• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

-ArthurMndz

Lietotājs+
  • Posts

    200
  • Joined

  • Last visited

Social Info

1 Follower

About -ArthurMndz

  • Birthday 11/06/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Arthur_Mendez

Recent Profile Visitors

2,592 profile views

-ArthurMndz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

28

Reputation

  1. Karoč, kādu dienu tiku jailā, pēc tam pārcēla uz Area 51 cietumu, tad pēkšņi uzspiedu F un iekāpu uz kaut kādu velosipēdu, pie tam uz neredzama.
  2. http://prntscr.com/7uw91u Kārtējais tranis? Interesanti...
    1. Desiņa

      Desiņa

      Ehh vecīt ja tu zinātu kas viņš ir :**. Nebūtu šo licis ;)

    2. Opelx

      Opelx

      Vot vajadzēja to ko es benjam uzrakstīju ielikt :DD

  3. Redzu, ka Kova sāk jau šiverēties pa serveri, es esmu atpakaļ!

    1. - Keizijs

      - Keizijs

      tāpēc arī es atnācu atpakal :D

  4. Es jau neuzskatu, ka tas ir tavs Elegy. Daudzi prasa pa OOC čatu - fixcar, jo viņi zin, ka ja pa IC pateiks, tas būs Mixing. Nevajag pazemināt Samp.lv, lai Samp.lv paliek kāds viņs bija, jo pa šādu pārkāpumu ir jāliek jail'ā. RP līmeni šajā serverī nevajag pamazināt.
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Arthur_Mendez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Arthur_Lopez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sēžu savā dienesta transportā - Mehāņiķu transportā un pēkšņi atbrauc Arthur_Lopez ar automašīnu " Elegy " un uzkliedz IC čatā : " fixcar ", bez nekādām iekavā pēc tekstiņa, tāpēc viņš pārkāpa šādu terminu kā Mixing [ MIX ]. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Protams, ka viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://www.bildites.lv/viewer.php?file=vvfkbjgt7ozr5wlrtzbt.png
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Arthur_ Mendez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Alens_Aleksandrs, Mareks_Marculi 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Alens_Aleksandrs Ehh, klientam es paprasīju, lai pastāsta, ko viņam vajadzētu pamainīt | uzlabot, bet viņš atbildēja " Arthur Baltu ", bet kā viņš varētu zināt manu vārdu, ja mēš neesam pazīstami, tāpēc MetaGamming [ MG ] Mareks_Marculi Es redzēju sludināju, ka meklējot kāds tūnētāju, es uzreiz automātiski uzrakstīju tam cilvēkam, un teicu " Redzeju jūsu sludinajumu, ka jūs meklējat tūnētāju, tā ir? ", bet viņš atbildēja, ka tas ir bugs, bet neielika pēc SMS iekaviņas, tāpēc Mixing [ MIX ] 4. Kā vainas dēļ tas notika : Protams, ka viņu vaina. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://www.bildites.lv/images/i42c3whbni4fauczfl2.png
  7. Sveicināti,šeit es Šeppardiņš! Lieta, tāda, ka mani nobanoja neviens, bet kaut kādīgi man ir bans! Ieejot serverī man ir parādīts ka You are banned from this server Man neparāda, kurš ir nobanojis! Un paskatoties pēdējos banus! Mana nicka tur nav! Kas pa problēmu? Es nezināju, kurā sadaļā liktu, tāpēc es uzskatīju, ka servera vaina tā bija!
×
×
  • Create New...