• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

>Machete>

Lietotājs+
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by >Machete>

  1. Tātad sūdzība bez parauga, jo gari sanāks rakstīt. Pirms sākam iečekojam šo ---> http://www.samp.lv/index.php?/topic/100167-bans-richard-blumenthal/ Es būdams 1 LVL sāku spēlēt SAMP.LV, hakeri stacijā hakoja, administrators Richards izdomāja uz kādu cilvēku novelt vainu, protams tuvumā pagadījos es ar bomža skinu, tāpēc ņēma un mani nobanoja. Izveidoju bana apelāciju --> http://www.samp.lv/index.php?/topic/100167-bans-richard-blumenthal/ respektīvi par šo ir stāsts. Apelācijā redzams, ka Richards raksta ka man nav bans, es metos pārbaudīt, iemetu Screen ar to ka bans joprojām vēl ir. Redzams Raitas kundzes posts --> http://prntscr.com/eie4hc , ar šo viņas screen --> http://prnt.sc/ei8ugx , pievēršam uzmanību mans nick ir Noah_Kenan, bet viņa banlistē speciāli ierakstīja Noah_ Kenan ar atstarpi, itkā man bana nebūtu. Bet ja visu pārbauda bans man ir līdz šim brīdim. Nu Raitiņ, pietiks savējos aizstāvēt, izdzēsīsi šo topic, būts tāds pats vietā. Administratora krēslā godam esi pasēdējusi, savējos vilkusi ārā.
  2. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike Walker 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark Mangano 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad aizeju uz balasiem, un lūk čata sarakste, balas līderis Multi ACC, ir video visu lasam čatā, Marks iegāja Gsg, lai mēs spamotu terru! Secinājums LĪDERIS off, ban 365 Multi ACC 4. Kā vainas dēļ tas notika : BG 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://failiem.lv/g/argjjhc# P.S Varu derēt Mark dirsīsi ka viņš tas nebija, bet video viss skaidri redzams! Un jā Kova var salīdzinĀT Ip. (Screenshots vai Video)
  3. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Mike_Walker 2. Administrātora niks spēlē : Zigis Asmens 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju Tātad notiek karš ienāk Zigis un izbano ķip es hack, kā jau Zigis, piesedz savējos, Zigja dēļ pakāsām terru. P.S Zigi GAIDU UNban
  4. Nu baigais jau nebùtu, bet menti tev vng piepisotos un būtu sods
  5. Tātad RL, tu varētu braukt ar sasistu automašinu. Protams ka nē, tev RL būtu bargs sods, tāpēc RP serveris ir pielīdzināts RL dzīvei, tāpēc tavai sūdzībai nav jēgas
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :John_Skroup 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Andis_Ostrovskis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad braucu normāli pa ceļu, čalis mani apstādina un saka jūs braucat agresīvi es tā nu Okē, čalis saka sods, nu labi te pēkšņi viņs izraksta man sodu 10k apmerā- CS- Kurš policists RL par CSNT neievērošanu liktu 10k sodu. Labi atteicos maksāt viņs man pasaka OOC maksā vai sēdēsi. Es atteicos maksāt, bet ko nu šis uzmet 3 wanted attiet gabaliņu un nošauj mani tgd esmu kamerā.Šis policists nav cienīgs būt par policistu 4. Kā, vainas dēļ tas notika :Viņ a 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=r72rhgar0s9bnupqu8jw.png (Screenshots vai Video)
  7. Čali, saproti tur nav nekāds SPAM, un ooc insults. Spams ir kad sūta vienu īziņu vairāk kā 4x saproti, jēga tavai sūdzībai!
  8. Tātad domāju nolikt C kategoriju, hmmm domāju kautkāds bugs lieku vēlreiz tas pats, bet barjera neverās vaļā. Fix bug un atgrieziet manus 10k
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike Walker 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) Zigis Asmens 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Karoče bana apelācijā viņs iemetis video, bet video laikam ir viņa Wh redzams, VIņam ap cilvēkiem ir četstūrīši varbūt tas nav Wh varbūt kļūdos 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://www.samp.lv/index.php?/topic/53792-ban-zigis-asmens/&do=findComment&comment=464909 https://www.youtube.com/watch?v=-7qX7UZWlJo (Screenshots vai Video)
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mike_Walker 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kalviss_Ozols 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Karoč atbraucu sapwn uzprasiju kam skyps nu lūk šis sāka dirsties. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mike_Walker 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Oskars_Hantlijs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Es atbraucu uz spawnu un šis nomixoja 4. Kā vainas dēļ tas notika : VIņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...