• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

*EVO*

Lietotājs
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About *EVO*

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Jecob_Canyon

*EVO*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jecob_Canyon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kristine_Umule 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mix 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jecob_Canyon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Klinta_Braynt 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mix 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jecob_Canyon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mish_Makaveli 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM pēc teras 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. Tur nav nekāds CS . Es šokā nezinu uz kuru pusi skriet .
  5. 1. Tavs _Uzvārds (Serverī) : Jecob_Canyon 2. a _Uzvārds (Serverī) : Krisjanis_Kalnins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Spawn nav IC 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs niks :Jecob_Canyon 2. niks : Richard_Blumenthal un Jesica_Cookie 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Es komenicēju ar čomu, nevis šāvu pa viņa mašīnu, to var redzēt arī (screen). Pec tam kad mani iemeta Jaila, es sūdzējos /report un par to man Ban.
  7. 1.Mans niks: Martin_Lux 2.Pārkāpēju gandrīz nevar saredzet jo slikta kvalitāte, betnu ja kads var saredzet niku ... 3. Ar sobi lidinajas 4.Hakeris izklaidējas video :1) http://youtu.be/1u8bkexw7tQ Sory par kvalitāti 2) http://youtu.be/Xsi2Sjokpwo 3) http://youtu.be/pJWsGJofBRU 4) http://youtu.be/i4CaDAanTHE 5) http://youtu.be/o-cOBsrThSk 6) http://youtu.be/QixbKCVot1I
  8. Bana vairs nau Laikam 4 dienas pagaja.
  9. 1.Nevar ieiet serverī. 2.Kad konektejos chata rādās "you are banned from this server"" 3. Video: https://www.youtube.com/watch?v=b_qXH6hS1jA
×
×
  • Create New...