• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Legitsz

Lietotājs
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Legitsz

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Edijs_Cassardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Manos vid. redzami tik John_Gulivez, Joe_Gainz, Fridis_kuplais bet visi kārtības policijas darbinieki šādi šorīt uzvedās 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Policists piebrauc, samet zaigznes, un nošauj 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) : https://prnt.sc/s78vc3
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Edijs_Cassardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : James_Kaman 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Pavēleju personai izkāpt no dienesta mašīnas, pēc kā pret mani atklāja uguni 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) LOGos, var redzēt, ka trāpiju 4 reizes ar DEAGLE https://imgur.com/a/Fygmdad? Video, kurā redzama situācija:
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Edijs Cassardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jeff Sneker 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Edijs_Cassardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jay_Will, Max_Ramzze, Oga_Jogurts 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : HExI 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video):
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Edijs_Cassardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mihail_Paul 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :DM, CS 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video):
  6. Tev nebija nekāda iemesla to guljošo personu nošaut, velpietam publiskā vietā BEZ RP, vienkarši QS uztaisiji un nodmoji viņu... Un jā dēļ tā, ka izbojāji mūsu rp situāciju, biju bikinj dusmīgs tāpēc arī pārkāpu dažus terminus....
  7. Mans niks : Edijs Cassardo Apsūdzētā niks: Raffael_Cheastwood Apraksts: NJ Pierādijumi:
  8. Tātad pirms es nopirku skin, man jau bija skins kuru arī nevarēju uzvilkt, tāpēc man ieteica no jauna nopirkt skinu, bet tas arī nepalīdzēja. VIDEOKLIPI šis ir video kur pērku skin, bet pēctam ģerbtuvē to neparāda (arī, ja neesi organizācijā skins nesaglabājas, pats izmeģināju) EDIT: Savukārt Los santos šopā viss strādā - @Sarkanais Kamars
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Edijs Cassardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : QS 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Edijs Cassardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kasic_Joish 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : haki 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Kvalitaati manuāli, pārliekat
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Edijs Cassardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ilmars_Zimelis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : haki 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Kvalitaati manuāli, pārliekat
  12. Par to tavu "lielo ping" neticu... Bet tas nemaina faktu, ka tu izmantoji c-roll
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Edijs Cassardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kevins Makalisters 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :HPH, 12 sekundēs iekš vid var redzēt asins animāciju, bet hp nenoiet 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Edijs Cassardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Pyotr_Sawyer 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : HPH 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Kvalitāti manuāli mainiet, savadāk neiet labi
  15. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Edijs Cassardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tomass Voldins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Speedhack 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Pārliekat video kvalitāti manuāli
  16. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Edijs Cassardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Baiba_Sawyer 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : AIM, QS,CS,DM 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) pārmainat video kvalītāti, nez kapēc automātiski njem 360p
  17. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Edijs_Cassardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rainers Ruza 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM, QS,CS 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video):
  18. Parasti par šo neliktu sūdzību, bet reāli pieriebies šis ir.... 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Edijs_Cassardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nicholas Coltrane 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ar rokudzelžiem iekāpa mašinā, tādejādi cenšoties izvairīties no rp situācijas... [PG, nonrp, iespējams, Rp-avoid] 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video): (videoklipa beigās tas notiek)
  19. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Edijs_Cassardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jake_Fox 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM,CS 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video):
  20. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Edijs_Cassardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Danars_tarps 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : QS, CS 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video). https://www.youtube.com/watch?v=Zvgj5AEkMDQ (atskaņošanas ātrumu nomainat, lai tā kārtīgi varētu paskatīties)
  21. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Edijs_Cassardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jon_Diesel (CARDM, CS,prob. NONRP drivings), Ritvars_Serikovs (DM, CS(vid.beigās)) 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : stacījā sēdēju iekš mašinas, kad pēkšņi manī iebrauca sandikngs, kā arī vēlāk man uzbrauca virsū, tādejādi nogalinot mani. 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  22. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Edijs_Cassardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kārlis_Ozols, Dzintar_Mangano 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es ķēru Kārli, par bēgšanu no policijas, viņš ieskrēja veikalā, kur es vinjam uzliku rokudzelžus, tad ienāca kkads random puika, un sākā šaudīties, līdz ar ko Kārlis izgāja no spēles, kad Dzintaram nesanāca mani nogalināt, viņš izgāja no veikala, un pēctam ienāca atpakaļ, lai nogalinātu mani 4. Kā vainas dēļ tas notika :Manuprāt iekš video to var redzēt, lai gan mans tosteris nefilmē tajā labākajā kvalitātē 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://failiem.lv/u/x89zenxp Ja vajadzēs varu atsūtīt pilno vid, tur vieglāk vārbūt redzēt būs, jo Premiere programma sapisa bik kvalitātii (tas vid ir 5 min ilgs)
×
×
  • Create New...