• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Česis

OldSchool
  • Posts

    335
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Česis

  1. laba lama duma lama

    1. Ēriks*
    2. Owendetta

      Owendetta

      Ierunājās ēriks poke lama.

  2. sama lamaa duma lamaa you assuming I'm a human What I gotta do to get it through to you I'm superhuman

    1. flammenwerfer

      flammenwerfer

      Abracadabra, lemons and lime, i sexually identify as optims prime

  3. 1. Tavs niks spēlē :Eduardo_Cheastwood 2. Administrātora niks spēlē :Oskar_Raul_Vendeta 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Es ar ieroči rokās sēdēju terrā,kā stāvēja viens ierocis,tā stāvēja,a viņš mani iemet cietumā par qs,un izkiko lai es izlasu noteikumus,es pārlasiju noteikumus,un neatradu to,ka terras laikā jāievero qs.. Kautgan arī man nemaz nebija qs!
  4. Guess Who is Back?I am back!

    1. Desiņa
    2. Šefa
    3. aprk

      aprk

      Guess who doesnt give a shit? Me!

  5. Tas jau bija Skarbi teikts.. Wnk Izlasi Foruma noteikumus,sadraudzējies ar spēlētājiem,un piešausies. Comunity Ir Laba.Populārākā Latvijā.
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Eduardo_Cheastwood 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lauris_Ozolins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tikko atdzimu,gribēju iziet no slimnīcas,bet kkāds čalis uzskrēja man virsū un prasija vai esmu panels,es pateicu jā,Lauris_Ozolins uzreiz iebļāvās:Nē Tad:Lohs Jebanijs un sāka mani dauzīt 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Eduardo_Cheastwood 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nikolas_Smith 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : pirmastam viņš man spamoja FIXCAR,un Alexim kko pārmeta ka ķipa pirktais līmenis,pēc kāda laika man uzrakstja SMS ko tev vajag? 2 reizes,nezinu kpc viņš tā prasija,bet es atbildēju Kpc Spamoji FIXCAR un Alexim nav pirktais līmenis )) VIņš uzrakstija: Tu *** tu to nožēlosi )) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/nt6fqzj0tr8pddnxgeeq.png http://www.bildites.lv/images/abe0q6anttj22m5ieaks.png (Screenshots vai Video)
  8. Beidzot apņēmos paradīt visiem kāds es izskatos ārpus datora (iekš SAMP baigais zdorts ne? :D ,Tagad tas viltus bans,netieku serverī!)

  9. Tagad ir tas viltus bans,netieku serverī :(

  10. 1.Servera kļūda - Mani nelaiž iekšā serverī jau gandrīz 2 nedēļas 2.Apraksts par kļūdu/bugu(Ko darīji) - Vienkārši stāvēju pie mājas,un tad man uzmetās ''You are banned from this server'' 3.Pierādījumi. (Screens,uzņemiet ar f8) - Kova lūdzu izskati
  11. 1.Servera kļūda - Kā eju iekšā man rādās ''You are banned from dis server'' Un tas atkārtojas katru reizi 2.Apraksts par kļūdu/bugu(Ko darīji) - Wnk stāvēju pie mājas grasijos pabraukāties ar moci! 3.Pierādījumi. (Screens,uzņemiet ar f8) -
  12. Armijas ģenerālis

  13. Man bieži tā rādās,pameigini kādas vairākas reizes ieet serverī,varbūt aizies
  14. Tavs segvārds serverī:Eduardo_Cheastwood Pārkāpēja segvārds serverī: Matteo_Titto Detalizēts apraksts - Ar fūri braucu pēc kravas,labi pārbraucu pāri zālītei,viņš no pakaļas,apstādināja mani.Viņš nosauca mani vārdā caur OOC chat,es pateicu ka ir screen un viņš uz reiz ''Debīls paliec?'' Kā vainas dēļ, tas notika? NonRp menta Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
  15. Tavs segvārds serverī:-Eduardo_Cheastwood Pārkāpēja segvārds serverī: Alex_Jingy,Ryan_Zambrotta Detalizēts apraksts - Vienkārš braukājos,viņi nenokurienes izleca un sāka bliezt virsū Kā vainas dēļ, tas notika? Viņu abu! Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
  16. Tavs segvārds serverī:-Eduardo_Cheastwood Pārkāpēja segvārds serverī:-Stifler_Jones Detalizēts apraksts - Es ar Unu braucu no hood uz LS,un viņš man par sms uzrakstija:iečako sūdzību par sevi! Kā vainas dēļ, tas notika? Stifler_Jones Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
  17. 1.Kārt viņš man kādas 3 reizes uztaisija NJ 2.kārt viņš sāka mani sist ar kulakiem 3.Kārt es viņu nošāvu ar pistoli!!!
×
×
  • Create New...