• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Duke Caboom

Lietotājs+
  • Posts

    232
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Duke Caboom

  1. Kas spēlēs rust?

    1. Delakruze

      Delakruze

      man ir bet nepatīk

  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniel_Lombardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Oskars_Sobolevs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CP 4. Kā vainas dēļ tas notika : ... 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  3. 1. Tavs niks spēlē :Daniel_Lombardo 2. Administrātora niks spēlē :Jesica_Cookie 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://bildites.lv/a/yf34b59y#fr8qbqtf 4. Apraksts par situāciju : N-times darbinieks "izlaboja" sludinājumu,beigās tika sodīts par mix,vēlāk viņu izlaida no cietuma. http://prntscr.com/ev8jgm http://prntscr.com/ev8jqw tikai uz 5 min ielika??
  4. Tātad mēs sākam tevi ķert,tu ar savu tālbraucēju mašīnu apgāzies,es pieskrēju,jau rakstīju /su Bēgšana no pol. [Vid.reģ],bet nepaspēju,mani sāka šaut un steigšus nepaspēju uzrakstīt līdz galam,to var apliecināt Eddie un Dwayne. P.S kāpēc tev tikai 4800 sec par PG + Police avoid ( 80 minūtes ),ja noteikumos skaidri rakstīts,ka http://prntscr.com/eu9np8 sākot ar 220 minūtēm,diezgan pamaz priekš diviem pārkāpumiem,ja jau par PG liek 220 minūtes vien vismaz.Ja šeit netiks izskaidrots kāpēc tikai 80 minūtes,bet minimālais 220 minūtes,es veidošu citu sūdzību jau uz administratoru.
  5. Kāpēc nav full bilde? Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis!
  6. Piesakaties uz bandām,ew dzirdat?!?!

    1. La!kam

      La!kam

      Raita visus atteiks ;d

       

  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniel_Lombardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kristian_Morisey 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : hax 4. Kā vainas dēļ tas notika : ... 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniel_Lombardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ben_Stepans 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Log off +mix. 4. Kā vainas dēļ tas notika :... 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniel_Lombardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Harry_Lee 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : SS viss ir gaiši redzams,ko viņš ar to gribēja pteikt,galvenais ka dara to policsta priekšā,nemaz nav CS. 4. Kā vainas dēļ tas notika : .. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniel_Lombardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark_Lane 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad,pieņēma KP un pēc dažam sekundēm izmeta. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Hz.. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://prntscr.com/e1vc24
  11. Mhm... Varēji likt banu, bet jau par vēlu, tava vaina vien ir,bet pašlaikbiet runa, par to, ka nejēdzat RP'ē un neatšķit pārkāpumus. Lai paliek,kā ir.Prasu piedošanu Daumantam un manam draugam Johnny,bišķīt sakarsu un neapdomājot ko daru,ceru ka uz manis ļaunu neturēsies. Prasu piedošanu! TC!
  12. Es izmantoju /m lai pateiktu ka man cāta bans,lai nerastos pārpratumi,ja kāds ar mani RP'o. P.S Nav ko kasīties pie cilvēkiem,ja grib lai raksta caur OOC,galvenais ka nav nekādu RP'ē pārkāpumu,bet tev acimredzot es kaitinu,ka kasies pie manis,kad tiešām kāds aizpamo /d čātu ar ooc lietām,nekā nav..
  13. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem 1. Tavs niks spēlē : Daniel Lombardo 2. Administrātora niks spēlē : Daumants un Johnny_Lee. 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Tikai par Johnny būs http://bildites.lv/images/r5nveesb/26918/original.png 4. Apraksts par situāciju : Tātad,viss sākās ar to,ka es apstādināju vienu CSN pārkāpēju,piegāju pie viņa mašīnas loga,uzRP'oju "šoferā pusē logs vaļā/ciet?",šoferis ar blakus sēdošo samainijās sēdvietām,Daumanta acu priekšā vai nu kāds tā darītu RL ? Labi..Vienu iesēdināja par Mix,izlaidām situāciju,man uzlika čata banu,par to ka es rakstu ooc čatā par daudz,atdzīstu,rakstiju pa daudz,bet nepamatoti mani apvainot,lai es eju mācīties RP terminus?Nu nē,kam būtu jāpamācās RP tev un Johnny.Protams nekādus pierādijumus nevarēšu dot,jo izlēmu uzrakstīt sūdzību pēc jaila,kuru deva man Johnny,bet uz šo screens man atradās,kāds tur pārkāpums es nezinu,kāds sakars ar mix/cs? Daumant,aizej pats pamācies RP'ē līdzi paņem Džoniju!
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniel_Lombardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Martin_De_Fierro 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : 00C Ins. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://bildites.lv/images/8dv2cnge/24691/original.png
  15. Tomatins skaties http://prntscr.com/5wuhid un http://www.bildites.lv/images/q8sflhsoovikzupdqti.png vēlāk http://www.bildites.lv/images/m6cw5t39rcfpuubpyru.png
  16. Raksti šo sūdzību , jo nevaru ieiet caur savu profilu James_Livingstone , bet man raksta ka nav parole pareiza . Tur tā lieta ka es neaceros savu e-pastu , tāpēc nevaru atgūt savu paroli atpakaļ , bet foruma varat paskatīties pēdējos postus / topikus , tur var redzēt ka esmu james livingstone , pat sūdzības veidoju caur profilu james livingstone lūzu palīdziet atgūt atpakaļ . Sorry ka ir gramatikas kļūdas , jo vnk uztraucos , nav garastāvokllis rakstīt kartīgi .
  17. Virsrakstam jābūt šādam, piemēram: [sūdzība] Jon_Halsey,Stivs_Quattros Tavs segvārds serverī: James_Livingstone Pārkāpēja segvārds serverī: Kalviss_Ozols Detalizēts apraksts - sāka uz mani uzdirst un piedraudēja ar kaut kādu admin Sergeju ar 365 d banu . Kā vainas dēļ, tas notika? - viņa Pierādījumi: ooc insult , tādu no org metat .
  18. Paraugs sūdzībai par spēlētāju(-iem): Virsrakstam jābūt šādam, piemēram: [sūdzība] Jon_Halsey,Stivs_Quattros Tavs segvārds serverī: James_Livingstone Pārkāpēja segvārds serverī: Alens_Aleksands Detalizēts apraksts -Tirgojās spawn plus mix . Kā vainas dēļ, tas notika? - Viņa Pierādījumi:
  19. Paraugs sūdzībai par spēlētāju(-iem): Virsrakstam jābūt šādam, piemēram: [sūdzība] Jon_Halsey,Stivs_Quattros Tavs segvārds serverī: James_Livingstone Pārkāpēja segvārds serverī: Joh_Magerits Detalizēts apraksts - Reklamē un mixo Kā vainas dēļ, tas notika? - viņa Pierādījumi:
×
×
  • Create New...