• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

pokemons64

Lietotājs
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About pokemons64

Profile Information

  • InGame
    Mark_Scandal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pokemons64's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-8

Reputation

  1. Mammu es esmu populars Da man piedirst vari pateikt mammai ka tevi sauj mosh palidzes vareji paradit auksa ko rakstiji.......Good luck
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark_Scandal 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Vid 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Piebraucu pie Winston majas masinas noripinaju un nosauj mani 4. Kā vainas dēļ tas notika : Varbut mana ari 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark_Scandal 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Vid var redzet Stiflers_Barbosa Harrison_Williams Toms_Khalifa 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Stiflers hax speedhax un bunnyhop kka ta 4. Kā vainas dēļ tas notika : Ballasi 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. Man ari ta bija paceko manu ari tas vnk lai vinu bana met zb jau del vina laiku teret
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mark_Scandal 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) Nick_Martinez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Braucu ar masinu vins mani noborte sak saut vid vares redzet 4. Kā vainas dēļ tas notika : Protams ka vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mark_Scandal 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Carlito_Baker 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Es braucu ar taksi un pa manim saka saut 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mark_Scandal 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Edvins_Neimo 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Piebrauc un spamo zvaigznes protams es muku lai nenomirtu bet mani nosava vins 4. Kā vainas dēļ tas notika :Iespejams ari mana bet nu vins saka spamot zvaigznes 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...