• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Roberts_Simpsons

Lietotājs
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Roberts_Simpsons

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Roberts_Asahina

Contact Methods

  • Discord
    robert.punak2

Roberts_Simpsons's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputation

  1. Koročsi viss skaidrs ar jūsu serveri! Mani ielika NonRp jail! Es uzrakstu sūdzību foruma , ar pierādijumiem. Moderators saka ka viss buss ok. es kā idiots gaidu 1h kamer mani admini ivilks no JAIl BET VISIEM ***! Uz /reportu admini neatild!!!! rastu foruma , lai kads mani izvelk , VISIEM ***!!! Es rakstu /Report ka mani NORP jail , n foruma sudziba teica ka izvilks, bet viņi mani paņem un NOBANO!!! PEC TAM VĒL BRĪNĀS :''Kapē mūsu serveris krīt???''
  2. KOROČi! Mani vakar NONRP jail ielika kautkads policists! Man ir sūdzība forumā par viņu un pierādijumi , ka viņš ir vainīgs. °Postu slēdza pateica ka viss būs ok Un es tagad kā IDIOTS jau gaidu 40 min.!!!! Kamēr mani izlaidis admini no JAIL!!! NEviens neatbild uz /report , rakstu adminiem , tiem viss pie vienas vietas , pat neatbild! Izdarāt kauto! Izlaižat! Mani!
  3. Es nevaru rakstīt foruma chatBOX'a. Izlabojat
  4. Apskataties otru sudzibu , tur is screen shoti. Es netisam Aizmirsu tos uzlikt seit
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Roberts_Asahina 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Harry_Mike_Rose 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad , es braukāju ar riteni pa ceļa vidu. Tad mani apturēja policijas officers Mike's. Viņš man izrakstija soda kvīti uz 1800$ , un es samaksāju , bet viņš tāpat ielika mani cietumā uz 4000sec. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Harry_Mike_Rose 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) : P.S Izlaižat mani no JAIL!
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Roberts_Asahina 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Harry_Mike_Rose 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad , es braukāju ar riteni pa ceļa vidu. Tad mani apturēja policijas officers Mike's. Viņš man izrakstija soda kvīti uz 1800$ , un es samaksāju , bet viņš tāpat ielika mani cietumā uz 4000sec. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Harry_Mike_Rose 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) : P.S Izlaižat mani no JAIL!
×
×
  • Create New...