• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

centneris

Lietotājs
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About centneris

Profile Information

  • InGame
    ...

centneris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputation

  1. Lūdzu nokopē no mana teksta citātu un parādi, kur tev ir bijušas par to aizdomas. Labi, atvainojos, ka nomelnoju visu administrāciju. Jūs bijāt 3 administratori on - Owen_Vendetta, Richard_Blumental un tu, proti, Lauma_Stefanos. Jūs nācās vairākkārt apsaukt, lai atbildētu, nu par Ričardu nerunāsim, viņš nevienu reizi neatbildēja. Neesiet taču tik vienaldzīgi pret spēlētājiem.
  2. Kur es esmu atzinis, ka šis nav mans vienīgais profils, kāds sakars? Jā. Man ir bijusi saskarsme ar rp, vienkārši man čomi teica, ka te rp ir low un administratori nav atsaucīgi. Par rp vēl nezinu, bet par administrāciju jau man ir skaidrs. Tu rīkojies kā tev šķistu pareizāk, kas man liekas - tieši ir hujova, bet es palieku pie sava, tu pie sava. Samp.lv noteikumos ir pieļautas vairākas kļūdas, kas rada nesaskaņas starp spēlētājiem un administratoriem. Nebūtu laiks noteikumus apstrādāt un atjaunot?
  3. eeiii tu nost.. :DD Tavos uzskatos tāds niks nav iespējams. Hujzin kurā valstī ir aizliegts tas, ka cilvēkam drīkst būt vairāk kā 3 vārdi. Lūdzu skatieties no loģiskā skata punkta! Šis nav fake account, BET - tas ir riktīgi tizli, ka vienam cilvēkam nedrīkst būt vairāk par 1 acc. Kas slikts var notikt, ja cilvēks spēlē ar vairākiem acc?
  4. 1. Tavs niks spēlē : Lee_Van_Oul_Ban_La 2. Administrātora niks spēlē : Lauma_Stefanos 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Iemet jail - https://prnt.sc/h70l2s Prasu kāpēc, atbilde absurda - https://prnt.sc/h70lit Prasīju, kas to izdomāja - https://prnt.sc/h70mej Prasīju, kāpēc tad tie, kuriem ir 3 vārdi, netiek mesti jail, atbilde - https://prnt.sc/h70lnd Seko nākamais jautājums - https://prnt.sc/h70mhx Owens nesaprašanā - https://prnt.sc/h70o8w Tātad nonācu pie secinājuma, ka Lauma sprauž man batonus ausīs. Par apspriešanu kolektīvā viņa sadirsa, to spriežu pēc strīma. Kopā tika aizsūtīti apmēram 30 reporti, no kuriem uz dažiem tikai tika atbildēti. Tā arī galīgo skaidrojumu neesmu saņēmis. +Vēl iepriekš, kad es biju vēl brīvībā, es uzdevu dažādus jautājumus par rp utt. Man nācās 3x uzspamot un 4. man atbildēja, citreiz vispār neatbildēja. Uz simple jautājumu - kas ir rp, man nesniedza atbildi. (on bija 3 admini - Owens, Ričards un Lauma.) Neaizbildinaties, ka bija daudz darba. Pats redzēju, ka braukājāties apkārt. Ričards specoja, bet ignorēja. Gaidu unjail un atļauju piedalīties spēlē. 4. Apraksts par situāciju : Normāli spēlēju sampu un pēkšņi iemet iekšā jail, lai mainu vārdu. Kāds sakars? Ir cilvēki, kuriem ir 5 vārdi, ir cilvēki kuriem vārdi ir mērāmi divciparu skaitlī. Skrīnos viss tiks attēlots hronoloģiskā secībā.
×
×
  • Create New...