• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

DAREKS

Lietotājs
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

About DAREKS

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Dareks_Cardinelli

Contact Methods

  • Discord
    Ralfs

Recent Profile Visitors

824 profile views

DAREKS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Nu es biju ar Zigismundu! NU LŪDZU TAD PIERĀDIJUMUS VAJAG!
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Gunars_Veidemanis 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ketija_Luciano 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Uzrakstiju viņai vai pārdod mašīnu!Viņam man rupji atbildēja! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://www.bildites.lv/images/b9ksqjkuvzv9o9wtu89.png (Screenshots vai Video)
  3. 1. Tavs niks spēlē :Gunars_Veidemanis 2. Administrātora niks spēlē :Edijs_Krasa 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://www.bildites.lv/images/9oo294z07ha6i08tcftf.png 4. Apraksts par situāciju :Mēs ar Zigi braucām uz fermu.Zigis ietriecas koka.Bet es braucu pa cēļu un nekur neietriecos nevienā staba vai koka.
  4. 1. Tavs niks spēlē :Gunars_Veidemanis 2. Administrātora niks spēlē :Edijs_Krasa 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://www.bildites.lv/images/9oo294z07ha6i08tcftf.png 4. Apraksts par situāciju :Mēs ar Zigi braucām uz fermu.Zigis ietriecas koka.Bet es braucu pa cēļu un nekur neietriecos nevienā staba vai koka.
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Darek_Wein 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jeff_Mason 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Ments bez RP liek rokudzežus un spamo zvaigznes. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/9ubfy9o7u7g2f5ytjk0.png http://www.bildites.lv/images/c1u9j6ry2sxrcxoi5e1n.png http://www.bildites.lv/images/9sw1lv4kxmko5likkx2e.png P.S. Rakstu tā čaļa vietā, viņš man palūdza.
  6. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem 1. Tavs niks spēlē :Gunars Veidemanis 2. Administrātora niks spēlē :Jon Halsey 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://www.bildites.lv/images/fnp5wlhvgntpymskc5rw.png 4. Apraksts par situāciju :Es nezinu varbūt es esmu akls vai kā ,bet neesmu redzējis ka pa manīm foruma būtu sūdzība par OOC insult. Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  7. šitas bija labs joks!!!Es māku šaut atšķirībā no dāžiem labiem cilvēkiem, bet tas taa!! Diez kuram bija aim pagāšajā terra!!! UN par temu vispar man arī ir ss un jūs to darijāt 4x katrs ķipa meiģinājāt vinnēt!!!:DDDDD Reku ss: http://failiem.lv/u/mhddmrm
×
×
  • Create New...