• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Ed Aves

Lietotājs
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About Ed Aves

  • Birthday 10/27/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    IT, Chem, manējā, auto, programmēšana.
  • InGame
    Ed_Aves

Contact Methods

  • Discord
    tedieelv

Ed Aves's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Fake Ban... Mēģini ieiet vēlreiz serverī, ja neizdodas - nomaini IP. Iespējams atrisināt no servera puses - pirms katra Incomming Connection sūtīt rcon komandu reloadbans, bet nū, to nesagaidīt! ;)
  2. Tavs segvārds serverī: Ed_Aves Pārkāpēja segvārds serverī: Andritis_Weed Detalizēts apraksts : CS (savus bandas locekļus tāpat vien nesitīs nekad) , DM, NonRP Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
  3. Tavs segvārds serverī: Ed_Aves Pārkāpēja segvārds serverī: Michel_Arturo Detalizēts apraksts : CS, NJ, DM, MIX, NONRP Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
  4. Tavs segvārds serverī: Ed_Aves Pārkāpēja segvārds serverī: Amigo_Toms, Dominiks_Gudrinieks Detalizēts apraksts - Abiem - nonRP, DM Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
  5. Tavs segvārds serverī: Ed_Aves Pārkāpēja segvārds serverī: Alpine_Stars Detalizēts apraksts - nonRP, DM Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
  6. Tavs segvārds serverī: Ed_Aves Pārkāpēja segvārds serverī: Elvis_Burbulis Detalizēts apraksts - MG Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
  7. Urrāāā, principā jau par šo varētu strīdēties, jo, braucot iekšā stacijā, sāka šaut pa manu mahu (no jumta augšas kkur, pat nezinu, no kuras vietas), līdzu ārā no mahas, jau ierocis bija rokās - principā - pašaizsardzība. Tad jau citiem varētu piemitināt CS (piemēram, tev - notiek apšaude, tiek apšauti cilvēki - tu vēsi staigājies, fotogrāfē, filmē - loģiskas darbības). Parādi, kur Sky'ram kādu DM var redzēt!?
  8. Ar fisshingu ir tā, vari fishot arī miris. Ja esi miris /fish komanda vienalga strādā, var fishot, bet tas čalis man kkādas 20 min neatbildēja (spēlē ar autotyper scriptu)
  9. Tavs segvārds serverī: Ed_Aves Pārkāpēja segvārds serverī: Matriks_Pless Detalizēts apraksts - Autofishing (autotyper) + HPHack Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). VIDEO
  10. Tavs segvārds serverī: Ed_Aves Pārkāpēja segvārds serverī: Enstein_Tenoris Detalizēts apraksts: Spēlēju serverī, darbojos SFPD sastāva, sodīju tālbraucējus, autovadītājus, rakstot ticketus, pēkšņi tieku izmests no PD sastāva - izmeta Enstein_Tenoris. Nu neko, prasu, kāds iemesls izmešanai, kam seko atbilde - "Ienāca sūdzība, ka tu liec MG zvaigznes". Ienāku forumā, skatos, Tomātiņš (vai kkā savādāk niks bija) čatā ierakstījis - "Viss SFPD mētā MG zvaigznes. SFPD ķurķis pilns ar cilvēkiem.". Pajautājot Tenoris'a kungam, vai ir kādi pierādījumi, viņš iziet no servera. Pirmkārt, cietumā neviens tur nesēdēja. Otrkārt, neviena zvaigzne no SFPD puses netika uzlikta. Vēlētos paskaidrojumus no Tenoris puses, kā viņš bez pierādījumiem var šādi rīkoties, nenoskaidrojot situāciju?! Kā vainas dēļ, tas notika? Enstein Tenoris Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
×
×
  • Create New...