• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Niks888

Lietotājs
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

About Niks888

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Hz

Contact Methods

  • Discord
    Nav

Niks888's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Niks Forumā : Nick Core 2. Apsūdzētā Niks Forumā : La!kam 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņš apsaukāja labos ventspils a.k.a parventas memes :( Vinsh laikam jau driz ded bet nu tad redzes 4. Pierādījumi : https://prnt.sc/iznoq1 (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums)
  2. 1) Omega nav policija :D lolz 2) SS ir redzams tikai viņa seksīgais skins un tavs pretīgais sultans. 3) Tu galīgi nemāki raxtīt. GG Pacan Lenards Bahs saņem 20min jail par MIX.
  3. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick Core 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dark Howard 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Brauca garam savā sapuvušajā sūdā un kko kliedza ne pa ģēlu! MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://prnt.sc/ilhymy
  4. :D Kā jau visiem zināms,jaunais hosts baigi afigennijs,visp nav lagu,ping vsp perfekts tikai 100. Un ja tu nezināji,bet domāju ka admini zina,ka 0 ID Ir viss bugainākais,nezinu kpc,bet ta ir. :( Un nav man hax,tas hp bugs ir...
  5. Diemžēl tiksi apbalvots ar +1 WP. :( Da laadnaa nesāc tu vēl čīkstēt,paši maucat hakiem un tas nav noslēpums..Davaj nākamo uzfilmēšu,redzēsim ko tad teiksiet.... Galīg nepiš vai video patiess vai nē......
  6. Pierādi,ka esmu kko tādu teicis........ Neeju on,jo nevaru tgd.
  7. Izviņi,nauda man nav problēma.... Un neko nesaku ka zonas kāšam...ez
  8. Nice vidaks :D Man cepī. Nu koa,kā saka,neraudi pusēn,un būs ok! :) P.s #77 Ir mans klasesbiedrs/un kaimiņš. Nevajag runāt,ja nezini lietas apstākļus... :)
  9. Es nemuldi. Es legit spēlēju,patīk man RP,es nehax.!
  10. Wtf čali,ko tu skrien sienā? :D Kur man tur hax redzams? Labi,ok,DM ir jā,bet nu nejau hax. Tas kas tur lidoja,nav redzams niks,tākā...tas varēja būt jebkurš ar zaļu maiku....BTW tas neesmu es,kas tur lidinājās,šāvu pa tevi jā,jo palīdzēji RG terrā,kamēr nebija admini.
  11. e nu kad izkatis sito sudzibu zaibal jau gaidit un kad vini nav soditi man jau apnik gaidit man jamacas ar velj shodien ira
  12. Nemelo man,un visiem parejiem,lucu,nuuu lucu. Man nav hax,es nehax. Es legit RP :) Man nav haxu,man kompis takā tam te....adminam,vienam,kas baigi ātrs,tapec nevelk hax,pat reti kad vispar eklasite varu ieiet. Es nehax :)
  13. Kur tur hax? Tev pašam NonRP- http://prntscr.com/ieiv1u Un tur kur man ķipa speeds,tev tur vnk iekārās nereāli,paskaties pats viģikā. Un nav man air.. tā huiņa,man nav hax. Es nehax,legit RP tikai :)
  14. XDDDDD Veci,tu šaut vispār nemāki bļe. Stāvi man aiz muguras un nevari pat trāpīt xdddd Nu tu dod. Neredzu ka man tur hax,es nehax,es legit RP! :) nav man haku,es tur mierigi runājos ar pacanu,tu ar savu škoļņiku atripo,un kko traucē,nevajag tā!:( nav man hax. Tev tur NonRP,jo šitā pa krauju nolekt,un vēl bez ķiveres..ajh ajh ajh ajh. Tev tur netrāpīšanas hax,jo vispār nemāki šaut. Aizej uz šautuvi,mošk pa kādu mērķi trāpisi,bet nu diezvai. Gl!
×
×
  • Create New...