• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Janis_Albatross

Lietotājs
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Janis_Albatross

  1. 1. Tavs niks spēlē : Janis_Albatross 2. Administrātora niks spēlē : Nick_Howard 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Braukāju apkārt ar savu mašīnu, pēkšņi redzu kā policistu mašīna lido apkārt visai pilsētai (nonrp drive) , nolēmu sekot kur tad viņi tā brauc, aizbraucām lidz rifas hoodam, es apstajos tas šitas admins sāk ar savu mašīnu triekties manā, pectam nolēmu izkāpt un gribēju izņemt deagle, nospiedu binda pogu, bet tā nenostrādāja un tad šis administrātors sāka mani spiest nost ar mašīnu (tas nav arī pa noteikumiem), protams, ka es izgāju ārā no spēles, jo man bija ļoti daudz dārgu ieroču. Tātad, gribu redzēt pierādījumus un lai šo administrātoru soda.
  2. Kapēc tu raudi, ka man ir pg nauda? Tapēc, ka tev naudas vispār nav un tev skauž
  3. Kapēc tu raudi, ka man ir pg nauda? Tapēc, ka tev naudas vispār nav un tev skauž
  4. Kapēc tu raudi, ka man ir pg nauda? Tapēc, ka tev naudas vispār nav un tev skauž
  5. Kapēc tu raudi, ka man ir pg nauda? Tapēc, ka tev naudas vispār nav un tev skauž
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Janis_Albatross 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Beta_howard, Joe_Gainz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Staigāju pa staciju un atkal šie divi sāk šaut pa mani 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Janis_Albatross 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Beta_howard, Joe_Gainz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sēdēju mašīnā pekšņi šitie divi bezsmadzeņi piebrauc un sāk šaut pa mani. 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Janis_Albatross 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Beta_Howard 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Jau kuro reizi neatšķir OCC čatu no IC 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://prnt.sc/sa5lgl
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Janis_Albatross 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Beta_Howard 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Atbraucu uz staciju un saktos, ka šī atkal šaudās 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  10. Čalis taisa roleplay, kad viņam pašam nav nekāda roleplay līmeņa, tikai pārkāpt noteikumus māk.
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Janis_Albatross 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Beta_howard, Joe_Gainz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Video viss skaidri ir redzams, šadus cilvēkus vajag uz mūžu bloķēt, smadzenes vispār nav. Saucās roleplay servers. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Janis_Albatross 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Beta_howard 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Lowaks, neatšķir OOC čatu no IC 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņas vai viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://prnt.sc/s9rua8
  13. Stop! Kas pirmais šo iesāka, mēs sākām šaut pa jums pirme? Tātad ja mēs skrienam jums virsū tad tas nozīmē, ka mēs provocējam jūs? Jums sodu neizbēgt.
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Janis_Albatross 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jake_Thirst, Beta_howard 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sēdējām stacijā, nolēmām aizlidot prom un tad grupiņa ar cilvēkiem sāka šaut par mums un mēs apgriezāmies un sākām skriet uz viņu pusi, protams, ka neko nevarējām izdarīt, jo kādam tur 100% bija aimbots. Pēctam visi nomirām un tad šie atbraucu uz slimnīcu un sāka mūs tur šaut. Gudriniekiem garlaicīgi palika. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Neatbildēšu uz šo jautājumu, jo viss ir skaidrs. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  15. 1. Apraksts par problēmu : Pirms nakts uzmetu uz majas konta naudu skaidri atceros ka uzliku 19600 eiro, un gāju gulēt pēc skolas ieslēdzu datoru iegāju spēlē skatos, uzrakstīja ka pazuda māja un izmeta no frakcijas. 3. Pierādījumi par problēmu : Alex_Zanetti mans līderis to var apliecināt, bet nu screenshotus netaisiju tajā brīdī. Ja grib to visu var atrast logos.
  16. Bravo! Tātad zini kas ir IC un OOC? IC ir In Character, un OCC ir Out Of Character. Tātad, es tev atsūtiju īzziņu vai tu pārdod pistoli vārdā "Deagle". Gribētos uzzināt kas tad tas par pārkāpumu. Ja tu doma ka tas ir MIX tad es tev nepiekritīšu, jo tas nav parastais čats tas ir SMS čats, pietam es tevi pazīstu, un neredzu neko sliktu jautājumā:Vai tu pārdod "Deagle". Vai " Vai tu pārdod bumbiņpistoles".
  17. Nākošo reizi izmanto programmu kurā var izgriezt nevajadzīgo, piemēram https://filehippo.com/download_free_video_cutter_joiner
  18. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Janis_Albatross 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mack_Ross 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braukājos apkārt, ieraudzīju Macku braucot ar moci, tas no moča noleca un sāka šaut pa cilvēku un tad pa mani, es ātri ieslēdzu frapsu un nofilmēju, kā viņš atskrēja pie manīm ar speedhack un nošāva, un pēctam aizskrēja ar speedhacku prom. 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://drive.google.com/file/d/1o-3543dRW0twKwTalFwU3C7Lh-jedITg/view , https://drive.google.com/file/d/1kgg50UtkwTGr1gi14cb1HM29RV78tnT9/view ( Šajā vid var redzet kad ir kautkads vel haks tipa sauj ar deagle bet tada sajuta ka sava ar kautkādu m4 jo atnem parak daudz hp) *vel pierādijumi* https://drive.google.com/file/d/1OmHuMRrAU8_gh1pkP3Fgi3btEWxxV3_3/view . *atkal vel pierādijumi* https://drive.google.com/open?id=1e5OPdsy-srLexfr-MH6ETDYE4Y2sXDjb . *šodien atkal hako un neviens neko nedara* https://drive.google.com/open?id=1cLH2VKjsCSI5H0W-dHk-Np3MScc9fgks .
  19. Starpcitu, tie cilvēki kuri liek -reputation man ir pilnīgi pie vienas vietas, saprotat tie + vai - reputation nedod neko, tikpat labi es varu ar botiem sev uztaisīt piemēram 12000 reputation, bet ko man tas dos? Pareizi neko, variet turpināt likt - reputation, jo man ir vienalga. :)
  20. Tad tu gribi man pateikt ka, šāva tikai 1 cilvēks? Var dzirdēt 2 cilvēkus kuri šauj, tajā momentā tikai jūs šāvāt, ieklausies pirms tā kad Carlos sāk šāut, jau var dzirdēt ka tu šauj. Var redzēt ka pa mašīnu sāk šaut pirms tā ka vispār Carlos ir pagriezies.
  21. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Janis_Albatross 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Carlos_Morisey (dm, hph) un Shaquille (db) 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad, braucu pie sava drauga un redzu ka taluma ir dzeltans infernus un es sapratu ka tur ir Carlos un es sāku tīties prom jo zinu ka viņš taisa dm un man bija taisnība viņi man sekoja un sāka šaut. Tas Shaquille pēc skaņas var teikt 2 šauj jo viņš taisi db no auto. Tālāk mans draugs atbrauc uz slimnīcu un pasaka viņiem ir terra un ka nebrauks uz turieni neviens jo Carlosam ir hph, es pateicu lai piebrauc un atkal dzeltanais infernus piebrauc uz ar minigunu caur sētai sāk piļīt ar aimu, tur niku nevar redzēt bet uz tab var redzēt kas atradās online, tas nebija Mack jo tas vienmēr piebrauc tuvāk un sāk šaut pa manīm bez hakiem, tad Jay kurš tikai tiko ienāca online un viņš tas nevarēja būt, es varu secināt kad tas bija Carlos ar hph, aimu, minigunu un stāvošo db. 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://prnt.sc/jh7xx2 , https://drive.google.com/open?id=1VP5MpqUvjfvH92SsMr1Bu0umv7qCO_Ir , https://drive.google.com/file/d/1P0HCdc7A5c5myFwTTxIrKS_1LjUjTQM_/view .
  22. Kas tev nepatīk? Es rakstu kā gribu. Brīva valsts nabadziņ, tev neviens neko nejautāja.
  23. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Janis_Albatross 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Larry_Velasco , Jame_Torres un Alex_Rentley. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Atbrauca uz staciju banda un sāka taisīt dm, nošāva parus cilvēkus tad pa manīm sāka šaut, paslēpos aiz žoga un tad viņi sāka šaut pa manīm bet nekas nesanāca jo tā ir textura, un tas Larry izkāpa no tačkas un nošāva mani. Tas viss notika stacijā, tāpat screenshotus visu var ļoti labi redzēt, nedomāju kad ar jailu viņiem pietiks, jo es dabuju 7 dienu banu dēl db no moča, vienkārši šāvu gaisā. Tātad, viņi uztaisīja lielāku pārkāpumu domāju ka ar nedēļas banu pietiks. Vispār grove strētā ir 70% hakeri ar miniguniem un administrācija neko nedara, tieši tas pats ar Ethan_Scott, visus ar minigunu šauj nost. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://prnt.sc/jcbg3l , https://prnt.sc/jcbg9n , https://prnt.sc/jcbgf9 , https://prnt.sc/jcbgiq , https://prnt.sc/jcbglp .
×
×
  • Create New...