• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Ryan_Leo

Lietotājs
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About Ryan_Leo

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Ryan_Leo

Ryan_Leo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ryan_Leo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Martin_Meloni 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Sēžu taksī, strādāju, atnāk policists un bez nekāda rp un ic iemesla sāk mūs šaut nost! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ryan_Leo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Michael_Lurpant 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Ienāk slimnīcā, un nepārtraukti šauj nost! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ryan_Leo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Andris_Birznieks 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :OocInsult 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://www.bildites.lv/a/wsbpwgnj#ah6xfkcx
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ryan_Leo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Benny_Lawaro 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Ooc Insult 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://www.bildites.lv/a/4p4pvncn#ep6ejypj
  5. Apskaties video stūri redzēsi cik vecs :DDDDDD P.S Visi saka kad viņiem lago lai attaisnotos nafig tad tev jāšauj es vnk braucu uz staciju a tu hujax mani novāc!
  6. Nēsmu gan! Varu vēl pajautāt Armands_Dzoints Jūs viņa savannu ar uzlaidāt gaisā apmeram 30 sekundes pirms manas! P.S Tā savanna vel redzama vid priekšā tuvāk stacijai stāv!
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mike_Mercy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ivan_Miller, Jim_Heal, tik viņa nick nav redzams 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Braucu uz staciju a tur divi haxori hujaks mani novāc! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mike_Mercy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :John_Dear 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Guļu slimnīcā šis sāk slānīt 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mike_Mercy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Braucu pa ceļu\, sāk šaut domāju jāpafilmē QS, CarDm, NonRp karoč video redzams! Nākamais video atgadījās vēlāk slimnicā! A vēl ss kur Db! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://failiem.lv/u/cj3gxems#_
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mike_Mercy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Timo_Wagner 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :NonRp, Cp, Speedhax,u.tt, Speedhax ir redzams beigas kur viņš ietriecās taxī,un un es aizlidoju pa gaisu. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mike_Mercy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Valters_Bowers 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :OOCinsult 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://failiem.lv/u/b6kk5zzh#/view/sa-mp-040.png
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mike_Mercy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jack_Hansen 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Zog mašīnas ar kravām un brauc slīcināt! Bij jau iepriekš nozadzis vienu, tik nepaspeju uzfilmet! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mike_Mercy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kurjers_Elgrando 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :SpeedHack 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mike_Mercy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :James_Klon 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :JailDm PS.laba dziesma fonā 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)- https://failiem.lv/u/4t9d93kh#/
×
×
  • Create New...