• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Kails

Lietotājs
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Kails

Profile Information

  • InGame
    Kails_Ulmanis

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kails's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. tu noskaties video no sakuma lidz galam, bet soreiz skaties uz HP un Armor ludzu
  2. Pings? Ja vinam pings butu slikts tad vins man 4x pec kartas smuki trapitu un norautu hp+armor bet kad vinam kaut kadas 60x sasauj (no sana vel 2 cilveki sava) vinam burtiski NECIK nenoraujas hp?
  3. beidz te aizstavet savu cominu, lauj adminiem izskatit
  4. neviena bridi vinam neviens par croll pat nepiekasijas, vinam tikai par HPH piekasijamies. (par mix sms nemaz nerunajot jaa :D)
  5. Tad jau vina teiktais "ja man bans bus par, to tad tev *** bus, saku uzreiz" ir par ko? Ja jau vinam tikai pings, kapec vins ta streso par to
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kails_Ulmanis 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Condsty_Howard 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Džeks ieskrien pd garāžā, sāk šaut pa mums, izrādas pacanam ir HPH 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kails_Ulmanis 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : John_Brandon 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Pie stacijas sedejam pd masina, piebrauc prieksa Ratnam_Matthias ar John_Brandon, John aizskrien uz stacijas majas jumta uzkapj un izvelk ieroci, sak temet uz mums. Mes ar Dzon aizbraucam talak, izkapam no auto lai sautu preti, bet piebrauc Ratnam_Matthias ar John_Brandon, John no stavosa auto DB taisija, Ratnam pat bija izkapis no auto. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Jo viniem gribejas pasaudities pa mentiem? Es nezinu kapec vini saka saut, vai kapec sava DB no stavosa auto bez vaditaja. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
×
×
  • Create New...