• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Bruklenite

Lietotājs+
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bruklenite

  1. Tad par ko tu īsti tais sūdzību? Par Jason Raz kuru par to iemeta jail vai par to otru kura nick neredzēji?
  2. Ble tak Raita. Ko tu dari? Kāds wh? Kads paties bans? Galīgi akla esi? Tur skaidri redzams ka čalis stāv pie mājas stūra un third person kameru skatās aiz un lien ārā šaudams. To tgt arī par wh uzskatīs? Nu vsp tev vajadzētu atņemt šo amatu lai nečakarē mozgu citiem.
  3. Tu te pati vainīga esi. Cs tev. Kura brauktu pakaļ tewloram? Riktīgs Cs tev vecenīt
  4. Rec, aktīvs esi. Patika. Nada tādus kā tevi tur kur pieteicies es hz
  5. Rec, man ar napatīk. Tie anticheati viss krutakie
  6. Protams ka saka tā visi. Domā teiks ka hako utt? Protams ka nē
  7. Piedod, bet ja es sēžu jaila patiesi tad es neraudu, bet tas reti kad sēžu. Un es nehax
  8. Da neko tu nedirs, nemaz. Protams ka mēs mazie heiterīši, a ko citu?
  9. Nu ko tu piepisies tgt pie tito? pats nepildi admina pienākumus, dirs virsū spēlētājiem un vel gaidi normālu attieksmi pret sevi?
  10. http://prntscr.com/96z8aa mēneša joks? :D
    1. Bruklenite

      Bruklenite

      Teica ka sūtīs atestātu, bet kkā nēsu saņēmis

    2. -Sweet's

      -Sweet's

      xDDDDDDDDDDDDDd un nesaņemsi :D

    3. Maikijs.
  11. 1. Apraksts par problēmu : Braucu ar elegy uz 105/km un ments aiz manīm ar spameri sāka močīt /rshot, čota kkā negribas apmaksāt to sodu 3. Pierādījumi par problēmu : http://prntscr.com/94o5r0 http://prntscr.com/94o66c http://prntscr.com/94o6d6 http://prntscr.com/94o6sw http://prntscr.com/94o71c
  12. WOW! Zigis ielicis Singnu kur redzams ka vins ir labs puika cip ka palidz! Zigi BLE TAK BEIDZ VIENREIZ SITO HUIJNU DZIT AR SAVIEM ATTAISNOJUMIEM! Tas pats bija ka hakoji un patom pat meti vid foruma ka nav hack vairs! Tak esi normals un beidz attaisnoties!
  13. Plus ja vinam nepatik post vins dislike spiez! Jau sen daudzi meigina atnemt vinam acc jo vins neiederas sini serveri pie adminiem! Daudzas reizis vins ir parkapis notiekumus un par to sudzibas bija, bet ko kova? Tak pajat sim- Zigis tak tam dr.lv ir nedrikst vinu aiztikt! Ja kovas attieksme nemainas pret zigi tad *** mums te vsp jaspele?? Un zigi! tava mate var but aizkarosi jo tu 30 gadus vecs vecis apdirs 17(mans minejums) gadu veca zena vecakus! + Kur zigi prats! Tak jau 30 gadi un uzvedas ka 15 gadigs! Sen jau vajadzeja pieaugt!
  14. Nebutu savusi pa mani kad braucu garam tad ta nebutu no manas puses!
  15. Kas jadara lai tiktu pie chata rakstisanas?:D

    1. Amaru Blatnijs

      Amaru Blatnijs

      vajag 30 postus.;)

       

  16. Kas jadara lai tiktu pie chata rakstisanas?:D

  17. #NOSTARZIGIBLETAK Zigi! Ja tas nav admins tad ta cilveka vards nav jaraksta+nesu redzejis ka kads ta daritu!! un kur ir vsp video par kuru tika banots? Es tik screen redzu:D un ka jau parasti kovam Bus Kkpd par zigi un ko zigis dara!
  18. #NOSTARZIGIBLETAK Kada *** sakara sim butu jarada parejie ss kuros nav redzams parkapums? pie dirsas ka jautaja un ka pats adbildeja! tu vareji but gudraks un paskaidort kad jautaja nevis nodirst! Un atkal #NOSTARZIGIBLETAK
  19. #NOSTARZIGIBLETAK http://prntscr.com/67vz5i -biki man aizveras :)

×
×
  • Create New...