• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

kurtcolxinx

Lietotājs
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About kurtcolxinx

Profile Information

  • InGame
    x_O

Recent Profile Visitors

102 profile views

kurtcolxinx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-4

Reputation

  1. Tu esi galvu saspiedis ?Tur bij CarDM , nevis DM xDDD Jebanutca, lasīt proti? ;D Tu vispār zini ko nozīmē CarDM? Labi tādam kā tev paskaidrošu, jo puse no šī servera neapjēdz RolePlay, tikai veido pieteikumos RP un pārējo liek savos keybinderos.. Cardm - vienkārši sakot šaujot pa automašīnu.. [Nevaig obligāti sašaut mašīnu līdz viņa neiet, tur pietiek ar to vien kad ir sašauta] RL tev mašīnu sašautu, un tu viņa izskatu atpazītu, tur būtu cietumsods, ja tu paspētu aizmukt vēl no tā dalbaeba. :D Rob Winchesters ir cringe vienā vārdā sakot, staigā pa nelegālajām/legālajām organizācijām un taisa šos pārkāpumuus. Tad kad man nobesīsies, gaidīšu savas 40min jail par dm+sk+cs+cardm ok? Owen - Nereāli tevi pieņēma par administrātoru, kurš neprot sodīt pēc noteikumiem.... Gan jau owenčiks aizies paurbināt deguntiņu, koviks iedos zaļo gaismu, un turpināsies, tas pats kas ar Alex Mendez saistīts bij.. Vienādi tipiņi.. Labi, man vienalga, kas jūsu Sūdubedrē notiek, bet turpinat vēl aizstāvēt savus draugus, man pa hodu vienalga, tikai izsaku savas domas. Kā jau teicu, šis serveris nav nekāds RolePlay's, ja visiem ir poxuj.. Tāpat kā administrātoriem ir poxuj par kariem, kaut Itāļi hako poxuj, nobanosim DM, par neparko.. #GG
  2. SK - nošaut kādu spēlētāju atdzimšanas vietā CS - Loģiskā domāšana Tev kā administrātoram terminus jau galvā vaidzēja iedolbīt. -Ja smadzeņu audzējs, tad tava problēma.. CS - čalis ienāk manā mītnē. Ja mēs būtu tur bijuši 10 čubāri, un viņš šaudītos, tad tu teiktu - ka tas ir Cs? Vispār kas pēc tavām domām nozīmē CS? :) Paskaidro man, kurš šeit jau no 2k13, un visu labi zina.. Aizej pamācies rp - tev tas noderētu Owen.
  3. Mafijas dzīve pašsaprotami, bet nejau dm ik pēc manas ienākšanas spēlē. Galvenais ir tas, ka pats - Līderis Kolumbiešu [Marango Haze nezina RP] - Loģiski.. Pieņemsim piemēru: Es kā Australian Mafijas līderis ieskriešu iekšā Kolumbiešu Mītnē, sākšu taisīt DM+SK+CS , un man būs par to tikai 40min jail's ? -Jebanutca, tā tas nenotiek. Es dabūtu pa taisno +wp un cietumu uz 3h, ja pat ne banu. Un... Man tev labs Q.. - Kur es vispar QS taisiju? A? Ja tu padomā par to videoklipa sākumu, kur man rokās automašīnā bija "m4a1" , tad kad neparādijās rokās metot mani no mašīnām, tad tev tiešām ir iedzimts aut**ms.. Pamēģini pats - paņem ieroci rokās "m4a1" un paprasi lai kāds tevi izmet no mašīnas. Būs tieši tādas pašas sekas kā man.. Iemācies noteikumus, pēc tam pērc/iegūsti Administrātoru. ;)
  4. Loģiski padomā.. Situācija: Es atrodos savā mītnē, pēkšņi ienāk Kolumbis ar Omegas darbinieku pie mans jeb ielaužās. Es stāvu ar izbolītām acīm un neko nevaru padarīt. Bet pēkšņi šie sāk šaut pa manīm. Paša videoklipa sākumā var redzēt, kad Omegas darbinieks ar Mafiožiem atlido pie mans un sāk šaut. Da labi? Aizej pie acu ārsta, varbūt tas tev līdzēs. Ja nē, tad nopērc brilles. ;) NonRP - vaitad nevaig situācijas attēlot? Ooo - es tagad ņemšu ieroci un apšaušu visu staciju, dabūšu 40min jail? Ooo zjbisie tev smadzeņu noteikumi... #Pofo & #SarkanaisKamar - aizvediet viņus pie acu ārstiem, izpērciet brilles, lai jau beidzot ar tām varētu ieraudzīt pārkāpumus. #Owen - Pirms man ko lieku saki, padomā, kur pats esi kļūdijies. Godīgi sakot? -Labāk būtu Raitiņa palikusi, kājas virināja, visiem bija labi.
  5. 1. Tavs niks spēlē : Curt Collin 2. Administrātora niks spēlē : Owen Vendetta 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/hkwoqn http://www.samp.lv/index.php?/topic/109769-s%C5%ABdz%C4%ABba-rob-winchester-jack-dareo-morango-haze-nikko-twety-valters-lugiks/&do=findComment&comment=863579 4. Apraksts par situāciju : Administrātors nekorekti soda spēlētājus par pārkāpumiem. Tajā sūdzībā vaidzēja būt WP [Morango Haze - par SK,DM,NonRP +CS] Bet kā jau redzam, administrātors aizstāv savus draugus. Kā arī Rob Winchester par 40min [sK+CS+DM+NonRP] ? Kur tu ieraudziji, ka es taisu QS? Čista ablomijies esi ? Srsly? Tad, kad es dabūju par 1 dm - 60min, tas jau nekas? Administrātors lowaks tīrākais, kur šādus faggerus kowa rauj? -Droši vien pirktais administrātors galvu starp durvīm iespiedis. Nav ko komentēt, tāds pats lutausis kā citi, kuri tikai vien to pašu dara.
  6. Teikšu otreiz, pievienojiet pierādijumus, jo neesu nevienu šaudijis. Aizbraucu pavērot darbības ko prizminieki dara, ne šāvu, neko. ;) Zjbal lieki postot nevaig, ja esi pats redzams sūdzībā, -WP gaidāms, ja ne tad jau banu esi cienīgi dabujis.. Ja ir kādi pierādijumi, kad esmu šāvis Prizminiekus ievietojat, jo to neesu darijis.!
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : :3-> Curt Collin 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rob Winchester - DM/SK/CarDM/NonRP/CS Jack Dareo - DM/CS/Cardm/NonRP Morango Haze - SK + DM + NonRP + CS +wp[ Columbian Mafia Līderis] Nikko Twety - CarDM/CS Valters Lugiks - NJ 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Videoklipā viss skaidri redzams. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Šo kadru dēļ. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. @Žamals Gerkāns Izsakoties no savas puses, jūs izmantojat šos modus, pēc tam brēcat, kad dabūjat banus. Lol? -Paši vien vainīgi esat pie tā ka viņus izmantojat.! -Es kā persona, kurš neizmanto modus, labi tikai ieroču modus, tas vaitad ir pret noteikumiem? -Aizliegts bija likt modus, par ledu, ar kuru cilvēki bugo naudu. ;) -Prizma ja ielādētu šo modu, zini ka, būtu atkal jātaisa naudas rr? xD Pats jaunajā gadā maucu naudu ar ledus modu, dabūju neskaitāmas reizes banu.. -Pašu velme.! Ja gribat naudiņu patukšot aiziet, kačājam ledus modu, jeb ziemas modu.! Kovikam būs naudiņa par to, uz priekšu !!!! -Kāsis, on 03 Dec 2017 - 3:16 PM, said: Pagaidām vel neslēģsu ciet, bet lai citi admini ar aplūko un izlemj. Nedrīkst izmantot neivienu modu kas ietekmē tavu spēles gaitu, dara tev to ērtāku nekā citiem, tapēc droši varat dzēst ārā šo modu. Augstāki admini izlems kas tad ne notiksies. Jebac kabac, kapēc tad es par šo dabūju 365? -Ja man pat neatļāvāt izdzēst modus ziemas.! :)
  9. Ahuena sudziba/// es dmeris? ar 1bildi kaut ko var pierādit/! ;d :D "Met vidāru kā es dmoju tevi" :D :D :D :D te jks - Curt Collin <3
×
×
  • Create New...