• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sponkijs

Lietotājs
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About Sponkijs

Profile Information

  • InGame
    Timmy_Lopez

Recent Profile Visitors

273 profile views

Sponkijs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Nu ja, pa to jau iet runa! Viņš mani provocēja nosaucot pa pedofilu, es atbildēju ar vārdu dalbajobs, un banu dabūju es, bet viņš sēž bez bana, tāpēc izvēlies vai nu tagad bano viņu arī, jo viņš ir tikpat vainīgs cik es, ja ne vairāk, vai nu unbano mani..
  2. Man bans ir uz 2 dienām, no kurām jau 1 diena ir pagājuša, tā vietā lai atzītos ka tas bija nepatiess bans, Jo Mani izprovocēja , tu te stridies ar citu cilvēku un saki lai izskata kāds cits!!! Vienkārši unbano mani un aiztaisi topiku, cik gan grūti tas var būt??
  3. Tu mani unbanosi, vai man rakstit bana apelaciju? edit - vari mani unbanot vienkarsi? lai nav speciali jataisa bana apelacija? Paldies
  4. Nu mans merkis ir dabut unbanu, ja tu unbano tad jau sito var drosi TC, saku man pretenziju pret tevi nav.
  5. 1. Tu nevari seit postot - http://prntscr.com/oaivw0 2. Si sudziba ir par OOC Insult aizsaksanu ko izdariji tu, es tikai atbildeju. 3. naudu es iedevu kad pamaniju ka maks truukst - screenshot tas ir skaidri redzams. Ludzu vairs neatbildi uz so reply, negribu lai tu dabu 10% warn ( es gribu tikai unban, vai nu lai tev ari ir bans, jebkura gadijuma bus labi. pret adminu man neka personiga nav, bet soreiz manuprat admins kludijaas. )
  6. 1. Tavs niks spēlē : Timmy_Lopez 2. Administrātora niks spēlē : Frank_Macwood 3. Pierādījumi par pārkāpumu :https://prnt.sc/oahzjt 4. Apraksts par situāciju : SYY Mafija caur rp man nozaga maku, kaa ari viniem atdevu visu naudu ( jo protams maku ta nolaupija) Calis no SYY man OOC nosauca pa pedziku - Pedofilu, es atbildeju ar - dalbajobs) pirms tam mes dirsaamies IC protams jo esam katrs savas mafijas parstaavji, tas diezgan logiski, bet vins iesaaka OOC insultu , bet banu sanema nevis vins, nevis abi, bet tikai es! - Manas domas - man vienalga vai Ryan_Stifler ari sanem banu, vai nu es sanemu unbanu, bet es uzskatu kad ja abi OOC dirsh, tad abiem vajadzetu sanemt sodu , vai nu nevienam, nevis tikai to kurs adminam vairak patiik. (Uzskatu ka mani Ryan_Stifler provoceeja, zinot ka admins liks banu man ne vinam)
×
×
  • Create New...