video var redzet smuku hp haku beigass kad Diego Nomirst un vinja padotais sak saut par to Rey Neal .. Ka neka saujot vinjam hp nerava nost ;) - bans par hp hax 365 jadod ;)
  9. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jefry Kandalee 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Alex Padre , jeb tranitis - Elina Moretti 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Transvestitais vecis panema un uzdirsa man pa sms ar ooc insultu .. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Protams ka ta transvestita.! 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  10. Jefry Kandalee Valts Krumins Tatad kas notika? Vins saka virsu man gejoties un izdomaja to tur un ta darit.. Es ar piekritu domaju ka vins ir transvestits , bet izradijas ka ne . :D Vinja screan-
  11. Man vienalga ja man tagad uzmetisat foruma wp klat Pastastisu kadelj vins ir vainigs un ka vainigs.. Keisij tu caur vinju baigais vecis , bet cistakais lo*s.. Man tev ir doti 3 vardi pasla ti nax*j vai ej dir*t idi*t ! Video: DBeris un cistakais lo*s tirakais pidri*a - tayloriem samps pa dzivi.! Ej drotot talak.
  12. Sie nav bezjedzigi posti varoni , es vismaz nofilmeju tas kas kratijas klat GL , pats lida masina ka filmeju.. Nelieku nepavelti sudzibas , GL .. +Tev noderetu wp par to ka tu te nedriksti postot.
  13. ((Ieprieksejais nicks pirms Mareks Howards nomainija bija Carlos Weeb , tagadejais - Santino_Weeb)) Raivis Pakalns Rp//Avoid Video: https://www.youtube.com/watch?v=uxDhaJ17GvM
  14. Santino Weeb Ryder Ross Ballas lideris pienem hakeri lai ar savu hp haku palidzetu ienemt zonu , ka arii tas nepalidzeja.. Nacas nofilmet vinja nedarbus , paspeja calitis pats aiziet lidz gedwils vinju nenobanoja , ka arii par so vien varetu jau likt otro warnu sim liderim - Johnny Madness !! Video: https://www.youtube.com/watch?v=1TE3ZQtmYDQ
×
×
  • Create New...