• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

-RaySTF.

Veterāns
  • Posts

    832
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Everything posted by -RaySTF.

  1. Katad ieprieksh tu apgazies, pirmstam, es par to ari jailoju, nevis par sho.
  2. Par jailu nav janjem pieradijumi, bet atceros tu kaut kur ietriecies un nenoerpoji, iemetu jail uz 5h, jails patiess, + kada jega par kaut kadu jailu taisit sudzibu?
  3. Ā,nē, tomēr nebūs unjail, jo sajaucu ar citu situāciju, pirmstam pa ceļam notriecat stabu, un nebija RP.
  4. Es gaidiju minūti, kamer tu to visu uzrakstīsi, neesmu vainīgs, ka tik ilgi raksti.
  5. Mafijas,bandas drīkst būt, tikai jafilmē katru terru, jūs jau sākāt raudāt, izgāju.
  6. aha, ieliku jaila par nonrp nick, liek nick kur ir garumzimes, pectam ieksha serveri vispar netiktu, ja nomainitu, teicu lai maini bez garumzimem, cilvekam jau ar 1x nepielec, kad pasaka...
  7. Tu ooc čatā prasiji, cik būs sods, tātad tas ir mix, pieradijumus nav jaņem par cietumsodu.
  8. Es ta jau tev iedevu ļoti mazu sodu, tu vēl raudi te..
  9. Par jailu nav janjem pieradijumi, bet tatad par lietu - tu OOC chata prasiji 15k, un viss, mix. Jails pellnits. ;)
  10. http://prnt.sc/aw7owq pieradijumi par ko es banoju .
  11. Iepriekš tikka gan banots. Vnk cilvēks nopirka unbanu, pierādijumu gan šoreiz nebūs, jo tas nav īpaši vajadzīgs. + kur redzams, ka es kādu piesedzu?
  12. Jap, ja bruc ar sašautam riepam ar auto, tad skaitās PG, nemelo, ka brauci malā, tev blakus sēdēja čalis no GSG un maucāt uz LS
  13. Pieradijumus reālākus? Bija QS, redzēju,lai spriež augstākie...
  14. GSG es nesedzu, man ar viņiem nav nekādas darīšanas, pēc mana viedokļa tur abām pusēm ir maz pierādījumu, un vispār nesaprotu kāpēc uzskatāt, ka DB var taisīt tikai hood vai karos/terras, galvenais, lai ir RP, RL neskatās vai tu esi kāda hood, ja vajag kādu novākt, tad visātrākais veids ir ar auto, caur logu, jo var ātri aizbēgt! Ja vēlies, labi, lai skatās pofo.
  15. Nu pēc būtības tā tam bija jābūt , ja satriecāties, tad jau protams bija bojājumi automašīnām, jūs vēlētos, lai apdrošināšana segtu bojājumus un izsauktu policiju, lai tā atrisina situāciju vai uzrakstītu abpusējo! Tas ir pilnīgi loğiski!
  16. Paceļu, šitā sūdzība noslīdējusi baigi zemu!
  17. Lieta bija tāda, ka mēs tevi ķērām, tu uztaisīji Log OFF, man nebija ieslēgts fraps, nedrīkstēju banot, caur /find atradām tevi pie mājas, braucām uz tavu māju, kad bijām pie tavas mājas, nez kapec saki begt, dzinamies pakal, mans parinieks sasava tavu auto, mes tevi meginajam dabut lauka nobauto, es uzrakstiju ar rp, ka sakeru tevi un izvelku ara no auto, tu ignoreji rp un sedeji auto, es ar /slaplayer id dabuju tevi ara no auto, tu saki begt, bet kada veida, ja es tevi visu laiku tureju??? Un, tad nobanoju par RP avoid, varbut nedaudz sods pa skarbu, bet nu, domaju, ka šai situacijai labs! P.S rīt pa dienu ievietošu video! E: Tikko apskatījos video, man nav ierakstījusies tā vieta, kur es tevi izrāvu no auto un tu aizskrēji! Būs unban, jau paprasīju Bobam, lai unbano! TC!
  18. http://prntscr.com/annpe1 AA//ORV ---> ORV nozīmē saīsinājumā Oskar_Raul_Vendetta, viņš prasīja, lai tevi nobanoju, jo viņam bija 1lvl acc, ar kuru nevar banot, tev jāprasa vinjam pierādījumi, pateiks kas un kā! Vai uztaisi bana apelāciju!
  19. What? Es banojis pedeja laika par AA esmu tikai, tad kad Oskars paprasija, lai nobano, tev jāvēršas pie viņa!Un es zinu, kas ir nonrp! P.S kapēc neviens neizskata šo sūdzību? Tīrākā postu krāšana jau aiziet vaļā!
  20. http://www.samp.lv/index.php?/topic/77017-s%C5%ABdziba-par-jim-mendez-un-costa-machivelli/&do=findComment&comment=640803 Runa iet pa šito linku! Kāpēc viņš ir dzēsts?!
  21. DB nav par šo sūdzību, tas ir par citu, es vienkārši, lai nebūtu jāliek jail par šo sūdzību + pēc tam banu likt par to otru kurā bija redzams DB, liku tikai banu par DB. Un šajā ierakstīju, ka saņems Banu par to sūdzību kurā bija DB! Kas tur ko nesaprast? Reku apakšā kur esmu iepostojis ir links no kuras sūdzības, tas ir! http://www.samp.lv/index.php?/topic/77017-s%C5%ABdziba-par-jim-mendez-un-costa-machivelli/&do=findComment&comment=640803 http://prntscr.com/an9w9q vienīgi, hz kpc nevar atvērt viņu, atceros, ka kad iepostoju pārbaudīju to linku, darbojās un tur bija bildes!
×
×
  • Create New...