• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Esteban

Lietotājs
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About Esteban

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Estaban Rodrigez

Esteban's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputation

  1. EDIT: Atsaucu sūdzību, lūdzu personu nesodīt. Nesodīt! (Lūdzu nevarnot par dp)
  2. Iemācies rakstīt, par rp avoid tiksi tāpatās jailā.
  3. Sudziba aplama.Šeit ir viss info + video ar viņa RP avoid. http://www.samp.lv/index.php?/topic/87296-s%C5%ABdz%C4%ABba-vexin-ren/
  4. Tavs blakus sēdētājs triecās vai arī Tu.Vienalga kurš, CS ir un paliek CS.Tu netiki jailots par šo.Lai veicas atsēdēt! :wub:
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : James Roth 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Vexin_Ren 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Spēlētājs izdarija ļoti daudz PG mūkot no manis, kad es viņā ietriecos tad viņš prosta brauca tālāk.Tas viss notika līdz brīdim kad es viņā ietriecos un viņš nokrita, pēctam viņš uzkupā uz motorollera un es viņam uzliku /cuff ar rp.Viņš kaut ko sāka stāstīt pa OOC, bet beigās kad es viņu grasijos likt savā auto un pratināt viņš izgāja off. RP AVOID. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/e6yyeqqg#/view/bandicam+2016-08-20+01-44-06-651.mp4;play (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : James Roth 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ralfs_Treilibs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Persona sāka mukt, es uzsāku pakaldzīsanos.Personai saluza auto transportlidzeklis un ta saka begt, pectam persona man saka sist un saka skriet prom, bet es uzliku rokudzelzus.Persona pec neilga brīža izgāja off (RP Avoid).Video redzams kā es uzlieku rokudzelžus, bet viņš prosta iziet off. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/p6wrtsg4#/view/bandicam+2016-08-20+00-58-02-183.mp4;play (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : James Roth 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniel_Taylor 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CS, policijas provokācija.Triecās man virsū, bet skrīnā jau pietiek ar to, ka raksta kaut ko tādu.Dzīvē drošvien tā nerakstītu. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. Meetinga laikā es uzbraucu uz cilvēka, to es atzīstu, bet vai es gaidiju, kad viņš nomirs? Nē! Protams, ja tev ir video materiāls no meetinga, tad es labprāt vēlētos redzēt, kur es gaidiju kamēr viņš nomirs.
  9. 1. Tavs niks spēlē : Estaban_Rodrigez 2. Administrātora niks spēlē : Sergejs_Ozols 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : CP - 2h, nav bišk pa traku? Tas nav DM, vai kas tāds, es saprotu, ka ir jaizvērtē situācija, pats personīgi nevēlos neko adminam aizrādīt, bet 2h nav bišķ par skarbu?
×
×
  • Create New...