• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Mark Rodriguez

Lietotājs+
  • Posts

    451
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Mark Rodriguez last won the day on May 9 2015

Mark Rodriguez had the most liked content!

About Mark Rodriguez

  • Birthday October 13

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Mark Rodriguez

Contact Methods

  • Discord
    PM

Recent Profile Visitors

3,363 profile views

Mark Rodriguez's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

62

Reputation

  1. Es skatos tev vispār kaut kādas problēmas ar galvu ne? 1. Es zinu ka man ir Cs+ Nonrp.. 2. Video ir redzams ka Bg atbrauc un vnk nošauj mehāniki un tad tikai sāk sāut pa Riffam. Ir vel redzams ka kad nošauj Riffas Kai paņem un nošauj čalīti kurs neko nav izdarijis... 3. Iesaku tev vispār iemācīties Rp... 4. Tu sevi atkauno ar savu klātbūtni un postošanu sūdzības. 5. Aizver muti un ja nejēdz neko tad neizver muti 6. *** man uz gramatiku.. P.s Tok kaut kāds DARZENIS ESI!
  2. Kurā vietā es saku ka Dm??? Jūs ar JIm visus kas bija tuvumā nošāvāt...
  3. Mani tapat banos uz 7 dienam... Es atdzīstu to ko izdariju... Bet tur Ir fucking hph pasties cik reizes vinma trāp... Darzenīt
  4. Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark Rodriguez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Alfons , Jim , Kai 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Adminu nebija on.. xD 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark Rodrīguez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Toms_Tripoliski 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Noķēru , uz izgāja arā :( Nabadziņš 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vinu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark Rodrīguez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kristers_Ceruks 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mg /su 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vinu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. Kādu bla SS?? Man tgd katru reizi kad spēlēju filmēt lai tādiem kā tu iemestu pierādijumus... Nolādē Fraps lai vari filmēt un skaidrāk pierādīt ,jo par ss vispar nevar neko saprast.. Nu Admini var izvēlēties bij parkāpums vai nē... Chat offf
  7. Pirmkārt... Domē bija pieņemšana un es biju apsargs.. Otrkārt.. Tu ar M4 nošāvi vienu cilvēku , es to redzēju un sāku šaut pa tevi , jo tas apdraudēja Ic mēru.. Tev pašām bija Qs , Dm , Cs
  8. Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark Rodrīguez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Artur_McLee 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Noķēru vienu un tad vnk rp avoid un Dm 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vinu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark Rodriguez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ralph_Heal 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : uzprasiju pasi.. vins uzrādija drauga pasi.. Noerpoju ka seja nesakrīt .. palūdzu izkāpt.. sāka muktt turpinajums vidoe 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark Rodriguez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lauris Toms 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Aizturēju vienu.. Mani notrieca.. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark Rodriguez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ainars Kalnins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Stāvēju stacijā tas vnk sāka triekties mani.. Kā ķert nokeru un logg off na noobs 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark Rodriguez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Toby Smith 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ielika manī .. sāku ķert.. iepisu vinam divas reizes ar elektrašokui un pofig šauj talak pa mani -_- 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark Rodrgiuez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Vid 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Vid redzams 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  10. Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark Rodriguez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ricards_Sandris 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņs ielika vienam purnā , un vnk brauca prom no nozieguma vietas... ķēru , kad noķēru un uzliku rokdzelžus izgāja ara 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark Rodriguez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Cody_Jermolajevs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Erpoju ar vienu un pagriežos un tie abi sāka šāut.. otrā nicks nav redzams 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  11. Nu vispār ja lodes nāktu no viņa tad būtu pa durvi nevis pa mašīnas jumtu .. Diezvai ar rolleri lodes lidos no augšas 45 grādu leņķī... Un no sāna adb nevar nošaut cilvēku galvā ar pars lodēm..
  12. Nu cmon vecīt... Pasties video.. Rekur būs nelieli sīkumi.. http://bildites.lv/images/cs77dz9u/91040/thumbnail http://bildites.lv/images/skyem7a9/91040/thumbnail http://bildites.lv/images/c2eazc8y/91040/thumbnail Video Slow.. Cik zinu kad cilvēku izmet arā no servera parādās AFK 1-2 sec un tad pazūst a tu pazudi uzreiz.. Un video redzams ka Jimam nav neviens ierocis... Ja nevari pats patiekt ka hacko.. Nu tad neko darīt.. Likšu daudz un dažādus pierādijumus ka tur hax :*
  13. Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark Rodriguez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Vid 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sāka ar hax mocīt 4. Kā vainas dēļ tas notika : vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  14. Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark Rodriguez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jet Stark , Matthew Shady 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņš man ielika sānā un tad sāku erpot! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa.. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...