• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Jameson's Core

Lietotājs
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jameson's Core

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jameson Core 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tom Owen 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DB no moča 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  2. Kur es kautko par dzimumorgāniem esmu teicis? Jā, es čurāju tu pieskrien priekšā, noskrīno un tagad saki , ka specjāli mīžu virsū , ķip atriebība par OOC insultu? :wub:
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jameson Core 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tom Owen 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OOC Insults 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jameson Core 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rolants Taison 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Iespējams HP haks 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://youtu.be/M2vG_foOq1s
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jameson Core 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jakob Bryant 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jameson Core 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Diego Monster 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM publiskā vietā 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jameson Core 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : David Gold 3. Apraksts par Pārkāpuma situācij u : DM, īsti neredz izšaušanas brīdi , bet noteikti tad arī CS , jo vienkārši paņēma un notēmēja . 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. Nu NonRP tad bija , puika izkāpa sašāva manu auto , notēmēja un nohujārija arī mani . B) P.S Neesmu iesācējs .
  9. Tu gribi teikt , ka pirms 2minūtēm uzerpoji un tad tikai šāvi ? Man pie čata ir time stamp's .
  10. 1. Tavs Niks Forumā : Jameson Core 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Heet Howard 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM , NonRP 4. Pierādījumi : (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums) ''Haters Gonna Hate''
  11. TC. Bija jau par Albāni ! http://www.samp.lv/index.php?/topic/53506-s%C5%ABdz%C4%ABba-alb%C4%81%C5%86i-dm/
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jameson Core 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Adrians Riekstinjsh 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Terras laikā stāvošs DB 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jameson Core 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kent Sky 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Random sāk saut uz ielas - DM , QS , NONRP 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) P.S Seksīgs čats
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jameson Core 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike Darling, Bob Cherry 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Puikas spawnā šaudijās ar Amerikānieti, CS , DM , NONRP 4. Kā vainas dēļ tas notika : Albāņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  15. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jameson Core 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ralfs Gruskevics 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Čiliņā pļāpājām un šis pēkšņi sāk runāt ar mani OOC čatā 4. Kā vainas dēļ tas notika : Tā biezā 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  16. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jameson Core 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nikolas Smith 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : MIX , saucu viņu , a šis man /b čatā atbild 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Tiem kuriem brilles; Tiem kuriem nav un nevajag;
×
×
  • Create New...