• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Tilts

Lietotājs
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About Tilts

  • Birthday 01/03/2003

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Ray_Lee

Contact Methods

  • Discord
    ervils.tiltins

Tilts's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-13

Reputation

  1. Negribi vnk Jaila sedet,tu pac mani triecies un starpcitu tas Jason_Kennann ar tevi braukajas un tu vel pietam nomixoji chata!
  2. Tavs segvārds serverī: Ray_Lee Pārkāpēja segvārds serverī: Blane_Vendetta Detalizēts apraksts - Ielaužas mana hood un nošauj! Un vel pietam nomixoja, paskataties chata!!! Kā vainas dēļ, tas notika? - Viņa un Vēl Tā tūnētaja Jason_Keenann,jo abi mani sāka šaut! Pierādījumi: SS-http://www.bildites.lv/images/fbidtwqfo7936my7r.bmp
  3. Tavs segvārds serverī: Ray_Lee Pārkāpēja segvārds serverī: Rifas Līderis Vai Panelis! Detalizēts apraksts - Pieņem organizacijas 3lvl Kā vainas dēļ, tas notika? - Viņu Pierādījumi: ScreenShot-http://www.bildites.lv/images/d1bz2gzj32jnb9ncoxss.bmp
  4. Tas hakers un viņa līdzdalībniece,braukājas ar tanku pa visu Ls un šaudīja nost,viņi pat spawn bija!
  5. Tavs segvārds serverī: Ray_Lee Pārkāpēja segvārds serverī:Bilde viss ir redzams! Detalizēts apraksts - Pa Los Santos Pilsētu braukāja viens hakers kuram bija līdzdalībniece! Kā vainas dēļ, tas notika? - Viņu Pierādījumi Ir-http://www.bildites.lv/images/u9czybmfgot1a6q21jb.bmp
  6. Bļe Arthur tu nu gan esi akls! nejav es nomixoju bet Andris_Eglite LoL
  7. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Ray_Lee 2. Administrātora niks spēlē : Arthur_Mayer 3. Pierādījumi par pārkāpumu : ScreenShot---http://www.bildites.lv/images/4xoju0lyqsoq06vqb0pw.png 4. Apraksts par situāciju : Par mani foruma nav neviena sūdzība ja neticat parbaudat paši! Un man liekas ka viņš mani sajauca ar Ray_Pee,jo par Ray_Pee bija sūdzība foruma pa mix! bet es esmu Ray_Lee nejav Ray_Pee Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
  8. Viņs bija Grove Street! Varbut darīju nepareizi ka ieliku sudzibu par savejajiem allieance!
  9. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī: Ray_Lee Pārkāpēja segvārds serverī: Andris_Eglite Detalizēts apraksts - Viņš brauca gar slimnicu un es teicu vai nevar aizvest,bet viņš teica ka ne nevar un izmeta mani no masinas! tad aizsutiju vinjam sms par to ka mums tak ir ally bet viņš laikam to nezinaja un nomixoja! Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). IR http://www.bildites.lv/images/qzp8lf1p1pjriz580ee.png Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  10. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī: Ray_Lee Pārkāpēja segvārds serverī: Shasa_Borislav Detalizēts apraksts - Pajautāju cik viņam naudas un viņš nomixoja! Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). IR http://www.bildites.lv/images/xuk6erihplplpqpgp29.png http://www.bildites.lv/images/ei7l0cuqnurb6iqvzefd.png Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  11. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī:Ray_Lee Pārkāpēja segvārds serverī: Rager_Safarr Detalizēts apraksts - Vienkārši mixo! Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). Ir Ir! http://www.bildites.lv/images/96jfcnlq2265bjbujtrt.png Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  12. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī:Ray_Lee Pārkāpēja segvārds serverī: Alex_Glue Detalizēts apraksts - Prasiju cik vinjam naudas! Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). Ir http://www.bildites.lv/images/2fm1cbzxriebrnt2eu8j.png Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  13. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī:Ray_Lee Pārkāpēja segvārds serverī: Emilio_Blunt Detalizēts apraksts - Braucam taxi un pectam vinjs izkapj un nosauj taxistu ,un tad nošāva mani! Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video) ir bet diemžēl /time nepiefiksēju! http://www.bildites.lv/images/dp1y8kfb4z6ivubfh5w.png
×
×
  • Create New...