• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

-Džokelz

OldSchool
  • Posts

    1,448
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Posts posted by -Džokelz

  1. 22 minutes ago, Ramzze1 said:

    Viegli tu tos Warning Point dabū :) Tik pat labi, es tev tagat varu iedot vēlvienu WP , par administratora maldināšanu ! 00.25.52 Jūs iespamoja Vagosi / 00.28.22 jūs pieņēmāt Hazen, baigi smuki melo :) !

    Normāls esi, ko tu tur tagad izdoma? :DDDDDDDDDDD pašus savus noteikumus, davaj nomierinies, un gaidi lidz ričards izskatis.

  2. 18 minutes ago, Ramzze1 said:

    Te var redzēt , ka Mike labi, tu invitoji pirms terras, un ganjau ar RP, bet parādījās , ka Vagosi uzbruk pēkšņi Ray_Redler invitots GSG 

    Te viņš bīja pie jusu hood, kad jau terra gāja 1min, un pēkšņi jau gsg 

    Tev viss ok? tu ar šitadiem prikoliem meiģini pierādit kautko? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tu saproti kad tas teksts ir bugains, nevienmēr viņš rāda kā tev gribētos, plus Redleris kad tika pieņemts, ja tu saki kad tā ir kā ir, viņš varēja but afk, iespamoties teksts velak, vai kad jau izvēlejies skinu, tev tas uzspamojas. Ar šitadiem pierādijumiem neko nepierāda, nav neviens moments vērots, ar mani kadrā. 

    • Like 2
    • Upvote 3
    • Downvote 2
  3. 23 minutes ago, Legenda* said:

    Kāds Jūs? Es šāvu viņam ar tazer nevis ar citu,es jau nezinu kā viņš varēja dabūt to /su neesam jau vienīgie policisti štatā Ibio.

    Vienīgie ticu kad neesat, bet /wanted jums ir. /arrest jums ari ir. Ja jau viņš ir zaļknābis un pie visa viņš ir vainīgs, kapēc tu vispār ar viņu patrule?

  4. 1 minute ago, Legenda* said:

    Pilnīgi fufeli gvelz, viņš bija uz rollera apsaukāja mūs par dauņiem, lohiem , pidariem , tev bija ***, pats lkm esi tāds. Viņam nebija nekādi /su no mums ,ja būtu es to zinātu. tu tirliņš esi ?  kāds bļe sakars ar mani un to zaļknābi ,kas viņu nošāva, ES TIK BĻE AR TAZER MĒĢINĀJU VIŅU ARRESTĒT BŪTU ŠADUHA ON - PISDA TEV BŪTU.

    Fufeli tu gvelz, piebremze ar saviem vārdiem, pats vainīgs biji. Es zinu kad viņš kautko bļaustijas, jūsu pienākums arrestēt, vest uz iecirkni, man nekas nebūtu pret. Ja jau jūs nelikat /su un nebija vinam /su, kapec es vinu no jūsu jaila laidu ara? Nejau maģiski viņš tur parādijas, pēc tā ka jūs viņu nošavat.

  5. Tātad, es biju aculiecinieks šitai situācijai, tu biji sametis zvaigznes, nezinu iepriekš vai tieši tad, bet biji sametis, jo pēc spēletaja nošaušanas viņš tika cietuma. Tas nav tas galvenais, bet ko tu ar savu kolēģi izdariji, ir nepieļaujami un neloģiski. Tas spēletajs ir 1lvl, sāksim ar to, jūs bez cuff bez nekā, vienkarši viņu nošavat, kautgan varējat visu caur rp un cilvēcigi, vel viņš pat neskreja prom, tapēc tev nebija nekāds iemesls lai viņu vienkārši nošautu. Līdz ar to mēs ar skoču nonācam pie tā kad tādus ka jus abus pigorus nav ko darit mentos.

    • Upvote 1
  6. Nav tev nekāda bana, nesaprotu par ko tu runa. Nobanoju tevi vienu reizi un vairāk neesmu banojis.

    http://prntscr.com/o63icj

    A un starpcitu par pirmo banu atdzinies kad hakoji, nopirki pats unbanu, taka domāju pierādijumus nav jēga mest par 1 banu.

    http://prntscr.com/o65piu

    2 Banu nezinu kur tu esi izrāvis, banlista rakstīts kad esi unbanots.

    EDIT: 

    Cik noprotu banlists vel nav salabots un uzraku to kad skofields tev ir nobanojis nevis es.

    http://prntscr.com/o65qi2

×
×
  • Create New...