• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

-RaySTF.

Veterāns
  • Posts

    832
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Posts posted by -RaySTF.

  1.  

    1. Tavs niks spēlē : Gvidos_Petersons

    2. Administrātora niks spēlē : Ray_Stefanos

    3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://www.bildites.lv/viewer.php?file=364folm5d57xevzzph77.png

    4. Apraksts par situāciju : VISPAR JAU dara ko grib, taisa sevi pa karali! Admonam nau tiesibas lamaties cilveku klabutne ta ka vins to dara!

     

    aha, ieliku jaila par nonrp nick, liek nick kur ir garumzimes, pectam ieksha serveri vispar netiktu, ja nomainitu, teicu lai maini bez garumzimem, cilvekam jau ar 1x nepielec, kad pasaka...

  2. GSG es nesedzu, man ar viņiem nav nekādas darīšanas, pēc mana viedokļa tur abām pusēm ir maz pierādījumu, un vispār nesaprotu kāpēc uzskatāt, ka DB var taisīt tikai hood vai karos/terras, galvenais, lai ir RP, RL neskatās vai tu esi kāda hood, ja vajag kādu novākt, tad visātrākais veids ir ar auto, caur logu, jo var ātri aizbēgt! Ja vēlies, labi, lai skatās pofo.

    • Upvote 2
    • Downvote 1
  3. a ko tur turpināt, ja es pasaku ka traumu nav? kas man mentus izsaukt kkādus papīrus tur parakstīt ka satriecos ar taxi...utt, tādu RP tu gaidiji?

     

    Nu pēc būtības tā tam bija jābūt :D, ja satriecāties, tad jau protams bija bojājumi automašīnām, jūs vēlētos, lai apdrošināšana segtu bojājumus un izsauktu policiju, lai tā atrisina situāciju vai uzrakstītu abpusējo! Tas ir pilnīgi loğiski!
  4. Lieta bija tāda, ka mēs tevi ķērām, tu uztaisīji Log OFF, man nebija ieslēgts fraps, nedrīkstēju banot, caur /find atradām tevi pie mājas, braucām uz tavu māju, kad bijām pie tavas mājas, nez kapec saki begt, dzinamies pakal, mans parinieks sasava tavu auto, mes tevi meginajam dabut lauka nobauto, es uzrakstiju ar rp, ka sakeru tevi un izvelku ara no auto, tu ignoreji rp un sedeji auto, es ar /slaplayer id dabuju tevi ara no auto, tu saki begt, bet kada veida, ja es tevi visu laiku tureju??? Un, tad nobanoju par RP avoid, varbut nedaudz sods pa skarbu, bet nu, domaju, ka šai situacijai labs!
    P.S rīt pa dienu ievietošu video!

     

    E: Tikko apskatījos video, man nav ierakstījusies tā vieta, kur es tevi izrāvu no auto un tu aizskrēji! Būs unban, jau paprasīju Bobam, lai unbano! TC!

    • Upvote 1
  5.  

    What? Es banojis pedeja laika par AA esmu tikai, tad kad Oskars paprasija, lai nobano, tev jāvēršas pie viņa!

    Un es zinu, kas ir nonrp!

    P.S kapēc neviens neizskata šo sūdzību? Tīrākā postu krāšana jau aiziet vaļā!

     

    A kas tas ir http://www.samp.lv/index.php?/page/index.html

    uzraksti Edvins_Neimo un redzesi !!

     

    http://prntscr.com/annpe1 AA//ORV  ---> ORV nozīmē saīsinājumā Oskar_Raul_Vendetta, viņš prasīja, lai tevi nobanoju, jo viņam bija 1lvl acc, ar kuru nevar banot, tev jāprasa vinjam pierādījumi, pateiks kas un kā! Vai uztaisi bana apelāciju!

    • Upvote 2
  6. Un vispar kada sakara tu mani biji ielicis Jail par norp ja es nebiju ietriecies un kad es rakstīju (Ray_Stefanos pasaki kada sakara tu man banu ieliki un tu vsp zini kas ir norp) tu man bezsakara ieliec par AA ban uz 7dienam. Kads varetu mani unban jo reali tur nekada AA nebija, Ray_Stefanos 16gadigais neparko mani ielika

    What? Es banojis pedeja laika par AA esmu tikai, tad kad Oskars paprasija, lai nobano, tev jāvēršas pie viņa!

    Un es zinu, kas ir nonrp!

    P.S kapēc neviens neizskata šo sūdzību? Tīrākā postu krāšana jau aiziet vaļā!

    • Upvote 2
  7. Es nesapartu kko, tur tak nav db nemaz :D

    :D DB nav par šo sūdzību, tas ir par citu, es vienkārši, lai nebūtu jāliek jail par šo sūdzību + pēc tam banu likt par to otru kurā bija redzams DB, liku tikai banu par DB. Un šajā ierakstīju, ka saņems Banu par to sūdzību kurā bija DB! Kas tur ko nesaprast? 

     

    Reku apakšā kur esmu iepostojis ir links no kuras sūdzības, tas ir!

     http://www.samp.lv/index.php?/topic/77017-s%C5%ABdziba-par-jim-mendez-un-costa-machivelli/&do=findComment&comment=640803

    http://prntscr.com/an9w9q vienīgi, hz kpc nevar atvērt viņu, atceros, ka kad iepostoju pārbaudīju to linku, darbojās un tur bija bildes!

    • Upvote 2
×
×
  • Create New...