• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Reinis Lazdāns

Lietotājs+
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

Social Info

1 Follower

About Reinis Lazdāns

Profile Information

  • InGame
    SAMP

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Reinis Lazdāns's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-27

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kerijs_Allens 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Frank_Ramirez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :lieto hax redzesat creenshotu 4. Kā vainas dēļ tas notika : vinaa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kerijs_Allens 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Frank_Ramirez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :lieto hax redzesat creenshotu 4. Kā vainas dēļ tas notika : vinaa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  3. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kerijs_Alles 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Sofija_Rossa 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju: Lieto hax pa udens virsmu 4. Kā vainas dēļ tas notika : vinas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  4. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kerijs_Alles 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Sofija_Rossa 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju: Lieto hax pa udens virsmu 4. Kā vainas dēļ tas notika : vinas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs niks spēlē : Kerijs_Allens 2. Administrātora niks spēlē : Pablo_Cassel 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situācijue: es mierigi braucu uz ls ar furi tad pablo man uzlika banu par hax... vekur ir skrins kad mierigi braucu !!
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rojs_Filips 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Morgan_McGregor 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : tiko 4. Kā vainas dēļ tas notika : vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rojs_Filips 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Morgan_McGregor 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : tiko 4. Kā vainas dēļ tas notika : vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. sveiki man uzlika banu uz 5 dienam par to ka savu policistu kurs mus dzinas pakal bet es izliecos pa logu ara un savu , be es to visu noerpoju un Mareks man uzlika banu. tas bans ir nepaties
  9. sveiki!!!!!!! Lauma kapec tu liec nepatiesu banu man kipa pa hax//Emillyo uz 31 dienu tas ir nepaties bans
  10. Sveiki Admini!!!!!!!!!!! es gribu pajautat kp man ir uzlikts nepaties bans occ ins//Drake uz 3 dienam
×
×
  • Create New...