• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

JānisBramans

Lietotājs
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About JānisBramans

  • Birthday 02/02/2005

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    YouTube,Sport,Video Games.
  • InGame
    Janis_Bramans

Contact Methods

  • Discord
    janisbramans

JānisBramans's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-8

Reputation

  1. Nu un pat kaut saprast bet tas neskaitas Ooc insults , es ceru kad unbanosi?
  2. Labi labi labi, kas man kaut ko pateikt rūpju pat ar * es likšu sūdzību ,iepriekš es adminiem ta prasīju kas ir jāliek ,vini atbildēja * Kas tad viņi man meloja?
  3. Kāpēc pateicu? Jo viņš man teica kaut kādu Qs uztaisiju ,bet ta nebija un tpe pateicu bet tas nav rupš jo bija * ,bez * tad tas būtu Ooc insults bet pēc noteikumiem tas neskaitas , gaidu unbanu..
  4. Nebija gan skaidrs ,ja kas tas neskaitās Ooc insults jo varbūt tur bija cits vārds kuru tu domā,tas vārds nav skaidrs tpe tas nav ooc insults.
  5. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Janis_Bramans 2. Administrātora niks spēlē : Owen_Vendetta 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/fi60n5 4. Apraksts par situāciju : Es izrakstiju soda kvīti un es pateicu /b lo*s (man bija *) es nezināju kad par los vārdu bano? Gaidu unbanu .Jauni noteikumi kad ar * arī bano???? Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : 2. Administrātora niks spēlē : 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
  6. Es to neteicu tev ,un ko tu vari ņemties? Jūs tikai visi gribat lai nobanots un pēc tam brinās kpe serverī nav ko darīt jo visi ir nobanoti..
  7. Nemelo.. nebija nekāda tikšanās.tu vienkārši atnācis un sāli pa kaut ko runāt ,tu pat sveiki nepateici
  8. Ja kas puišiem nesāka ku#e un es to neticu tev...
  9. Es nezināju kurš mani novāca ....un es neteicu Edward tu esi ku#e
  10. Es to neteicu tev pirmkārt ,otrkārt tas būtu ja būtu teicis Edward tu esi tāds ,treškārt es to teicu kad es nokritu , mani kāds TK ,SM low
  11. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Janis_Bramans 2. Administrātora niks spēlē :Jim_Charleston 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju :Esmu nobanots kad HAx Bet wtf!! Kāds HAx!! Es izgāju no spēles mani nenobanoja.Ieju spēlē Gan HAx JIms -10 dienas wtf!!! Es nehakoju!!! Da na* vispār vajag HAx spēlē .stulbie ādmiņi gan par neko. Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
×
×
  • Create New...