• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

AparatiLV

Lietotājs
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About AparatiLV

Profile Information

  • InGame
    Janis_Apse

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AparatiLV's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Privātu atbildi neatceros. Tu pat pats atdzīsti ka nepareizu jail iedevi. Tas nozīmē ka neesi atbilstošs savam pirktajam amatam, kā arī esi pelnijis sodu par to ka nesaproti kādus sodus liec. Es tev varu uzrakstīt backstory vismaz 3 dažādos veidos kapēc man, kā tajā brīdī ārstam bija ierocis. Un šaubos ka tu būsi tas kas varēs noteikt, kādos amatos var būt ieroči un kādos nē...
  2. Davaj nesāc tagad atmazgas meklēt. Bija QS? NEBIJA. CS? Ir likums kas ārstam aizliedz m4 ? Un Tiešām jail par CS JA ES AIZSTĀVU SAVU PRIVĀTO ĪPAŠUMU?? Izskatas ka esi nopircis savu statusu un domā ka neesi aizskarams, vai vel nez kāds. Par vecāku nopelnīto naudu, nopirkts statuss neko nenozīmē. Jebkurš loģiski domajošs cilvēks apskatīs to tavu video un to tavu aprakstu un sapratīs ka tev trūkst CS ( VESELAIS SAPRĀTS) jo tur samurgotas lietas saki, kas vispar nav saistītas ar Jail iemeslu. JAIL iemesls ir kāds ? QS, CS - ne tā? Un arī ja viens no šiem nepiepildās JAIL NAV PAREIZS !!
  3. Video labi redzams ka šauju pa melnu SABRE ar zelta diskiem kurā sēž spēlētājs ar ID 24. Hotrings video acimredzami uzbrauca man virsū. Hotrings nav mans auto, un necentos to noķert, jo kapec lai skrietu pa priekšu mašīnai kuru cenšos noķert, lai arī nezinu cik gadu tev ir Jums tas šķiet loģiski?? Un manā SC ir redzams ka neuztaisīju QS. un tas ir diezgan loģiski ka nebija CS, jo ES CENTOS NOĶERT NOZIEDZINIEKU KAS NOZAGA MANU AUTO. Pirms iemet video vajag paskatīties kārtīgi kas pa kurieni šauj.
  4. 1. Tavs niks spēlē : Jānis_Apse 2. Administrātora niks spēlē :Blake_Marston 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://failiem.lv/u/zs7y8g7d 4. Apraksts par situāciju : Man bija nozagts auto. Uzrakstīju ./findcar un redzēju ka auto ir stacijā. Gāju klāt džekam lai atgūtu savu auto, taču viņš metās bēgt. Skrēju pakaļ automašīnai ārpus stacijas un ar attiecīgajām ./me komandām paņēmu un ceptam samainīju ieročus lai šautu pa SAVU auto kurš tika nozagts, tādējādi nebojājot sveša mantu. Admins man atbildēja pēc Jail ka mašīna neesot bijusi mana, taču pie pieradījumiem pievienoju bildi ar vietu mapē, ka auto atradās tajā vietā kur notika incidents, kā arī pievienoju foto kurā redzams ka godīgi neveicu QS, kā to teica admins. Neuzskatu ka šis Jail ir pamatots un Adminam ir jasaņem sods, un japalasa nedaudz par sodiem.
×
×
  • Create New...