• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Devin's

Lietotājs
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About Devin's

Profile Information

  • InGame
    Devin_Cox

Devin's's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Devin_Cox 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Cody_Martinez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sanāca sadursme stacijā, pēc kuras atvainojos, pēctam viņš sāka taisīt nonrp, dmot, cs. Vis ir screenos redzams. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)https://failiem.lv/u/5upv4vde
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Devin_Cox 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Conor_Crawford 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Pirmkāŗt sāksim ar to, ka viņš vienkārši ar bugu ielīda mašīna( Tas varbūt nav nekas tīri safe ietelportēties mašīna), pēctam apstājos viņš sāka DMOT, vēl QS, Pēctam MIX un,manuprāt, tas vis ir viens liels CS 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa, protams. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)https://failiem.lv/u/c5c8xd9m P.S. pēc screena laikam var ļoti labi saprast, ka ir QS. Bez komandām dabūja no m4 uz deagle.
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Devin_Cox 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Macc_Bryson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braukāju vienkārši apkārt ar bračinu un viņš sāka randomā šaut. Otrā situācija - nomiru ārstējos slimnīcā un viņš atnāk un sāk sist ( CS ) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Manuprāt, viņa dēļ vienozīmīgi. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://failiem.lv/u/8p8aynt9, ja jums liekas ka tur nav dm or smth, tad tīŗs cs - Pie stacijas( Publiska vieta ) vienkārši sāk šaut, bez nekāda rp or smth. P.S. Tajā pašā brīdi ir online administrators ar segvārdu - Alexander_Matthews un ignore reportus.
×
×
  • Create New...