• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Bīstamais

Lietotājs
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About Bīstamais

Profile Information

  • InGame
    Connor_Mayfield

Bīstamais's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Connor_Mayfield 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tito_Timosenko 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Piebrauca, kad biju pie stacijas, paņēma un nodmoja, bija tur arī qs, bet kā pierādīsi ar screeniem xd 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  2. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] 1. Apraksts par problēmu : Hello. Tātad, caur Paypal iegādājos 20 kredītus par 5 eināriem. Brīnījos, jo rādīja ka ir nulle kredīti, bet bija tā tīri pox, iegāju pirkšanā pamēģināt nopirkt. Vot nopirku, parādīja ka maksājums veiksmīgs un figu neko neiedeva xd. Nopirku 500k un tos XP par mazākajiem kredītiem, Paypal varat pārbaudīt, nauda pārskaitīta, kredītu nav, naudas nav, XP nav. ;( 3. Pierādījumi par problēmu : Iemetīšu Paypala linku, bet jūs jau paši redzat. btw, man nešķiet, ka biju serverī, neatceros īsti, bet itkā jau datubāzei query jāaiziet tāpat būtu
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Connor Mayfield 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rickie Leenan 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Bēga, nu tā, beigās sāka ar hakiem lidot un airbreakoties :D 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Connor Mayfield 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Franklin Rodrigues 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Insultoja, kad teicu, ka būs sūdzība. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Connor Mayfield 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kristers Ceruks 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mēs ķērām viņu, tad pārinieks sašāva viņu auto, abi izlogojās. Diemžēl video redzams tikai viens. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Connor Mayfield 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Leo Klark 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : PG - viņš lietoja telefonu esot rokudzelžos ( tur var redzēt, ka saslēgts, citādi būtu aizskrējis :D ) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa un Arnis_Deps, Arnis sāka viņam šaut riepas, un čalis sapsihojās, bet tā viņa vaina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://i.imgur.com/HiBFF53.png
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Connor Mayfield 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tom Tweety 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņš sāka IC čatā aurot CS, kad negribēju dot 10k. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. Esmu apsūdzētais. Man patiešām uzmeta crash, un es pēc tam piedāvāju tev turpināt RP, tev bija *** un iegāji AFK. Tā nav mana vaina, ka nocrasho samps, tu nevēlējies rp turpināt.
×
×
  • Create New...