• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Bruklenite

Lietotājs+
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bruklenite

  1. Ble tak Raita. Ko tu dari? Kāds wh? Kads paties bans? Galīgi akla esi? Tur skaidri redzams ka čalis stāv pie mājas stūra un third person kameru skatās aiz un lien ārā šaudams. To tgt arī par wh uzskatīs? Nu vsp tev vajadzētu atņemt šo amatu lai nečakarē mozgu citiem.

  2. ZBIS attieksme Zigi.! :D Te nu mēs Redzam LOJĀLO SAMP ADMINISTRĀCIJU! Negatīvi posti tiek Warnoti, un nedaudz aiztavoši posti Nē, kgan viņš ir tik pat NEtiesīgs postot šeit kā Es, bet poh Warnu es saņēmu viņš nē. :D:D Bļē BĒĒĒĒĒĒRNI!!!!!!

    Plus ja vinam nepatik post vins dislike spiez! Jau sen daudzi meigina atnemt vinam acc jo vins neiederas sini serveri pie adminiem! Daudzas reizis vins ir parkapis notiekumus un par to sudzibas bija, bet ko kova? Tak pajat sim- Zigis tak tam dr.lv ir nedrikst vinu aiztikt! Ja kovas attieksme nemainas pret zigi tad *** mums te vsp jaspele?? Un zigi! tava mate var but aizkarosi jo tu 30 gadus vecs vecis apdirs 17(mans minejums) gadu veca zena vecakus! + Kur zigi prats! Tak jau 30 gadi un uzvedas ka 15 gadigs! Sen jau vajadzeja pieaugt!

    • Upvote 1
  3. Parādi pirmos un pēdējos  SS.

    #NOSTARZIGIBLETAK Kada *** sakara sim butu jarada parejie ss kuros nav redzams parkapums? pie dirsas ka jautaja un ka pats adbildeja! tu vareji but gudraks un paskaidort kad jautaja nevis nodirst! Un atkal #NOSTARZIGIBLETAK

    • Upvote 4
  4. Kā vsp zigis tika par adminu? Nedomāju ka dēļ tā pieteikuma..

    Nu sakuma vins nezinaja ka kova sim draugos ir! Un ka uzzinaja prasija pa dr.lv lai izskata admins pieteikumu un ganjauka vel prasija lai dod sim adminu,jo ganjau pasolija 3 0.7 :D

     

     Ko jūs mocās ka mazi bērni.

     

    Zigi! Pasam 30 gadi un raud visadu sikumu del! Kas bija kad tev pirmoreizi pirms nonema admin par hakosanu? Protams tu raudaji pa visu forumu un meti video ka tev datora nav hax un pat nav cleo! Pirms tu dabuji adminu ar tevi vareja normali parunat pa skype un pat paspelet samp, bet talak ka dabuji adminu var teikt pasutiji mus ***! Evans bija viss normalakais admins, kurs dzeruma del papisa admin(vins pat Rp maceja :) )

    • Upvote 2
  5.                                                           Lai Skatās kova .

     

     

     http://prntscr.com/64vbi0  Šis ir 7dienu vecas sarunas.

     

    http://prntscr.com/62htay Kur dzēstās rindas.

     

    Es zinu to ka es esmu mixojis un nesaku ka tas atbrīvos mani no soda.

    Pārāk labi saprotu ka esmu slikti pildījis darbu, dzērumā nevar iet pie samp.lv server  jo sanāk visādi.

     

    http://prntscr.com/62hqaq  Pasaki ka nevar tev to PRASĪT.  ROZĪNĪT. :D

     

    http://prntscr.com/64valr Šeit varu pateikt ka esmu taisījis ooc insult plus uzkēru ka jon halsey uzlausts ACC. un halsey to zin jo zinoju vinjam visu PM.

     

    http://prntscr.com/64v7v9  Kapēc nav? Bail ka pašas sodīs?

     

     

     Zinu to ka esmu  taisījis Ooc Insult jo dzērumā klibo pirksti. Tam es piekrītu ... 

     To ka es tevi  gribeju parbaudīt vai esi dzeks vai meitene. Labi, tam piekrītu. 

     Un kur ir sarunas no pusē 2 naktī kad bija ositis on.

    Daudzi teica ka esi tranis un kas tur slikts ka mēs divatā ta runājām? Tur tikai mēs divi bijām. Tas ka tu visiem teici tālāk tas nav manā zinā, Jo cik uzskatu ka ja meitene ar dzeku runa  kaut ko intimu tas nenozīmē nekas slikts un tev vēl 20 gadu un vēl SŪDZIES... Brīnums ka vel mātei neprasīju atlauju ko teikt un rakstīt.

     

    Labi saprotu ka pa /o catu nevaru tā rakstīt.[ Tur mana kļūda.]  

     

     pasaki kapec Kipa tavs bralis izmuka ara pa pateicu ka vinajm ir multi acc?

    http://prntscr.com/64v5h4

     

     

     Nezinu ko vairāk teikt, bet jauzraksta pašam vel kovam un jaizstāsta viss kā bija  Jo man nav ko slēpt..

    ta zigi! es izgaju ofa jo draugi sauca citur un gribejas paspet uz pd+ un tagad doma iesu strideties ar tevi? Cip man esot multi un taylors ar brushmenu apstiprinajusi! Nu tak tteikt var daudz ko. Agrak likas ka tu esi normals! ka dabuji adminu tu var teikt visus *** pasūtiji!++++++ Beidz attaisnoties taka ieprieksējo reizi kad hakoji ka bija admins! Esi normāls un gaidi kovas atbildi nevis ka maz berns raudi par katru sikumu!

    • Downvote 1
×
×
  • Create New...