• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Maksims221

Lietotājs
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

About Maksims221

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Juan_Melico

Contact Methods

  • Discord
    maksims930

Maksims221's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Reputation

  1. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Maksims_Smoke 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Elliot_Horizon 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Calis saka jaildm un uzreic ar ooc insult 4. Kā vainas dēļ tas notika :protams ka vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/rkk3pw3f
  2. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Max_Smoke 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Amaru_Shady 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Neko braucu meklet stradniekus uz staciju un calis brauc pie manim un sak ooc insult kip es te nonerperisAmaru_Shady 4. Kā vainas dēļ tas notika :Protams kad Vinja 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://prnt.sc/f8uijj *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis! Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems + 1 brīdinājuma punktu.
  3. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri Nick-Max_Smoke 1. Apraksts par problēmu :karoč es ieeju iekša serveri man radas kad es butu jackpot bet es isteniba biju sava mafijas hood un man pat nema naudu nost (velos kompensaciju par pazaudeto naudu buga del un es kazino neesu nekad bijis) 3. Pierādījumi par problēmu : http://prnt.sc/f67f30 http://prnt.sc/f67fbv Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta. Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  4. ja protams jūs paši esat safabricējumi Liekat Warn visiem liekajiem portiem!!!!
  5. jūs slimi esat? kautkadi ivan miller draugi un tagad aiztāvat vinu lai vinam nebutu jail vai bans
  6. man nav hph lai viņš sūta video kur kip man hph ir un admini taks beidzot iskatat kautkas man sāk likt domāt kad admini ir uspirkti
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Max_Smoke 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ivan_Miller 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :čalis cietuma mani sāk sist tas jau skaitas ka jaildm tad velak apgalvo kad man ir hph nākošais kas notika sāka ooc insult nezinu vai tas ir ooc insult ja viņš ar kļūdu raksta bet tikunta aizvainojoši nākošais IC čatā to saka kad man ir hph un kip vinam video 4. Kā vainas dēļ tas notika :ivana 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prnt.sc/ekk8e3,http://prnt.sc/ekk93o,http://prnt.sc/ekk9d2,http://prnt.sc/ekk9ju
  8. Es jūs lūdzu newarnot Pirmkārt tu šajā screen http://prnt.sc/e0794i esi tos ciparus salicis ar inspect element uspiezot F12 var nomainit ciparus vai burtus citās majaslapas bet tālāk atjaunot lapaspusi tie burti vai cipari pazūd un iespējams kad skype sarakste ar notika ar inspect element es ļoti lūdzu newarnot jo iespējams kad saku taisnību!
  9. 1. Apraksts par problēmu :Labdien es biju strādājis prizmā kad Arthur_Cortez vēl bija līderis un viņš ilgi nebija līderis un pēc kāda laika aizgāja prom no prizmas tikai no UCP izmetis ārā no prizmas un viss,,, pārejie kas palikushi var tagad braukāt ar hakiem pa nakti ortkārt visi var tagad ņemt kravas bez rp un sēdēt prizmā vislaiku nemaksāt nodevas un tā tālak varam turpināt bet.. lieta tāda kad tas nav normali jo nav kas kontolē prizmu 3. Pierādījumi par problēmu : ja būs nepieciešams ielikšu Lūdzu nevaig slēgt ciet jo varbut esmu nepareizajā vietā ielicis!
  10. Pirmkart Dmitry_Smoke nebij izlogojies jo vinam vards ir Dmitry_Smoke nevis Dimitry_Smoke paskaties video cilveka vardu un pasties ka vinu sauc tad liec sudzibu !
×
×
  • Create New...