• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Saimnieks

Lietotājs
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Saimnieks

  1. un atkal tu visus sauc par 14gadniekiem vai tev tas neapnik? ar šadu attieksmi tu daudz gan sasniegis pienemsim. Tu nemāki kā cilvēks atbildēt un reali nekam esi nederigs manās acīs . Pus serverim tu nepatic jo tev ir slikta attieksme pret speletajiem un centies visiem ieriebt kas tev neizdabā. Tu savu attieksmi vari rādīt citiem ne man puis šeit normāls admins uzliek normālu sodu , bet tu neko no tā laikam nejēdz. Tur kur ar ieroci dm taisa tur tu saki ka nekā nava ... atstaj savu amatu un padoma vai tev to vajag
  2. 1. Tavs niks spēlē : Carl_Damme 2. Administrātora niks spēlē : OSKAR RAUL VENDETTA 3. Pierādījumi par pārkāpumu : zemāk 4. Apraksts par situāciju : sūdzība par oskaru raulu vendetu , tātad vinjs ir uzēdies uz manis un manus reportus neievēro , kā arī sūdžibas neiskata tā ka vajag , riktigs tuparila sāksim ar sūdzību nr 1 vinjs saka ka video samontēts , tur 2 kadri salikti kopā , jo man nav pirkts fraps ... bet ingame laiku var redzet un chats nemaz nav mainijies .kā saka, aizstav savu dibendraugu - video redzami 2 video ar nonrep dm , pirmais chalis lietoja ar speed hack , bet tas nav svarigi un atkal vinjs saka ka kkas nav tā kā vajag un tc . Lūgums šīs lietas izskatit kadam prātā izaugušam cilvēkam nevis kkadam kas ir 8klasnieka prātā . šis admins ir reals trash kā saka speletaji.
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Carl_damme 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ryan_Gainz , Morgan_Gainz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : es braucu uz pilsetu ar rolleri , man nogrieza celju un sāka mani šaut ar stavosu db 4. Kā vainas dēļ tas notika : vinju 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  4. nu ? mosh atsuti vid ja tu kip filme ka pats lidoji pirksi unban
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Carl_Damme 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Hisato_Kuroki un Jason_weed 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : pirmaja video dalja var redzet nonerp dm , pirms saaku filmet vinjs atskreeja ar spdhacku un saaka shaut , otrs vnk dm mani kamer es biju mashina un pectam mani noshava bez rp utt. 4. Kā vainas dēļ tas notika : vinju 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Carl_damme 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nikko_Tweety 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : es braucu labot Naura masinu , tur mus jau 1x meginaja novakt , es paspeju logout , otreiz vinjs jau bija klat un redzams ar rolleri 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa naudkāres dēļ 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  7. es jums 20 min braucu pakal , admins ignoreja tapat ka jus . jus man vel stavosu db taisijat
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Carl_Damme 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jim_Cartez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : vinjs taisija dm pie slimnicas un nofilmeja tik to dalju kur es vinjam situ .. normali ka tikai es sanemu sodu ne? 4. Kā vainas dēļ tas notika : tas ka es slimnica arstejos un vinjs mani sak spardit 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : tikkai vieta kur es uzbruku , lai iemet pilnos kadrus ...
×
×
  • Create New...