• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

black lives matter

Lietotājs+
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

black lives matter last won the day on August 13 2014

black lives matter had the most liked content!

About black lives matter

  • Birthday 12/13/1989

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Interests
    looting
  • InGame
    black lives matter

Recent Profile Visitors

1,222 profile views

black lives matter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputation

  1. 1. Tavs niks serverī: Jack Taylor 2. Admina niks serverī: Fredis World 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): http://www.bildites.lv/viewer.php?file=1u2fz5mcu6ci9w40ese4.png 4. Apraksts par situāciju. Braucam ar Willardu ghetto uz Rifa, pa ceļam pagadījās žurnālists ceļa vidū ar kameru, kas mūs fočēja, es viņam brīdinoši pašāvu garām, lai saprot, ka nav īstā vieta, kur fočēt, it īpaši ceļa vidū, bet nu nošaut es viņu nenošāvu, tad iebraucām Rifa hoodā, nošāvām Tom Zambrotta un tas uzrakstīja /b zb, pēc kā man sekoja jails par DB... 2M uz rokas, jo braucam caur ghetto uz bank nolikt naudin, bet nepaspejam
  2. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jack Taylor 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Dens Lokijs 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: CS, DM, nonRP + CLIST (lowaks) 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  3. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jack Taylor 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Crew Walker 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Nošāva (Nav SS) un tad pienāca un atņēma ieroča licenzi, man liekas, ka viņš to nedara pirmo reizi ... 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  4. Mazajam Bendžam ir kautkāds suspends, viņš teica, lai iepostoju šito: - Ebal kā es rēcu. Tu tak esi galīgs fagits. :DDDDD Kāpēc lai mēs nevarētu uzkauties? Vai tu neesi kāds RP dievs? 24/7 erpo kā tu mašīnas aizdedzi ieslēdz, pagriezienus, ne ? Nakts, neieslēdzu binderi. Varēju atstāt tevi mirušu, un nākamreiz tā arī darīšu. Man viss.
  5. nu ko tu nesaproti? *** man sikais jenot liec vel 10 sudzibas peduzi es tagad tavu skype pa /gov uzrakstisu, es busu tavs multi acc? o ja, laba logika ^_^
  6. jāņem ārā anti-rapid, jo viņš nestrādā kā tam vajadzētu
  7. Sito lowaku jamet ara, tapec varat nepieskaitit vairs ka Itali un pamatigi sodit, vecais IM panelis botus savaca ;/
  8. lol, es braucu uz kaudzi, kur tu sāki šaut, tad es tevi novācu, bet pirms nāves tur 2x nomixoji, jo atbildēju uz manu OOC ziņu IC čatā un hakeris es esmu IC? Kā tu to zini, ja es tevi šauju, MIX tur ir, neliedzies
  9. Un tevi apbalvot ar +1 warn point, jo man nepis tavas domas
  10. Skrēju uz ATM, nebija mašīna pie mājas :S Piedod, gadās, bet par šo postu tomēr saņem +1 wp
  11. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jack_Taylor 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jake_Simpson 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Pašāva vaļā pa /gov 4. Kā vainas dēļ tas notika? - 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  12. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jack_Taylor 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Sebastian Cassado 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: MIXoja 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  13. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jack_Taylor 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Raita_Cookie 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: skin bug, tas ir aizliegts, parasti dod kādu 3 - 7 dienu banu, jo tā taču var bugot terras ar /clist izslēgtu -_- 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Raitas 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
×
×
  • Create New...