• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Just4Fun

Lietotājs
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Just4Fun

Profile Information

  • InGame
    Instagram?

Just4Fun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-29

Reputation

  1. Rec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yes yes yes -> We de best team ewer .. OS #2k13-2k18 (R.I.P) Sūdzība veca, es vidosa laikam netiktu biju nobanots (sad life) #Tagad jau vada pirktais klauns - Dudass a.k.a SIA "Mātes Maks".. xD Veiksmi <3 Fly car hack's labs.. uzspied F2 un mouse2 un aidā šaudies. <# Nementals biju es , sad life. ne?
  2. Neiet runa par hakiem cleo mapītē. Iet runa par tavu Airbreak a.k.a Map Run (izskrēji cauri manai mašīnai) - ar šo būtu jāsāk. Dēļ sampa? xD Dēļ tevis? :D Tagad jebkuru personu nodošu - apgalvos, ka es to daru "'dēl sampa&patikšanas"? Sorry man nav noslieces tādas kā tev. ;) Tu saki ka tā ir fake sūdzība? xD Es nekad neesu uztaisijis fake sūdzību. Domā man intresē otru personu iegāzt? Bet pats atklājies kāda persona vien esi. #NoHax-NoLife. P.S. Petiks krāt postus gaidam ko administrātori lems. ;)
  3. #NostArMultiAcc Tātad, tu man saki, ka man lago samps? -Nop , uzliku pāatrinājumu mazāku, lai var redzēt, kad šī perona izkrien cauri mašīnai ar S0beitu ("map run") Videoklipā redzams, ka Kerijam pings ir normāls pie 32, bet tu sāc stumdīt šo bezpriģeli savējo, ka personai vidosa redzams pings vairāk kā 150+, vismaz tā izklausās no tavas glupās mutes. ;) Es sevi neuzskatu par pūkainu vai baltu kā papīru. Man prieks, ka esi saglabājis manus vidosus kā es būtu hakojis pirms vairākiem mēnešiem. Vecāki par 7dienām vidosi neder priekš sūdzībām, to tu arī zināji? Tālāk.. Sūdzības nav [50/50] - viss komplektēts un uz visiem 100%.. Tas ka pievēru acis uz taviem izgājieniem pirms laba laiciņa, ka rakstīju par tavu multiku - Tahon4ik Porkeziņ - sūdzību, negribēju iegāzt ar redzamu - "repair haku". Būtu iegāzis, nebūtu mainijies GSG līderis. <333 Šeit neiet runa par tevīm, tāpēc atgriezīšos atpakaļ pie sarunas par Keriju Hayes.. ;) Kad biji administrātors piesedzi Rifas, bet viss ir pagriezies otrādies, tagad vairs neesi administrātors un nav kas piesedz? -Skraidiji man vislaik apkārt ar "/spec", lai tik pieķertu dmojot n shiit. Bet bija arī vairāki atgadījumi, ka tavi iemīļotie faniņi toreiz hakoja, tad biji iemīļotā k##e salīdzinot ar Raitiņu nebija nekādi plusi. Atgriežoties pie sūdzības par tevīm var redzēt Map Run haku no S0beita + NonRP izgājienus (šaudot gsg automašīnu un bez ic iemesla viņu pašu, bet pēdējais bija viss labākais hakiņš no tavas puses) Kurš tagad tevi aizstāvēs? ((Spēlētāji vienmēr tev dos +like, jo iepriekš viņus aizstāvēji un nesodiji))
  4. 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kerijs Hayes 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Uzraksta chalis "Kad būs tera?" - Es pateicu "Tad ka tev pieaugs spārni." :D Sākās ooc insults, aizskāra manas jūtas. +Airbreak's .. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Adminu pazaudēja, un gudrības galvā uzplauka. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/j2c0ow https://failiem.lv/u/juvfh6m6 - veikur tīrs videoklips kur redzams airbreaks. P.s. Feik sūdzības nekad netaisu. ;) Vienmēr uztaisītās sūdzībās otra persona tiek nosodīta. Par velti nebūtu filmējis. P.S. Steam pārdevi jau? Ja nē, tad iegādājies to administrātoru.. Varēsi mani atkal heitot, bet ko lai pasaka šeit? Neprot paslēpt savus hakus. ;) Būs tas pats, kas John Dudass - SIA "Mates Maks" ? -Liku nodot šo tev, uzreiz izmeti to personu no bandas.. :D :D Tev tak galviņa netur līdzi šiem jokiem. xDDDD
×
×
  • Create New...